ΚΑΥΓΑΣ στη Βουλή μεταξύ Σκουρλέτη – Βορίδη για τον Ξυλοδαρμό Κουμουστάκου! “Ηθικός αυτουργος για τα επεισόδια…ο Φίλης”! (βίντεο)

Κοινοποίηση:
pontioi-3ylo (7)

Αντιπαράθεση στη Βουλή μεταξύ του Μάκη Βορίδη και… του υπουργού Περιβάλλοντος Πάνου Σκουρλέτη με αφορμή την επίθεση που δέχθηκε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Κουμουτσάκος.

Τοποθετούμενος κατά τη συζήτηση στην Ολομέλεια επί του πολυνομοσχεδίου, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Μάκης Βορίδης αναφέρθηκε στις πρόσφατες δηλώσεις του υπουργού Παιδείας Νίκου Φίλη και υποστήριξε ότι είχαν συνέπειες στην εξωτερική πολιτική της χώρας.

“Υπάρχει πολιτική δύναμη που λέει ότι η γενοκτονία των Ποντίων όπως αναγνωρίστηκε από το Κοινοβούλιο, πρέπει να αναθεωρηθεί; Δεν μπορεί ο υπουργός Παιδείας της Ελλάδος να έχει διαφορετική θέση από το ελληνικό κοινοβούλιο”, είπε ο κ. Βορίδης και ζήτησε την παραίτηση του κ. Φίλη.

“Ποιος οπλίζει το χέρι των τραμπούκων, καταδικάζετε τις αυτές τις πράξεις” ρώτησε τον βουλευτή παρεμβαίνοντας ο κ. Σκουρλέτης και πρόσθεσε. “Τώρα μας λέτε θεωρίες”.

“Οι εμπρηστικές δηλώσεις” απήντησε ο κ. Βορίδης και συνέχισε “όταν υπάρχει προσβληθείς, δαρείς, βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας μου λέτε αν δικαιολογώ την πράξη; Πρέπει να δούμε ποιος απαξιώνει το πολιτικό σύστημα και ουσιαστικά πυροδοτεί τους άθλιους τραμπουκισμούς “.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

Comments are closed.