Καταγγελία για την τραγωδία στο “Norman Atlantic” : “Κοινό μυστικό η μεταφορά παραγώγων πετρελαίου ενός δικτύου λαθρεμπορίας από Βουλγαρία.Ποιοι θέλουν να πνίξουν το θέμα και μαζί με αυτό αθώες ψυχές;”

Κοινοποίηση:
lefta-petrelaio

Αναγνώστης του makeleio.gr καταγγέλλει πως πίσω από την τραγωδία στο “Norman Atlantic” κρύβονται οι “χρυσοφόρες” διαδρομές των λαθραίων καυσίμωνμεταξύ Ελλάδας, Βουλγαρίας και Ιταλίας.

Διαβάστε την σχετική καταγγελία:

“Αγαπητό makeleio,

κατά την γνώμη μου πίσω από την φωτιά στο “Norman Atlantic” βρίσκεται ο παράνομος κόσμος της εμπορίας του μαύρου χρυσού . Συγκεκριμένα χρόνια τώρα βυτιοφόρα κουβαλούν παράγωγα πετρελαίου από την Βουλγαρία και μέσω Πάτρας μεταφέρονται στην Ιταλία. Στη γλώσσα των λαθρεμπόρων τα παράγωγα λέγονται “ίνσα μιξ” και “χάι τεκ”.

Γιατί άραγε να μην είναι γνωστή όλη αυτή η βρώμικη ιστορία του λαθρεμπορίου; Δεν γνωρίζουν οι αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου Οικονομικών και συνεπώς οι ναυτιλιακές εταιρείες την πληθώρα περιπτώσεων λαθρεμπορίας; Οι λιμενικές αρχές  της Ηγουμενίτσας είχαν πραγματοποιήσει ποιοτικό έλεγχο όπως όφειλαν για να διαπιστώσουν το καμουφλαρισμένο λαθρεμπόριο καυσίμων;…Οι αρχές της Ιταλίας γνωρίζουν τι κουβαλάει το πλοίο που θα παραλάβουν; Μήπως δεν συμφέρει να σωθεί το πλοίο για να μην αποκαλυφθούν οι βρωμιές που κουβαλάει , του ίνσα μιξ και του χάι τεστ;…Τα προιόντα φορτώθηκαν  από την Βουλγαρία, από τον Ίνσα μέσω Ηγουμενίτσας και πηγαίνουν σε εταιρείες πετρελαίου της Νότιας Ιταλίας.

Ποιοι θέλουν να πνίξουν το θέμα και μαζί με αυτό αθώες ψυχές;”.

Αυτά είχαμε την υποχρέωση να τα προβάλλουμε. Το εαν είναι αληθή ή όχι ας τα κρίνουν οι αρμόδιες αρχές. Εαν υπάρχουν…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Άντε να κάνουμε μια προσευχή να σωθούν τόσες αθώες ψυχές… γιατί απότι φαίνεται μόνο από θεϊκή βοήθεια κι απο τύχη θα σωθούν οι άνθρωποι!

  2. Ελάτε ρε παιδιά μην υπερβάλλετε! Τυχαίο ήταν που άναψαν ταυτόχρονα 4 εστίες πάνω στο πλοίο!!

  3. Μήπως αυτός είναι και ο λόγος που θέλουν να το πάνε ντε και καλά Ιταλία και όχι στην Αλβανία;

  4. Η insa είναι εταιρία απο τη βουλγαρια που κτασκευαζει λιπαντικά αυτοκινήτων. Σε άλλο site λένε για ελλείψεις και προβλήματα που διαπιστώθηκαν στο πλοιο αυτό πριν μια εβδομάδα στην Πάτρα έπειτα απο σχετικό ελεγχο. Πισσα,πούπουλα κτλπ στους υπευθυνουε

Leave a Response