ΚΑΡΕ ΚΑΡΕ το πώς ΥΠΟΔΕΧΤΗΚΑΝ τον Αλέξη και την Περιστέρα στην Ρωσία! (φωτο)

Κοινοποίηση:
_abp21831428433117

Επί ρωσικού εδάφους βρίσκεται πλέον ο Αλέξης Τσίπρας, καθώς έφτασε στη Μόσχα για να συναντήσει αύριο τον Βλαντιμίρ Πούτιν. Μαζί στο ταξίδι και η σύντροφος του και μητέρα του παιδιού του Περιστέρα Μπαζιάνα.

_abp218314284331175

Λίγο μετά από την προσγείωση, ο πρωθυπουργός «ανακοίνωσε» την άφιξή του και μέσω του Twitter. «Αφιξη νωρίτερα στη Μόσχα. Αύριο το μεσημέρι συνάντηση με το ρώσο Πρόεδρο κ. Πούτιν», έγραψε ο κ. Τσίπρας.

_abp218314284331174

Μαζί του στη Μόσχα ταξίδεψε και η σύντροφός του, Περιστέρα Μπαζιάνα, ενώ τον πρωθυπουργό συνοδεύουν οι υπουργοί Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς, Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Παναγιώτης Λαφαζάνης, η αναπληρώτρια υπουργός Οικονομικών Νάντια Βαλαβάνη και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γαβριήλ Σακελλαρίδης.

_abp218314284331172

Στη Μόσχα, τον κ. Τσίπρα υποδέχθηκαν με μία λιτή τελετή Ρώσοι αξιωματούχοι.

_abp218314284331171

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. Μπραβο στον Αλεξη!Αυτο που τολμησε αυτος ΔΕΝ τολμησε κανεις παπαρας πρωθυπουργος μεχρι τωρα!Σφιγγει τα λουρια στους εξω απο δω!Αλλα παντα θα υπαρχουν και τα εσωτερικα τρωκτικα που αντιδρουν γιατι δεν τους ”καθεται” καλα ουτε η τολμη ουτε ο σκοπος του ΑΛΕΞΗ!Γιατι απλα ξυνισανε και τσινανε που τους πηρε την ΚΟΥΤΑΛΑ και το ΜΕΛΙ απο τα χερια τους!ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΑΡΠΑΧΤΙΚΑ !ΞΤΔΙ φιλτατοι …ΞΥΔΙ!

  2. ΤΗΝ ΧΟΛΗ ΣΑΣ ΝΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΓΙΩΡΓΑΚΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΑΜΑΡΟΒΕΝΙΖΕΛΟΥΣ. ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙΣ ΕΝΑΝ ΝΕΟ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟ.ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ .

    1. Η ΚΑΛΗ ΜΕΡΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕΓΑΛΕ, εκτός από φανφάρες είδες εσύ τίποτα άλλο ? άκουσες τίποτα για ανάπτυξη? Μόνο για διορισμούς στο δημόσιο άκουσες , είδες κανένα μέτρο για τους λαθρομετανάστες ? να τους κάνουμε όλους έλληνες άκουσες , Εσύ θα έβαζες γενικό διευθυντή στο εργοστάσιο σου κάποιον τυφλό ανεξαρτήτως προσόντων του ? Το παλικάρι δεν κάνει για ηγέτης είναι λίγος , πολύ λίγος , όταν το συνειδητοποιήσεις εσύ και όλοι αυτοί που τον έφεραν σε αυτή την θέση θα είναι πλέον αργά , αλλά θα μου πεις εδώ ο λαός έκανε πρωθυπουργό τον ΓΑΠ και τον ΣΑΜΑΡΑ στον Αλέξη θα κολλήσουμε τώρα ?

  3. ΝΑ ΣΟΥ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΚΙΕΣΕΝΑ ΑΝΩΝΗΜΕ ΕΝΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΜΗ ΜΑΣ ΖΑΛΙΖΕΙΣ..ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ Η ΚΟΠΕΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΖΗΓΟΤΗΣ ,,ΚΙ ΑΥΤΟ ΣΕ ΤΡΩΕΙ ΕΣΕΝΑ; ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΕΧΕΙ ΘΕΣΕΙΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ…ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΥΡΙΖΑ,ΛΕΩ ΤΟ ΣΩΣΤΟ..

    1. Κατά τα άλλα σας πείραζε ο Παπανδρέου που έπαιρνε μαζί τον αδελφό του!

  4. Και μιά πλύστρα θα ήξερε να είναι ευπαρουσίαστη κυρά περιστέρα από τα ντιρμίκλαβα

  5. Πληρώνουμε και τα ταξιδάκια της περιστέρας τώρα;

    1. Της περιστεράς μονο; Του γούτσου και της συντροφιάς του στο κοτέτςοκλουβί… Συμμορία ολόκληρη…

Comments are closed.