Θρίλερ με εξαφάνιση 9χρονου κοριτσιού από γαμήλια τελετή (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
690_61f65fb4-f7c5-4180-a337-9a7b207be634

Σοκ έχει προκαλέσει στη Γαλλία η μυστηριώδης εξαφάνιση ενός κοριτσιού από γαμήλια δεξιώση τη νύχτα του Σαββάτου προς Κυριακή.

Η 9χρονη Μαελίς ντε Αροζό χάθηκε από το Πον ντε Μποβουαζέν και έκτοτε δεν έχει δώσει κανένα σημείο ζωής. Το κορίτσι θεάθηκε για τελευταία φορά γύρω στις 3:00 το πρωί. Οι γονείς της ειδοποίησαν τις αρχές μία ώρα αργότερα, αφού πρώτα έψαξαν αλλά δεν την βρήκαν πουθενά.

Ένας 34χρονος, γνωστός στις αστυνομικές αρχές για αδικήματα του κοινού ποινικού δικαίου, κρατείται στη Γαλλία ως ύποπτος. Σύμφωνα με τις εισαγγελικές αρχές, ο 34χρονος ανακρίνεται προκειμένου να διαπιστωθεί πού βρισκόταν και τι έκανε την ώρα που υποθέτουν ότι χάθηκε η Μαελίς.

Μια πηγή προσκείμενη στις έρευνες είπε ότι ο ύποπτος είναι γνωστός του γαμπρού και του πατέρα της 9χρονης. Είχε προσκληθεί στον γάμο, αλλά έφτασε με καθυστέρηση στη δεξίωση.

Οι αστυνομικοί πήραν καταθέσεις από δεκάδες ανθρώπους, αφού περίπου 250 πρόσωπα ήταν παρόντα την ώρα εκείνη στην αίθουσα δεξιώσεων αλλά και σε δύο άλλες γιορτές, σε διπλανούς χώρους. Ορισμένοι ενδέχεται να κληθούν και πάλι για ανάκριση.

Γαλλία - 9χρονη - εξαφάνιση - γάμος.

Παράλληλα, συνεχίζονται εντατικά οι έρευνες για τον εντοπισμό της Μαελίς. Η περιοχή είναι δασώδης και αστυνομικοί την χτενίζουν πόντο-πόντο, με τη βοήθεια ενός ελικοπτέρου, δύο μικρών μη επανδρωμένων αεροπλάνων, δυτών και ειδικά εκπαιδευμένων σκύλων. Εξετάζουν επίσης τις φωτογραφίες και τα βίντεο που τράβηξαν οι προσκεκλημένοι στη γιορτή. Σήμερα, παρά τη βροχή που έπεφτε, οι έρευνες επεκτάθηκαν, όχι μόνο στην έκταση γύρω από την αίθουσα δεξιώσεων, αλλά και στους γύρω δρόμους και τα χωράφια.

 “Απομακρυνόμαστε ολοένα από τον τόπο της εξαφάνισης. Δεν χάνουμε την ελπίδα ότι μπορεί να είναι ακόμη ζωντανή. Εξετάζουμε κάθε ενδεχόμενο. Πιστεύουμε ακόμη ότι πιθανότατα έφυγε μέσα σε κάποιο όχημα” ανέφερε στο Γαλλικό Πρακτορείο μια πηγή προσκείμενη στις έρευνες.
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response