Θα δακρύσετε – Washington Post: Αυτά είναι τα δέκα καλύτερα περιουσιακά στοιχεία που πουλάει η Ελλάδα!!

Κοινοποίηση:
galatsi-700x360

Στο… σφυρί έχουν βγάλει τα διεθνή ΜΜΕ την Ελλάδα μετά από τη συμφωνία… Το TIME και το Business Insider ασχολούνται με τα νησιά, η Washington Post με άλλα περιουσιακά στοιχεία.

Όλα αυτά, εξαιτίας του όρου στη συμφωνία για πώληση ακινήτων και ιδιωτικοποιήσεις, με στόχο τη συγκέντρωση 50 δισεκατομμυρίων ευρώ.

Σε αυτό το πλαίσιο η Washington Post επέλεξε τα 10 πιο ενδιαφέροντα περιουσιακά στοιχεία του δημοσίου, που διατίθενται προς πώληση. Η αμερικανική εφημερίδα έκανε αυτή την επιλογή από το ΤΑΙΠΕΔ.

1. Ιαματικά λουτρά
Πρόκειται για τέσσερις ιαματικές πηγές.

2. Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών
Το 30% των μετοχών.

3. ΕΥΔΑΠ
Το 61% των μετοχών.

4. Boutique Hotels
Πρόκειται για 15 ξενοδοχεία.

5. Ελληνικά Πετρέλαια
Αφορά το 35%.

6. ΕΛΤΑ
Αφορά το 90%.

7. Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας

ΔΕΗ
Το 17% των μετοχών.

9. Εγνατία Οδός

10. Ολυμπιακά ακίνητα.
Πωλούνται τρία από αυτά. Το Κωπηλατοδρόμιο στο Σχοινιά, το Ιππικό κέντρο στο Μαρκόπουλο και το Ολυμπιακό κέντρο στο Γαλάτσι.

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Καλα το οακα το παρατημενο γηπεδο στο Γαλάτσι τι το θέλουν

  2. μάγκες πίσω στα χωριά σας για να μην πεινάσετε. ψευτομαγκές και υψηλή κριτική χωρίς να παράγετε πρωτογενή τομέα δεν περνάνε πια τέλος.

  3. Δείτε τι έγινε σε όλες τις χώρες που ιδιωτικοποιήθηκε το νερό και θα φρίξετε! Ο ένας και μοναδικός τρόπος για να χτυπηθούν εκεί που πραγματικά πονάει είναι να σταματήσει ΟΛΟΣ ο Ελληνικός λαός να τους πληρώνει! Μόνο έτσι πέφτουν! Το τολμάει όμως ο Έλληνας;

    1. γιατί να το κάνει αυτό ρε ψιλέ γιατί να σταματήσει να πληρώνει? στην τελική τράβα στο χωριό σου να πάρεις νερό απο καμιά πηγή αν είναι το πρόβλημα σου το νερό

  4. Η ωρα τους θα ερθει.Πιστη και λιγο υπομονη ακομα.

Comments are closed.