Η “χολή” των New York Times για το ταξίδι του Αλέξη Τσίπρα στη Ρωσία: Γίνεσαι φίλος με τον Ρώσο; Εχθρός με την Ευρώπη!

Κοινοποίηση:
tsipras-poutin

Όσο ο Τσίπρας γίνεται φίλος με τον Ρώσο… τόσο γίνεται εχθρός με τους Ευρωπαίους…. Αν ο Αλέξης Τσίπρας κλείσει μια συμφωνία με τον Βλαντίμιρ Πούτιν ή ασκήσει δημόσια κριτική στις κυρώσεις σε μια στιγμή που η Ε.Ε. προσπαθεί να διατηρήσει ενιαίο μέτωπο απέναντι στην Ουκρανία, θα αποξενωθεί ακόμα περισσότερο από τους Ευρωπαίους εταίρους, προειδοποιεί σημερινό άρθρο των New York Times, όπως σημειώνει σχετικό άρθρο. «Η ελληνική κυβέρνηση είναι αντιμέτωπη με μια σειρά από δύσκολες προκλήσεις. Πρέπει να βρει τα χρήματα γι να αποπληρώσει χρέη, να τονώσει την κατεστραμμένη οικονομία της και να επαναδιαπραγματευθεί τις δανειακές συμφωνίες με τις άλλες χώρες στην ευρωζώνη.

Δεδομένων των δυσκολιών αυτών, μπορεί να είναι δελεαστικό, αν και άστοχο, να ζητήσει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας οικονομική ή άλλη στήριξη από τον Ρώσο πρόεδρο, Βλαντίμιρ Πούτιν» αναφέρεται στο άρθρο με τίτλο «Greece should be Wary of Mr. Putin».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. ..μα εχθροί είμαστε με τους ευρω-πέους ακόμα και όταν είμαστε φίλοι τους.
    Τιμή μας που οι New York Times και η βρωμο-Bild γράφουν συνέχεια βλακείες, πάει να πει ότι κάτι γίνεται επιτέλους σε αυτό το ρημαδοτόπο.
    Να φοβάστε όταν λένε καλά λογάκια για εμάς.
    Έχει χεσ_εί ο μισός πλανήτης γι’αυτό τα γράφουν αυτά.
    Ρώσοι και ρωσικός αγωγός, από τους ευρω-παίους είδαμε μόνο τσιγγουνιά και ναζισμό, ούξα ρε, τέρμα τοκογλύφοι.

Leave a Response