Η χήρα του Βγενόπουλου και η νέα της ζωή στο Λονδίνο -Στα δικαστήρια με τα παιδιά του!

Κοινοποίηση:
souvatzoglou

Στην Εκάλη, η επιβλητική βίλα του Ανδρέα Βγενόπουλου επί της οδού Πάρνηθας,

εκεί όπου κάποιες φίλες μου είχαν προσκληθεί κατά καιρούς παραμένει ερμητικά κλειστή, εδώ και μήνες.
Ο ξαφνικός θάνατος του επιχειρηματία, ο οποίος έφυγε από ανακοπή καρδιάς στάθηκε η αφορμή για καταιγιστικές όπως έγινε γνωστό εξελίξεις στα ενδοικογενειακά της δυναστείας.

Προεξάρχουσα σε αυτές ήταν σύμφωνα με τα δημοσιεύματα η τελευταία σύζυγος του ισχυρού άνδρα της Marfin, η οποία φέρεται να είναι σε ευθεία ρήξη με τα δύο παιδιά που απέκτησε ο Βγενόπουλος από τον πρώτο του γάμο και από μια μακροχρόνια σχέση του.

Οι πηγές μου από το Λονδίνο με ενημέρωσαν ότι η κυρία Αρετή Σουβατζόγλου την οποία οι φίλες της φωνάζουν Ρίτα, έχει εγκατασταθεί εδώ και μήνες στο Λονδίνο, όπου η κόρη της σπουζάζει Ιατρική.

Εκεί φαίνεται ότι κάνει μια νέα αρχή στην ζωή της, παρά τον δικαστικό πόλεμο που έχει ξεκινήσει από τον υιό Βγενόπουλο και την κόρη του Μελίνα.

Μάτια που την είδαν στο αριστοκρατικό Mayfair την περιγράφουν ήρεμη και χαλαρή, ενώ από σκόρπιες κουβέντες και φήμες βγαίνει προς τα έξω ότι δεν έχει μετανιώσει για τα όσα δραματικά ακολούθησαν την κηδεία του Βγενόπουλου.

Στο Λονδίνο, μπορεί να κυκλοφορεί πιο χαλαρή, κάτι που στην Αθήνα θα ήταν μάλλον δύσκολο, ειδικά μετά το εξώδικο του Φίλιππου Βγενόπουλου προς την ίδια, με το οποίο της ζητούσε να ενημερωθεί πλήρως για τα περιουσιακά στοιχεία του πατέρα του.

Σύμφωνα με πληροφορίες μένει μαζί με την κόρη της Αλεξάνδρα Βαλετοπούλου και στην Αθήνα έρχεται πλέον πολύ σπάνια, μόνο για ένα ή δύο εικοσιτεράωρα, προκειμένου να διεκπεραιώσει θέματα που την αφορούν.

Μετά επιστρέφει στο συνήθως μουντό Λονδίνο, εκεί όπου αποφάσισε να κάνει μια νέα αρχή στην ζωή της, μετά τον θάνατο του συζύγου της, αυτόν που έβγαλε στην επιφάνεια τα κρυμμένα μυστικά της δυναστείας, που ταλανίζεται πλέον από το κυνήγι ενός χαμένου θησαυρού.

Μόνο που οι «κυνηγοί» θα δυσκολευτούν πολύ μέχρι να τον ανακαλύψουν, αφού οι έρευνες θα κρατήσουν χρόνια και θα πρέπει να ξετυλίξουν ένα μπερδεμένο κουβάρι που τα έχει όλα.

Από offshore και πιθανές καταθέσεις σε χρηματοπιστωτικά ιδρύματα ανά τον κόσμο μέχρι σπίτια και συλλεκτικά ρολόγια, άγνωστης συνολικής αξίας…


ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Ότι τώρα πρέπει να πιστέψουμε πως ο Βγενόπουλος έχει πεθάνει; Στο Λονδίνο είναι κι αυτός με 2-3 , πλαστικές και ξεκοκαλλιζει τα ευρώ που απέκτησε με
    …….. κόπους

    1. Μεγάλε με αυτές τις γυναίκες δεν παίζουνε, ακόμα και απο την ανωνυμία του ίντερνετ είναι πολύ εύκολο να κάνει όλα τα νόμιμα που πρέπει και για να σε μηνύσει! Είναι χήρα, έχει δύναμη και λογικά γνωρίζει τι πρέπει να κάνει για να σε μηνύσει. Καλο είναι να φοβάσαι τέτοιους ισχυρούς ανθρώπους και να τους σέβεσαι ακόμα και μεσώ διαδικτύου καθώς δεν ξέρεις τις διαθέσεις του αν τύχει (λέω ΑΝ τύχει μια στις χίλιες) να το διαβάσει ο/η ίδιος/ια. Τα παραπάνω είναι μια φιλική συμβουλή μέσα στα πλαίσια και μονο του ανθρωπινού ενδιαφέροντος, το γράφω αυτό για να μην θεωρηθεί επιθετικός σχολιασμός ή οτιδήποτε άλλο. Ελπίζω το σχόλιο μου να δημοσιοποιηθεί και να διαβαστεί .απο σένα που έκανες το παραπάνω σχόλιο.

      1. Κάτι έχεις μπερδέψει,το να εξωτερικεύω μια επιθυμία μου δεν είναι κάτι αξιόποινο.Τώρα εάν όλο αυτό μου το γράφεις με βάση ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να μηνύσει τον καθένα για τον οποιοδήποτε λόγο,τότε ναι έχεις απόλυτο δίκιο και συμφωνώ 100% μαζί σου.

Leave a Response