Η υποψήφια στα κυπριακά καλλιστεία ΚΑΙ η γκάφα με τον φορέα του AIDS!

Κοινοποίηση:
kkk

Τη δική της απάντηση δίνει μέσω Facebook η υποψήφια για Μις Κύπρος, Νάταλι Ριάρ, για την «γκάφα» στην οποία υπέπεσε κατά τη διάρκεια των καλλιστείων.

Υπενθυμίζεται ότι όταν η καλλονή ρωτήθηκε ποια θα ήταν η αντίδρασή της εάν ένας φίλος της έλεγε ότι ήταν φορέας του AIDS εκείνη απάντησε «Καταρχάς το να βοηθάς τον άλλο, προσωπικά για εμένα είναι πάρα πολύ σημαντικό, θα του έλεγα “συγχαρητήρια”, “μπράβο” και ότι είναι ένας πολύ σημαντικός άνθρωπος».

Μετά την έκταση που πήραν οι δηλώσεις της η Νάταλι Ριάρ με ανάρτησή της στο Facebook έδωσε τη δική της απάντηση γράφοντας:

«Προκειμένου να ξεκαθαρίσω την παρεξήγηση που δημιουργήθηκε από την απάντησή μου στην ερώτηση που τέθηκε στο live 5/10/2014, έχω να διευκρινίσω τα εξής: η αρχική μου απάντηση ήταν λανθασμένη, διότι δεν κατάλαβα την έννοια της φράσης “φορέας του AIDS” και αναφερόμουν σε άτομα που βοηθούν συνάνθρωπους μας που πάσχουν από AIDS. Αφότου μου εξήγησαν την ερμηνεία της φράσης, η απάντησή μου ήταν ότι θα υποστήριζα αυτό το άτομο και θα το ενθάρρυνα να αγωνιστεί για την κάθε μέρα. Ο λόγος για τον οποίο κάνω αυτή τη δήλωση, είναι για να ξεκαθαρίσω την άποψή μου απέναντι στα άτομα που πάσχουν από AIDS και όχι για να απαντήσω σε όσους σχολίασαν τη λανθασμένη μου δήλωση και αγνόησαν την πραγματική μου απάντηση».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Η ομορφια ειναι προσκαιρη. Τα πιτουρα στον εγκεφαλο ομως,υπαρχουν απο την γεννηση μεχρι το θανατο. Αυτα να τα βλεπουν τα αγορακια που γουσταρουν κατι τετοια τουβλα

Leave a Response