Η συνέντευξη που θα συζητηθεί – Γιώργος Κοινούσης: «Αν δεν σκοτωνόταν ο Παντελίδης, μπορεί να άγγιζε και τον Καζαντζίδη» (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
3 (1)

Στην εκπομπή “Εμείς” έδωσε συνέντευξη ο Γιώργος Κοινούσης, ο οποίος μίλησε για τα τραγούδια που γράφουν οι νέοι καλλιτέχνες, ενώ αναφέρθηκε και στον Παντελή Παντελίδη.

«Εγώ τα τραγούδια μου τα έφτιαχνα με μια κιθάρα. Μέσα στα αεροπλάνα, στα ταξίδια που έκανα στις ξένες χώρες, στην άμμο, στην παραλία. Είχα την κιθάρα μου, ένα μαγνητοφωνάκι, μια κόλλα μουσικής και τα έγραφα. Ήταν δικές μου εμπνεύσεις. Οι σημερινοί έχουν ένα μηχάνημα… Να κοιτάξουν να γράφουν τραγούδια χωρίς τέτοια βοηθήματα. Κάθε βοήθημα δεν κάνει πάντα καλό. Όχι, δεν μιλάω για τον Παντελίδη, αυτός τα έγραφε γνήσια. Και ξέρεις γιατί ξεχώρισε ο Παντελίδης; Και αν δεν σκοτωνόταν θα άφηνε ιστορία. Μπορεί να άγγιζε και τον Καζαντζίδη», είπε μεταξύ άλλων ο γνωστός τραγουδιστής.

3

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. ME TO:ΠΕΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΗΔΗΧΤΕΙ?
    Η ΜΕ ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟ…:
    ….Τι σας νοιάζει ποιον πειράζει
    Ίσως κάνει κάποια λάθη(??????????????????????????????????????)
    Μα ίσως να με δοκιμάζει
    Την καρδιά μου για να μάθει
    Κάνει λάθη για να μάθει
    Της καρδιάς μου το γραμμένο
    Τι να πω τι περιμένω
    Τριαντάφυλλο μ’ αγκάθι….
    ΜΕ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΚΥΛΙ? Η ΜΕ ΤΟ ΦΙΔΙ ΕΙΣΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ(Όσο δέρμα κι αν πετάξεις,
    Φίδι είσαι, δεν θ’ αλλάξεις
    Όσα δάκρυα κι αν χάσεις,
    Το φαρμάκι σου θα στάξεις)

  2. ασε ρε κοινουση το πηγες πολυ μακρυα αυτο δεν θα γινει ουτε σε 500 χρονια τετοιες φωνες δεν θα ειναι παντα σαν του στελλιου και αλλων βεβαια μην συγκρινουμε τα σημερινα ψωνια με τους καλιτεχνες τους τοτε

  3. Σε μερικα χρονια ουτε τα @@ δεν θα μπορουσε να αγγιξει απο το παχος.

Comments are closed.