Η αποκάλυψη της Ελένης Ράντου για το Κωνσταντίνου και Ελένης: «Έχω κάνει ένα λάθος…»

Κοινοποίηση:
rantou1-520x293

19 χρόνια έχουν περάσει από τότε που προβλήθηκε το πρώτο επεισόδιο της σειράς «Κωνσταντίνου και Ελένης» και το τηλεοπτικό κοινό αγαπά να βλέπει ακόμα και σήμερα τα επεισόδια του.

Η Ελένη Ράντου αναφέρθηκε στην σειρά στην συνέντευξη της στην εκπομπή DOT και αποκάλυψε πως ήταν λάθος της που είπε στον Χάρη Ρώμα να μην κάνουν 3η σεζόν γιατί θα «έκαιγαν» τη σειρά.

«Δεν κάνεις πίσω εύκολα να διαγράφεις πράγματα που έχεις κάνει. Πέρασα πάρα πολύ καλά στο Κωνσταντίνου και Ελένης. Και δεν θα το έκανα ξανά λόγω της επιτυχίας που είχε, αλλά θα το ξανάκανα για το γέλιο που ρίξαμε όταν το κάναμε. Ένα λάθος έχω κάνει όμως, όταν ήταν η δεύτερη χρονιά του Κωνσταντίνου και Ελένης, είχε προταθεί να γίνει και τρίτη χρονιά και είχα πει στον Χάρη «σε παρακαλώ θα το κάψουμε, σταμάτα». Και «κάηκε» από μόνο του… Μη μας βαρεθεί ο κόσμος. Θα είχα κάνει και μια τρίτη χρονιά και θα είχα πάρει και κανένα φράγκο παραπάνω», ανέφερε η Ελένη Ράντου.

zappit


ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Δεν μπορείς να φανταστείς κούκλα μου πόσο μας έχει λείψει αυτός ο πούστ… αυτός ο gay. Που έπαιζε τον άντρα.

      1. Στο κρεβάτι του δεν με νοιάζει, όταν όμως μέσω της TV μπαίνει στο σπίτι μου με νοιάζει.

      2. Στην Πάτρα πριν αρκετά χρόνια, όταν υπήρχε ο καταυλισμός των Αβγανών κοντά στην Παραλιακή, έρχονταν πολλοί με τζιπάκια και ψωνίζονταν. Αυτός ο “κύριος” είχε έρθει και έχει πάρει 2 αφγανάκια και έκανε “τρελίτσες” μέσα σε ένα ξενοδοχείο απέναντι απο τον σταθμό του ΟΣΕ. Επιβεβαιωμένο 100%.

Leave a Response