Εφιάλτης – Μάνα βίαζε την 8χρονη κόρη της μαζί με τον άντρα της – Την έπαιρνε και σε πάρτι ανταλλαγής συντρόφων- ΒΙΝΤΕΟ

Κοινοποίηση:
720_568191_75436b3949-b78f9831ef3c86f4

Μία μητέρα από το Περθ των ΗΠΑ, η οποία κατηγορείται ότι βίαζε την 8χρονη κόρη της μαζί με το σύζυγό της και έναν από τους φίλους τους, αφέθηκε ελεύθερη με εγγύηση.

Έγινε γνωστό ότι παρά τις αστυνομικές αντιρρήσεις, ένας δικαστής χορήγησε στην 39χρονη την εγγύηση, όταν οδηγήθηκε στο δικαστήριο για κακοποίηση του παιδιού, η οποία είχε καταγραφεί και σε βίντεο.
Οι αρχές απήγγειλαν στη γυναίκα, η οποία κρατά την ανωνυμία της για να προστατευτεί η ταυτότητα της κόρης της, τρεις κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση, τέσσερις κατηγορίες για παρακίνηση ανηλίκου σε συμμετοχή σε σεξουαλικές πράξεις και πέντε κατηγορίες για αποπλάνηση.

Ο 56χρονος φίλος του ζευγαριού, ο οποίος εμφανίστηκε στο δικαστήριο την ίδια ημέρα, έλαβε επίσης εγγύηση, αλλά παραμένει υπό κράτηση, καθώς δεν κατάφερε να συγκεντρώσει το απαιτούμενο ποσό, σύμφωνα με το Perthnow.

Ο 45χρονος πατριός δεν έλαβε εγγύηση όταν εμφανίστηκε στο δικαστήριο, ενώ είναι κατηγορούμενος για σεξουαλική κακοποίηση παιδιού.
Οι αστυνομικοί ερευνούν ακόμα το αν η γυναίκα έπαιρνε το παιδί μαζί της σε πάρτι ανταλλαγής συντρόφων και άφηνε τους καλεσμένους να κακοποιούν την κόρη της μεταξύ του 2011 και του 2016.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: