ΕΚΤΑΚΤΟ ΠΑΝΟΡΘΟΔΟΞΟ ΚΑΛΕΣΜΑ για το βλάσφημο έργο με τον Χρανιώτη “Η ώρα του Διαβόλου”! – ΔΕΙΤΕ τι έγινε χθες στη Θεσσαλονίκη και πως κάποιοι απέδειξαν ότι ΔΕΝ σκύβουν το κεφάλι στα αφεντικά της Νέας Τάξης και στα τσιράκια τους! (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
kl3

ΝΕΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΠΟΨΕ. 

ΕΚΤΑΚΤΟ ΠΑΝΟΡΘΟΔΟΞΟ ΚΑΛΕΣΜΑ

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Μετά την προκλητική αδιαφορία του αντίχριστου και ανθελληνικού κράτους να σεβαστεί την χριστιανική μας πίστη και να επέμβει ο εισαγγελέας για να σταματήσει το βλάσφημο έργο “η ώρα του Διαβόλου”, που παρουσιάζει την Παναγία μας να συνευρίσκεται με τον Διάβολο,
 
ΚΑΛΟΥΜΕ σε πανορθόδοξο συλλαλητήριο 
έξω από το θέατρο Αριστοτέλειον 
σήμερα  ΠΕΜΠΤΗ  19/10  και  ώρα  20.00.

ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ την αδυναμία-αδιαφορία του κράτους να προστατεύσει τους Έλληνες πολίτες από τα βρωμερά αναρχικά σκουπίδια που άναδρα εχθές επιτέθηκαν και χτύπησαν τον Πατέρα Ευθύμιο στην οδό Αγγελάκη.

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ και ο ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ των πιο ιερών προσώπων της Ορθόδοξης πίστης μας ΔΕΝ θα περάσουν.

ΟΛΟΙ απόψε 8μμ στον κινηματογράφο Αριστοτέλειον.

 Η ηθοποιός που υποδύεται την Μαρία (Παναγία) στην βλάσφημη ταινία, ξαπλώνει ΓΥΜΝΗ επάνω σε ξύλινο σταυρό.
Η ηθοποιός που παίζει στην παράσταση “Η ώρα του Διαβόλου”, ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ξαπλωμένη ΓΥΜΝΗ ΕΠΑΝΩ σε ΣΤΑΥΡΟ.
Δείτε τις φωτογραφίες ΚΑΙ το βιντεο

3) Ευτυχώς υπάρχουν και σήμερα ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ. Υπάρχουν και σήμερα ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ. Βίντεο (συλλογή) από τα σημερινά επεισόδια έξω από το θέατρο “Αριστοτέλειον” όπου παίζεται η βλάσφημη ταινία. 
 

Στην εποχή του facebook, που ο “ραγιάς” αισθάνεται ότι έκανε το χρέος του με ένα “like”,
στην εποχή που τα αντίχριστα ανθελληνικά και αντιορθόδοξα νομοσχέδια περνάνε το ένα μετά το άλλο χωρίς καμία ουσιαστική αντίδραση (εκτός αν θεωρείτε αντίδραση η κολοτούμπα του Λεβέντη που έλεγε ότι τάχα θα παραιτηθεί, για να ξεγελάσει κανέναν θρησκόληπτο)

  • στην εποχή που 100 δεσποτάδες έχουν καταπιεί τη γλώσσα τους
  • και χιλιάδες ορθόδοξα σωματεία παριστάνουν ότι δεν πήραν χαμπάρι ότι έγινε η (ψευδο)Σύνοδος της Κρήτης και ότι ομολογητές αγιορείτες και κληρικοί ΔΙΩΚΟΝΤΑΙ,

απόψε κάποιοι ΑΠΕΔΕΙΞΑΝ

ότι ΔΕΝ σκύβουν το κεφάλι στα αφεντικά της Νέας Τάξης και στα τσιράκια τους.

Έξω από το θέατρο “Αριστοτέλειον”, αρκετοί ελληνορθόδοξοι πιστοί ΕΔΩΣΑΝ ΤΟ ΠΑΡΟΝ.

Μια συγκέντρωση που έγινε αποκλειστικά με δημόσιο κάλεσμα του πατρός Κλεομένη. Αποδείχθηκε ότι δεν τελείωσαν ακόμη όλα στην πατρίδα μας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: