ΔΕΝ ΤΟ ΧΩΡΑΕΙ Ο ΝΟΥΣ! Ρώσοι κανίβαλοι έδιναν ανθρώπινο κρέας σε σπουδαστές στρατιωτικής σχολής

Κοινοποίηση:
SDKJFKLDF-PATRATPORA

Φρίκη προκαλούν οι αποκαλύψεις για το ζευγάρι των Ρώσων κανίβαλων το οποίο φέρεται να σκότωσε και να έφαγε τουλάχιστον 30 ανθρώπους τα τελευταία 18 χρόνια.

Σύμφωνα με πληροφορίες ρωσικών ΜΜΕ που αναπαράγουν όλα τα διεθνή δίκτυα, η Νατάλια Μπακσέεβα και ο 35χρονος σύζυγός της Ντμίτρι όχι μόνο δεν αρκούνταν στο να ικανοποιήσουν τις αρρωστημένες τους ορέξεις αλλά επιχείρησαν να κάνουν κανίβαλους και σπουδαστές στρατιωτικής ακαδημίας στην οποία άλλοι λένε ότι η Νατάλια εργαζόταν ως νοσοκόμα και άλλοι ότι εργαζόταν στην κουζίνα.
Το σχέδιό τους ήταν απλό, σατανικό και συνάμα φρικιαστικό. Από καιρού εις καιρόν η Νατάλια φρόντιζε να δίνει στους ανυποψίαστους σπουδαστές που κούραρε πίτες και με ανθρώπινο κρέας ελπίζοντας ότι έτσι θα γίνονταν και αυτοί με τη σειρά τους κανίβαλοι.

Η αρχή του τέλους για τη φρικιαστική δράση του ζευγαριού ξεκίνησε όταν εργαζόμενοι σε συνεργείο για δρόμους στην πόλη Κράσνονταρ βρήκαν ένα κινητό τηλέφωνο. Από περιέργεια κοίταξαν τις φωτογραφίες και ό,τι είδαν τους προκάλεσε σοκ: Στα καρέ πρωταγωνιστούσε ένας άνδρας που πόζαρε με ανθρώπινα μέλη στο στόμα του.

Το ζευγάρι των κανίβαλων για χρόνια ζούσε σε ένα διαμέρισμα κοντά στη στρατιωτική σχολή.

Αν και επισήμως η αστυνομία δεν έχει ανακοινώσει τον τρόπο με τον οποίο το ζευγάρι προσέλκυε τα θύματά του, ρωσικά ΜΜΕ υποστηρίζουν ότι μια από τις μεθόδους του ήταν να χρησιμοποιεί ιστοσελίδες για ραντεβού προκειμένου έτσι να προσελκύει κυρίως γυναίκες.

Τα ευρήματα στο σπίτι του ζευγαριού ήταν εξίσου φρικιαστικά καθώς υπάρχουν πληροφορίες για βάζα με ανθρώπινα μέλη σε άλμη και για ανθρώπινα δέρματα.

Μια εικόνα των συνθηκών κάτω από τις οποίες ζούσε το ζευγάρι δίνει το βίντεο από την έρευνα της ρωσικής αστυνομίας.

Μέχρι στιγμής έχουν επιβεβαιωθεί οι δολοφονίες δύο γυναικών, ωστόσο η Νατάλια φέρεται να έχει αναγνωρίσει τουλάχιστον 30 γυναίκες ανάμεσα στις φωτογραφίες αγνοούμενων γυναικών που τις έδειξαν οι Ρώσοι αστυνομικοί που ασχολούνται με την υπόθεση.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: