Δείτε τι έπαθαν οι γυναίκες που συνεργάστηκαν με τους Ναζί (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
naziwomen

Το τέλος του 2ου ΠΠ στην ερειπωμένη Ευρώπη σήμανε την απαρχή μιας περιόδου αναρχίας στις περισσότερες χώρες, που κράτησε από μερικές ημέρες μέχρι μερικούς μήνες, μέχρι να αποκατασταθεί η τάξη από τις τοπικές αρχές.

Οι ναζί υποχωρώντας άφησαν πίσω τους συντρίμμια.

Μέχρι οι τοπικές αρχές να οργανωθούν δεν ήταν λίγες οι περιπτώσεις ατόμων αλλά και συμμοριών που είτε λυμαίνονταν τον ντόπιο πληθυσμό, είτε αναλάμβαναν αυθαίρετα να επιβάλουν το νόμο και τη δικαιοσύνη

Στα πλαίσια αυτών των διωγμών, χιλιάδες γυναίκες που συνεργάστηκαν με τους ναζί βασανίστηκαν, διαπομπεύτηκαν και εκατοντάδες εκτελέστηκαν με συνοπτικές διαδικασίες. Οι περισσότερες εξ αυτών ήταν είτε πόρνες, είτε είχαν συνάψει σχέσεις με γερμανούς στρατιώτες. Η αντιμετώπισή τους από το ντόπιο πληθυσμό, όπως φαίνεται από τις εικόνες, ήταν βάναυση και ως επί το πλείστον άδικη. Οι παρακάτω φωτογραφίες είναι από την ”απελευθερωμένη” Γαλλία.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Και τις σημερινές ναζίστριες(οπως αυτες που κυκλοφορούν εδω μεσα) θα πρεπει προς παραδειγματισμό να τις διαπομπεύσουν δημόσια,κούρεμα με την «ψιλή» και ροχάλα στην μαπα!!!

    1. Ναι αφού πρώτα βασανίσουμε αλύπητα τη Δούρου , την Αχτιογλου , τη Δαμανάκη , την Κανέλλη και όλες τις βρωμερές αριστερές και αναρχοάπλυτες κομμουνίστριες και όλους όσους υπερασπίζονται την αισχρή και προδοτική ιδεολογία τους. Κατάλαβες βλάκα ;

  2. Οι Γάλλοι που πολέμησαν,τρόπος του λέγειν,τους ναζί.Οι Γάλλοι του πουρκουά.Οι Γάλλοι που η γραμμή μαζινό είναι ότι πιο άχρηστο έφτιαξε ποτέ ο άνθρωπος.Οι Γάλλοι που για να τους κατακτήσουν οι ναζί απλά τους παρέκαμψαν.Οι Γάλλοι με την ανύπαρκτη “αντίσταση”.Αυτοί οι Γάλλοι είχαν το θράσος να ακουμπήσουν γυναίκες επειδή συνεργάστηκαν τάχα με τον κατακτητή…ΆΜΑ ΡΕ ΓΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΝ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΑΓΑΤΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΡΥΒΟΣΑΣΤΑΝ ΣΑΝ ΤΙΣ ΚΟΤΟΥΛΕΣ!

  3. Εδώ στην Ελλάδα αντιθέτως,αναλαμβάνουν και υπουργεία άμα λάχει ναουμε………

    1. ΕΕΕΤΣΙ… ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΩΣ ΕΘΕΩΡΟΥΝΤΟ ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ…

Leave a Response