Δαρείος: «Όπως σας στείλανε οι μάνες σας για δουλειά απο το σπίτι, έτσι θα περιμένουν να σας αγκαλιάσουν και να σας φιλήσουν μόλις επιστρέψετε»

Κοινοποίηση:
BlurImage_26-4-2017-11-25-43

Η αναγγελία θανάτου του Αστυνομικού Διευθυντή Αγγέλου Δαρείου Λυκιαρδόπουλου, από βαρύ ισχαιμικό επεισόδιο, αιφνιδίασε και προκάλεσε θλίψη σε όσους γνώρισαν τον Αξιωματικό της ΕΛΑΣ και συνυπηρέτησαν μαζί του.

Η κηδεία του Αστυνομικού Διευθυντή Αγγέλου Δαρείου Λυκιαρδόπουλου, θα πραγματοποιηθεί στις 12.00μμ την Παρασκευή (28/04) στο κοιμητήριο του Βύρωνα.

«Θα πω μια ιστορία .. κάποτε ήμουν μέτρα με τον ΑΓΓΕΛΟ στην ΗΡΟΔΟΤΟΥ ΑΤΤΙΚΟΥ με την μικρή μας ομάδα. Υπηρετούσαμε μαζί κάπου ξεχασμένοι απο θεό και υπηρεσία… Οι διαδηλωτές έκαναν κυκλωτική κίνηση απέφυγαν τα ΜΑΤ και ήρθαν προς τα πάνω μας. Μπήκαμε σε μια γραμμή ο ένας δίπλα στον άλλον και με μια κίνηση βγήκε μπροστά και τους είπε… Είμαι ο αστυνόμος ΛΥΚΙΑΡΔΟΠΟΥΛΟΣ ΔΑΡΕΙΩΣ ΑΓΓΕΛΟΣ.. αν περάσετε αυτή την γραμμή θα έχετε να κάνετε μαζί μας … χωρίς αλλά λόγια.Και τέλος… Καλό ταξίδι φιλε»…. Θ.Μ

****

«Του αντρειωμένου ο θάνατος, θάνατος δεν λογιέται»!!! Α.Π

****

Ακόμη ένας αγαπητός συνάδελφος, καλός φίλος και συντοπίτης μου, μας άφησε για την γειτονιά των αγγέλων, Χρίστο καλό ταξίδι φίλε και να ξέρεις πως στις καρδιές όλων μας που είχαμε την τύχη να δουλέψουμε μαζί σου, τόσο στο Τμήμα Ασφαλείας Κορωπίου που υπηρετούσες όσο και στο Τμήμα Ασφαλείας του Αερολιμένα που είχαμε υπηρετήσει μαζί, θα ζεις για πάντα!!!! Η.Β

****

FB_IMG_1493194908396

****

«Τα είπαμε πριν λίγες μέρες,στη Ν.Σμύρνη….. «ηρέμησα» μου είπες, για αυτό το αγγελούδι που κρατούσες σφιχτά το χέρι του!

Καλή αιώνια ζωή γίγαντα! Ν.Κ

****

Ήταν Γενάρης του 1991 όταν μαζί περάσαμε την είσοδο στη σχολή Αστυφυλάκων στα Καλάβρυτα… Μου μιλούσες για την Νομική κ για το τζούντο συχνά.. θα σου ανάβω ένα κεράκι πάντα όσο ζω… Δ.Μ

****

Καλό ταξίδι στον Δαρείο…σαν αρχαίος έλληνας, σαν ηγέτης, σαν αντρειωμένος στρατιώτης…θα σείεται ο Αδης ρε φίλε από το βήμα σου! Κ.Γ.

****

«1 χρονο και κατι ψιλα με ειχες ψαρωσει πολυ ασχημα. Μαχιμος μεχρι κι την τελευταια στιγμη αρβυλομουρη. σε κυνηγησαν οσο κανεναν αλλο αξιωματικο. χαλαγες τη σουπα σε πολλλους γτ δεν ησουν της καριερας. Κριμα πολυ κριμα. καλο ταξιδι φιλε ΔΑΡΕΙΕ. Εις το επανιδειν»- Κ.Σ

****

Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΑΝΑΠΑΥΣΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΟΥΛΑ ΤΟΥ……. ΙΚΑΝΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ…… ΑΥΘΟΡΜΗΤΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ…. ΜΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΝΘΡΩΠΟΣ…….. ΚΑΛΗ ΑΝΤΑΜΩΣΗ…….!!!! Κ.Λ.

*****

Η Ιστορίες που έχουμε να λέμε για αυτό που ζήσαμε υπηρετώντας μαζί σου είναι αυτό που σε κάνει αθάνατο. Καλό παράδεισο κ διοικητικά.. Γ.Τ

****

..ψαχνανε Διμοιριτη επανω….βρηκαν τον καλυτερο….καλη συνεχεια και εκει φιλε μου.Θα βρεις πολλους ματατζιδες πανω….Οργανωσε τους.. Κ.Π.

****

Δαρειε δεν μπορω να πιστεψω αυτο που ακουσα σημερα το πρωι. Το οτι σταθηκαμε πλαι πλαι σε δυσκολες στιγμες αλλα και σε ομορφες συναδελφικες παρεες με κανει και κλαιω που δεν θα μπορω να σε ξσναδω γελαστο δυνατο και παντα αισιοδοξο. Καλο παραδεισο , ελαφρυ το χωμα που σε σκεπαζει. Και εκει που πας ξερω οτι θα συνεχισεις να μαχεσαι. ΑΘΑΝΑΤΟΣ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ. Δ.Τ.

*****

Προσωπικά δεν τον ήξερα όμως οι ιστορίες και τα γεγονότα που είχα ακούσει γιαυτόν τον άνθρωπο είναι σαν να τον γνώριζα χρόνια…Άξιος και κυνηγημένος απο τα λαμόγια της εξουσίας.Αθάνατος Είθε το πνέυμα σου να μας δίνει κουράγιο………

Α Θ Α Ν Α Τ Ο Σ. Α.Κ

****

Τον χαρακτηριζε…η τιμιοτητα ειναι το πρωτο κεφαλαιο στο βιβλιο της σοφιας, Τ.Τζεφερσον. Καλο παραδεισο να εχει. Ι.Σ.Τ

_________

* σχόλια Αστυνομικών
ΑΠΟ ΤΟ NANTIAREPORT.GR

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

24 Σχόλια

  1. Ο Θεός να αναπαύει την ψυχή του. Αιωνία του η μνήμη.

  2. Δυο μέτρα κάτω από τη γη, εκεί που του αρμόζει.

  3. Σπάνιος Άντρας… Από τους πολύ λίγους που πέρασαν από την αστυνομία…
    Πολέμιος του συστήματος δίχως να προκαλέσει κακό σε κανέναν παρά μόνο στον εαυτό του,σαν να λέμε ένας γνήσιος αναρχικός φιλόσοφος με αρχές…
    Και από την άλλη ένας πραγματικός προστάτης της κοινωνίας, ο οποίος Ναι έκανε την δουλειά του και αρκετές φορές ήρθε αντιμέτωπος με τους υποτιθέμενους αριστερούς επαναστάτες οι οποίοι αντιθέτως προκάλεσαν κακό προς όφελος τους…
    Αυτά τα λέει ένας αστυνομικός – μπάτσος – φασίστας για αυτούς που με βλέπουν με στολή η τους σταματάω για έλεγχο, όσο ευγενικός και αν είμαι..
    Και ένας αριστερός αποδιοπομπαίος για τους συναδέλφους​ που είμαι αντικειμενικός, ειλικρινής και δεν ασχολούμαι με το κουτσομπολιό…
    Μεγαλωμένος στο κέντρο με φίλους από διάφορες χώρες που ακόμα κάνω παρέα και γνωρίζοντας αρκετούς υπερδραστήριους φανατικούς αναρχικούς οι οποίοι πλέων στα 30+ είναι μεγαλοεπιχειρηματίες δεξιοί και ξελασπωμενοι από τον μπαμπά ( τους οποίους αν τους συναντήσεις με το jeep στο Κολωνάκι δεν σε ξέρουν)..
    Τιμή μου που σε γνώρισα Δαρειε ήσουν ξεχωριστός..

  4. άκουσα ότι ήταν ένας ΣΟΒΑΡΟΣ αστυνομικός, με παλικαρίσια καρδιά! Να τον αναπαύσει ο Θεός και να δούμε και άλλους τέτοιους στην αστυνομία.

  5. Παλιο κακομαθημενα αλητακια καθαρματα! Που κρυβεστε πισω απο το πληθος και τις κουκουλες και τις φουστες των μαναδων σας! Που ζητε απο ρουσφιετα στην κυβερνηση και το παιζετε επαναστατες! Σας πειραξε πολυ που ενας ΑΝΤΡΑΣ (κατι που δεν θα γινετε ποτε) σας εβαζε στην θεση σας? Και σας εσπαγε τα διπροσωπα μουτρα σας? Ουστ

    1. κακομαθημενε βλακα εισοδηματια.. που ψηφιζες νδ ο πατερας σου πλουτισε απο τη χουντα και τωρα θες να βγει η χα για να σε βαλει σε κανα δημοσιο και να σε πληρωνουμε.. ουστ βλακα.. να πας να κλαφτεις στον κοπριτη τον αρχιγο σου με το κομα που ψηφιζεις που δεν εχει δουλεψει ουτε μια ωρα στη ζωη του μαζι και η φακλανα η κορη του.. ελα ξερεις πια λεω τρομπα…. φακλανο ναζι κπροσκυλα και ρουφιανοι μια ζωη.. υγ να ειναι καλα η cia βλακα.. ξερεις εσυ θα σου φερει και τη δευτερη χουντα να περασεις ακομα καλυτερα!

  6. Ας ελπισουμε τα σχολια των αληταραδων του συριζα με τις κουκουλες εναντιον ενος νεκρου αστυνομικου να τα διαβαζουν οι συναδερφοι του Δαρειου και στην επομενη συναντηση με τα απλυτα παρακρατικα σκυλια του δυναστη Αλεξη Τσιπρα να.. χαλασει ο ασυρματος και η επαφη με το κεντρο !!

    1. Δηλαδή τώρα θα γαμάει αιώνια κάτι μπάσταρδα συντρόφια σου!

  7. Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή του να ανακουφίσει την οικογένεια του κι εσείς που βρίζετε προσέξτε γιατί η κακία που βγάζετε πίσω θα γυρίσει και θα σας το ανταποδώσει.

  8. Στην παρακρατική συμμορία της Χρυσής Αυγής. Άντε μέχρι να μην μείνει κανένας

  9. Ο Διμοιρίτης που ανάγκασε τη θύρα 4 στην Τούμπα ν’ ανοίξει στα δύο για να περάσει η διμοιρία του…….

    1. μπά σκατόγαυρος ήταν…

    2. οχι μονο η θυρα 4 αλλα και η σκεπαστη στη φιλαδελφεια……ΠΑΛΙΚΑΡΙ απο τα λιγα….ας ειναι ελαφρυ το χωμα που υποδεχθηκε εναν πραγματικο μαχητη…..ΥΓ οι αρβυλομουρηδες θα σε θυμουνται παντα RIP

  10. Γνωστό φασισταριό (και με πλούσιο ποινικό μητρώο), ξεβρώμισε λίγο ο τόπος.

    1. Προς:Χαρμόσυνα νέα
      Και στα δικά σου βρωμιάρη

    2. Εσύ ρε κοπριτη πες μας τι ποινικό μητρώο έχεις φασιστοκομμουνι.Ο τόπος θα ξεβρωμισει όταν εξαφανιστείτε τελείως όλοι οι προδοτες συμμορίτες.

    3. Επειδή σε σαπιζε στο ξύλο που σε πετυχαινε σε πορείες συριζαιοπ@υ $τα?

  11. Δεν τον ηξερα τον Δαρειο,αλλα & μονο οτι ηταν στο στοχαστρο των λαμογιων του συστηματος & απ’οσα καλα εχουν να πουν οι συναδελφοι του,φαινεται οτι τιμουσε το Σωμα.Ναναι ελαφρυ το χωμα που θα σε σκεπαση συνελληνα&συνανθρωπε.

  12. Θερμα συλλυπητηρια στην οικογενεια του.επειδη τον γνωρισα σε καποια φαση εχω να πω οτι ηταν και γαμω τα παλικαρια.δυο μετρα αντρας κσι χαρακτηρας.κριμα τον εφαγε το αγχος της αστυνομιας.

    1. Αν θα φυλάξει καλά τον Τσίπρα από τους συνταξιούχους και τους μαθητές;

Comments are closed.