Δέσποινα Παπαδοπούλου για το “πουλημένο παιχνίδι” του ΠΑΟ με Ερυθρό Αστέρα: Παττακός: “Το πληρώσαμε και θα το πάρουμε”-Μια παλιά αλλά όχι ξεχασμένη ιστορία(βίντεο)

Κοινοποίηση:
pao-weblei

ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Η χήρα του δικτάτορα Παπαδόπουλου ήταν πάντα αυθόρμητη. Για την ειλικρίνεια της γνωρίζει ο μακαρίτης ο άνδρας της και ο υπέργηρος Στ.Παττακός.

Για το εαν δηλαδή η Χούντα είχε αγοράσει-όπως λέει η κυρία Παπαδοπούλου-το ματς του 1971 ΠΑΟ-Ερυθρός Αστέρας για να πάνε οι “πράσινοι” στο Γουέμπλει.

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. Εγώ είμαι Ολυμπιακός, αλλά θα είχε ενδιαφέρον να δούμε τι ακολουθεί από το σημείο που κόβεται το βίντεο: γιατί προφανώς πρόκειται για αστεϊσμούς της στιγμής που ουδεμία σχέση έχουν κατά την ταπεινή μου άποψη με την πραγματικότητα. O βάζελος δόξασε τότε τη χώρα και μπράβο του.

  2. ΤΟΥΛΑΧΗΣΤΟΝ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΓΩΡΑΖΕ ΔΕΝ ΠΟΥΛΟΥΣΕ.ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ.

  3. το παραμυθι των απογονων του αμερικανικου στολου μολις τελειωσε και επισημα σημερα να δω τι αλλο θα βρουν.. οτιδηποτε μαλλον εκτος απο τον μπαμπα τους στην αμερικη

  4. ok είπε κάτι η κυρά Δέσποινα έγινε σημαία, το ασπάστηκαν κάποιοι ΚΑΙ ΧΡΌΝΙΑ ΤΏΡΑ ΠΙΠΙΛΊΖΑΝ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΕΛΑ, είπε και άλλα πολλά όμως κανείς δεν έδωσε σημασία, αυτά δεν προβλημάτισαν, ΈΛΑ ΜΩΡΈ ΤΏΡΑ βλακείες και ψέμματα ποιός ασχολείτε με τη γυναίκα του Γιώργη τώρα? αυτό μας έκαιγε πως να μειωθεί ένα αθλητικό κατόρθωμα συγκεκριμμένης ποχής…….κρατάμε λοιπόν οτι μας συμφέρει, ένα κομματάκι και στον πύρ το εξώτερο τα υπόλοιπα….ποιός να προβληματιστεί πως και γιατι…….ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ.

  5. Καλησπέρα σας.

    Εγώ ξέρω πως στη λεωφόρο το 1971 ήταν αυτού οι άνθρωποι που κρατούσαν αυτό το πανό (https://www.google.gr/search?q=%CE%BB%CE%B5%CF%89%CF%86%CF%8C%CF%81%CE%BF%CF%82+1971&espv=2&biw=1600&bih=775&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=0GZqVKy_IeHuyQOB7YLgDg&ved=0CAcQ_AUoAg#tbm=isch&q=%CE%BB%CE%B5%CF%89%CF%86%CF%8C%CF%81%CE%BF%CF%82+1971+%CE%BF%CE%BB%CF%85%CE%BC%CF%80%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CE%BF&facrc=_&imgdii=_&imgrc=DLV5LYx6_vUGFM%253A%3BmwBDzBw8eHm9iM%3Bhttp%253A%252F%252Fimg88.imageshack.us%252Fimg88%252F8128%252Fpanog.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.panathinaikosforum.com%252Fviewtopic.php%253Fp%253D1646043%3B640%3B485) που είναι μεγάλη τιμή για μένα σαν Παναθηναϊκό:”ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΜΑΖΙ ΣΑΣ”.

    ΣΑΣ ΕΒΑΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΝΑ ΤΗ ΔΕΙΤΕ.

    ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ…..

    ΤΗΣ ΚΟΝΤΗΣ Ψ***Σ ΤΗΣ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΤΡΙΧΕΣ!

    Ευχαριστώ…!

  6. στεφανε η παναθα περασε με το σπαθι της στον τελικο του γουεμπλει οι κολογαυροι δεν θα φτασουν ποτε τελικο είναι βρομιάρηδες αρουραίοι και κομπλεξικα ατομα

  7. Εξαλλου ο Παο ειναι και η μονη ομαδα που επαιξε με τα Ες Ες.Ο μακαριτης ηταν φανατικος πρασινος ως γνωστον.

    1. αυτο στο ειπε ο Τσουκαλας; για πες μου ποτε επαιξε με τα Ες Ες, χρονολογια, μερος, βαλε ενα αποκομμα του τυπου τοτε που το αναφερει, εχεις κατι να το αποδειξεις;
      Μηπως τη μερα που το φιλικο του ΠΑΟ με την ΑΕΚ γινοταν παλλαϊκη πορεια κατα των κατακτητων (ξερεις ειχαν προσκληθει και παικτες της ομαδας σου κι εμφανιστηκαν μονο 2) ή τοτε που ανεβηκε η ελληνικη σημαια στη Λεωφορο (το πρωτο μερος σε ολη την Αθηνα) τρεις μερες πριν φυγουν οι Γερμανοι απο την Αθηνα;

  8. ΓΑΥΡΟΧΙΕ, ΔΕ ΜΑΣ ΧΕΖΕΙΣ. Ο ΠΑΤΑΚΟΣ, ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ, Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ, ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΠΟΥ ΒΓΗΚΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΖΟΥΝ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΟΥΝ ΦΗΜΕΣ ΜΕΣΩ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΟΤΙ ΤΟ ΜΑΤΣ ΤΟ ΠΗΡΕ Η ΧΟΥΝΤΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΠΥΛΕΥΤΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΘΑΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΑΣ ΒΑΖΕΙΣ ΤΙ ΕΙΠΕ ΜΙΑ ΞΕΜΩΡΑΜΕΝΗ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙ ΧΟΥΝΤΑΣ!!!! ΦΟΒΕΡΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ. ΚΟΚΟΚΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΣΤΟΝ ΧΟΝΤΡΟ ΧΙΟ!!! ΜΠΡΑΒΟ!!!!!

Comments are closed.