Για τους άνδρες : Διαδικασία επιστράτευσης – Πως, που, πότε, τι κάνω, πως πάω στη μονάδα, τι πρέπει να έχω μαζί μου

Κοινοποίηση:
fyllo_poreias

Αναλάβαμε να συγκεντρώσουμε τα διάσπαρτα στοιχεία, σχετικά με την επιστράτευση των εφέδρων (όλων όσων από εμάς έχουμε ολοκληρώσει τη στρατιωτική μας θητεία) τόσο στην περίπτωση σε που η χώρα δείχνει να πηγαίνει για πόλεμο (κατάσταση πορτοκαλί συναγερμού), αλλά και στην χειρότερη περίπτωση που η χώρα κηρύσσεται σε εμπόλεμη κατάσταση (κόκκινος συναγερμός).

Οι βασικές κινήσεις είναι ίδιες και στις δύο περιπτώσεις. Διαφοροποιήσεις υπάρχουν μόνον ως προς την ηλικία της επιστράτευσης.

Ο γενικός κανόνας είναι ότι στην κατάσταση πορτοκαλί συναγερμού (όχι πολέμου) επιστρατεύονται όλες οι σειρές που έλαβαν απολυτήρια τα τελευταία δύο έτη, καθώς επίσης και τα μέλη συγκεκριμένων ειδικοτήτων (ναρκαλιευτές, χειριστές ραντάρ κλπ) και φυσικά οι ειδικοδυναμίτες (ΟΥΚ, πεζοναύτες, ΛΟΚ κλπ).

Αναλυτικά :

α)Κατάσταση ειδικής (συγκεκριμένες ειδικότητες) ή μερικής (συγκεκριμένες περιοχές) επιστράτευσης (πορτοκαλί συναγερμός):

Καλούνται με Φύλλα Ατομικής Προσκλήσεως (τα οποία επιδίδονται από την αστυνομία όλο το 24ώρο) οι υπόχρεοι να παρουσιαστούν στις μονάδες που αναγράφουν πάνω τα ΦΑΠ μέσα στο χρονικό διάστημα που αναγράφεται. Στις περιοχές πρώτης γραμμής το χρονικό αυτό διάστημα ορίζεται ως ΑΜΕΣΑ και όχι πέραν των 2-4 ωρών (τελευταία μερική επιστράτευση έγινε στο ανατολικό αιγαίο τον Γενάρη του 1996 και όριζε χρονικό διάστημα 2 ωρών). Στις υπόλοιπες περιοχές το χρονικό περιθώριο αυξάνεται ανάλογα με την απόσταση. Οι μετακινήσεις προς τη μονάδα και πίσω (μετά τη λήξη) είναι δωρεάν και γίνονται με ειδικά κουπόνια που βρίσκονται στο κάτω μέρος του ΦΑΠ.

Εφόσον υπάρχει αντικειμενική αδυναμία μετάβαση στο χρονικό περιθώριο που τίθεται (γιατί πχ βρίσκεσαι σε ταξίδι ή δεν υπάρχουν συγκοινωνιακά μέσα κλπ) τότε ΑΜΕΣΑ μεταβαίνεις στο Στρατόπεδο Προώθησης Εφέδρων (υπάρχουν πολλά σε κάθε νομό), το οποίο αναλαμβάνει από εκεί και πέρα την υποχρέωση είτε να σε προωθήσει στη μονάδα σου ή να σε εντάξει σε άλλη μονάδα σε συνεννόηση με το ΓΕΕΘΑ.

Σύμφωνα με τον κανονισμό υπάρχουν δύο φάσεις επιστράτευσης. Στην πρώτη φάση καλούνται όσοι είναι κάτω των 41 ετών και στην δεύτερη οι μεταξύ 41 και 45 ετών. Οι μεγαλύτεροι των 45 ετών απαλλάσσονται προσωρινά της ειδικής και μερικής επιστράτευσης. Πρακτικά όμως όσοι έχουν πράσινα φύλλα πορεία είναι αυτοί που θα κληθούν πρώτοι. Όσοι έχουν λευκά ανήκουν στη Β΄ Φάση! Υπάρχουν άτομα που έχουν λευκά φύλλα πορεία σε ηλικία μικρότερη των 41 ετών, αυτοί δεν έχουν κρίσιμη ειδικότητα γι΄αυτό και δεν αποτελούν άμεση προτεραιότητα. Έστω υπόψη ότι συγκεκριμένες ειδικότητες έχουν και άλλα χρώματα φύλλων πορείας. Στην περίπτωση αυτή ήδη γνωρίζουν τι να πράξουν και αν το έχουν ξεχάσει πρέπει να απευθυνθούν στις στρατολογικές υπηρεσίες, γιατί συνήθως αυτοί έχουν απόρρητες οδηγίες.

Όλοι οι έφεδροι (όσοι δλδ έχουν ολοκληρώσει τη θητεία μας) έχουμε λάβει Ειδικό Φύλλο Πορείας. Πάνω στο ΕΦΠ αναγράφονται ειδικοί κωδικοί, για τους οποίους έχετε ενημερωθεί από την μονάδα σας και δεν γράφω περαιτέρω λεπτομέρειες γιατί έχουν υπαχθεί σε καθεστώς απορρήτων. Όσοι δεν θυμάστε που αντιστοιχούν οι κωδικοί μπορείτε να μεταβείτε στην στρατολογική υπηρεσία της περιοχής σας.

Οι κάτοχοι λευκών ΕΦΠ μεταβαίνουν ΟΠΟΥ ΔΙΑΤΑΧΘΟΥΝ, αλλά όπως είπαμε εντάσσονται στη β΄φάση, οπότε θεωρητικά θα τους έρθει στο σπίτι ειδοποίηση. Καλόν είναι να έχετε δηλώσει την στρατολογική σας υπηρεσία για τις μεταβολές των διευθύνσεων κατοικίας, γιατί την κρίσιμη ώρα θα σπαταλώνται κρίσιμες δυνάμεις για να σας ψάχνουν ενώ εσείς ίσως ήδη έχετε μεταβεί στις μονάδες σας.

β) Κατάσταση ΓΕΝΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ – ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ – ΠΟΛΕΜΟΣ

Στην κατάσταση αυτή όσον αφορά τις ηλικίες ισχύουν ότι και παραπάνω. Φυσικά μέσα στον κανονισμό ορίζεται ότι τα όρια ηλικίας μπορούν να διαφοροποιηθούν ανάλογα με τις ανάγκες της χώρας, χωρίς να ορίζεται η μικρότερη ή η μεγαλύτερη ηλικία. Πρακτικά στην εμπόλεμη κατάσταση, καλούνται να πολεμήσουν ΟΛΟΙ οι ικανοί να κρατάνε όπλο.

γ)Τι έγγραφα φέρουν μαζί τους όσοι καλούνται:

Το ΦΑΠ που του έστειλε η Επιστρατεύουσα Αρχή.

Το Ειδικό Φύλλο Πορείας.

Το Ατομικό Βιβλιάριο Μεταβολών και Εκπαίδευσης (όσοι έχουν).

Την Αστυνομική ταυτότητα και τα Επιστρατευτικά έγγραφα.

Την Στρατιωτική άδεια οδηγήσεως αυτοκινήτου ή ειδικοποιημένου Μηχανήματος (όσοι διαθέτουν).

Το δίπλωμα οδήγησης πολιτικού οχήματος – ειδικοποιημένου οχήματος-μηχανήματος (όσοι διαθέτουν).

Τη μεταλλική Ταυτότητα.

Λοιπά (κατά την κρίση του) : Αντίγραφο Πτυχίου ΑΕΙ – ΤΕΙ – ΙΕΚ (αποκτηθείσας ειδικότητας που δεν είχε δηλωθεί κατά την εκπλήρωση της στρατιωτικής θητείας), πιστοποιητικό επάρκειας γνώσης Ξένων Γλωσσών κ. Ά.

δ)Τι άλλα είδη φέρουν μαζί τους όσοι καλούνται:

Τροφή για την κίνηση μέχρι την Μονάδα (ξηρά τροφή δύο ή τριών ημερών). Η τροφοδοσία θα αρχίσει με την κατάταξη στη Μονάδα.

Ένα μικρό σακίδιο με τα απαραίτητα ατομικά είδη (υγιεινής, εσώρουχα)

polemikos-antapokritis.blogspot.gr/

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

70 Σχόλια

 1. Λοιπον παληκαρια κ μη.
  Αν γινει πολεμος με την τουρκιά δεν πρεπει να λιγοψυχαμε κ να λεμε να παει το παιδι του τσιπρα ο καμμενος να πολεμησουν αυτοι κ οχι εγω.αν το κανετε τοτε ειστε χειροτεροι απ αυτους.ο πολεμος θα γινει για εμας για το χωμα μας για τη σημαια μας για τα παιδια μας.νομιζετε οτι το ασκερι των πολιτικων θα κατσουν εδω;θα φυγουν μονοι τους κ δεν θα ξαναρθουν.μετα το πολεμο που θα ειμαστε σιγουρα νικητες θα ανεβει επανω στην εξουσια αυτος που ηρωικα πολεμησε να ειστε σιγουροι.γι αυτο κ οι πολιτικοι μας δεν θελουνε επουδενη πολεμο κ εξαντλουν ολα τα περιθωρια.κ μεταξυ μας κανενας να μη ζησει τη φρικη του πολεμου.(2 χρονια αφγανισταν).
  Κ μην ακουω μλκιες οτι θα λιποτακτισω κ θα κανω ειδικα απο πρωην κομαντα…γιατι δεν εχει δικαστηριο..εχει στρατοδικιο κ στη χειροτερη αποσπασμα για προδοσια.
  Κ μη ξεχναμε οτι η διαφορα μας απο αλλους λαους ειναι οτι οταν επρεπε να σηκωσουμε οπλο το καναμε παντα….

  1. Αγαπητέ δεν είναι θέμα λιποψυχίας αλλά κοροϊδίας να πάμε σαν το σκυλί στο αμπέλι για τα συμφέροντα των πολυεθνικών δήθεν για την πατρίδα εάν θέλουν να διαφυλάξουν τα συμφέροντα τους οι πολυεθνικές να προσλάβουν μερικές χιλιάδες επαγγελματίες μισθοφόρους εξάλλου έχουν δισεκατομμύρια και όχι να πάνε τα παιδιά του κοσμάκη για να γίνουν κρέας για τα κανόνια των απέναντι όσο αναφορά τους πολιτικούς που θα την κάνουν αυτό είναι το μόνο σίγουρο ότι θα φύγουν και μόλις τελειώσει η κρίση θα επανέλθουν ως “αγωνιστές” του εξωτερικού και θα αρχίσουν πάλι τα ιδία εχει γίνει και στο παρελθόν αν πάρεις μια σύγχρονη ιστορία βρίθει παραδειγμάτων άλλοι θυσιάστηκαν και άλλοι πήραν τη δόξα όσο αφόρα την μη παρουσία σε περίπτωση επιστράτευσης και τα στρατοδικείο μπορει πλέον ο καθένας νόμιμα να αλλάξει το φύλο του απο άρρεν σε θήλυ και να διαγραφεί απο τα μητρώα αρένων είτε να πάρει Ι5 οπότε δεν θα εχει κανένα μπλέξιμο με κανένα καυλωμένο στρατοδίκη ο οποίος θα κάθετε στην άνεση του γραφείου του και θα μοιράζει ποινές στους δήθεν ανυπότακτους έκτος αυτού δεν έχουμε 1940 οπότε οποίος ξεγελαστεί και ρίξει κάποια τέτοια ποινή δεν ξέρω αν και κατά πόσο μετά θα είναι ασφαλής.

 2. Πόλεμος ταξικός, όχι εθνικός, σκατά στους στρατόκαυλους όπου κι αν βρίσκονται.

 3. Παρολου που είμαι 43 χρόνων το φ.π. μου είναι πράσινο…μάλλον επειδή υπηρέτησα στις καταδρομές.Τωρα ζω στο εξωτερικό είμαι προπονητής ομάδας βόλεϊ του εξωτετικου,παλιός βολεϊμπολίστας,αισθάνομαι μάχιμος ίσως επειδή προπονούμε 25 χρόνια επαγγελματικά και εάν γίνει κάτι με τους Τούρκους τα παρατάω όλα κ δηλώνω ΠΑΡΟΝ !!!!

 4. Η xωρα μαγκεs δεν αντεχει ουτε δυο μερεs πολεμο.Οποιοs καταλαβε καταλαβε,Oλα ειναι προσχεδιασμενα.Η πλεμπα προοριζεται να κατευθυνθει σαν προβατα επι σφαγη.

 5. Να πανε τα μουνια οι βρωμονουδουλες,οι βρωμοπασοκοι και οι σημερινοι βρωμοσυριζαιοι να πολεμησουν.αυτοι τοσα χρονια αμετανόητοι στα 4 δεν ψηφιζαν αυτα τα σκατα;ας τα λουστουνε τωρα τα κορόιδα.

 6. ναι θα πολεμήσουνε οι έλληνες, μέσω κινητών μέσω google play store θα λένε τώρα σε μπομπάρδισα, κάτσε να πιούμε τον καφέ μας βρε έμεινα πίσω στην παρτίδα του σκάκι, και μετά αφού θα έχει γίνει αφγανιστάν η αθήνα με τι θα πολεμήσεις? καταρχήν με το που χτυπήσουν οι σειρήνες που θα πας> όταν έχεις τον ΚΗΦΙΣΟ γεμάτο χωρίς λόγο, όταν οι δρόμοι είναι γεμάτοι με πουτανάκια με μαλάκες με αυτοκίνητα που θέλουν να παρκάρουν και δίπλα απο τον καναπέ της καφετέριας, με τί? με τις κλώσες που ενημερώνουν μέσω facebook που είναι? βγάλε καμιά σέλφι πως το λέτε όταν πέφτει η μπόμπα . Μπορεί ο στρατός μας να είναι ικανότατος δεν λέω κάτι, εγώ προσωπικά υπηρέτησα στο Καστελόριζο και με έμαθαν να μην φοβάμαι κανένα όπλο, την χειροβομβίδα την είχα για μπαλάκι του τέννις, δεν φοβήθηκα , αν θα χτυπηθώ απο το όπλο, δεν είχα το g3 Που θέλει ίσιωμα με βαριοπούλα, είχα το MG3 το οπλοπολυβόλο που το στήνεις και τους γαμ.. όσο έχεις αναπνοή. Καλό είναι λοιπόν να μην γίνει πόλεμος γιατί οκ θα κερδίσουμε γιατί ο ερντογάν χάνει κόσμο στο Αφρίν. δεν έχει σύμμαχους, αλλά οι δικοί μας πέρα τους στρατιωτικούς είναι τεμπέλιδες. και δυστηχ΄ς γεμίσαμε και λούλιδες…μωρή φέρε την τσάντα με τις σφάιρες να ρίξω…

 7. Και οι γυναίκες ειμαστε ετοιμες αν μας χρειαστεί η πατρίδα μας οχι μονο οι αντρες.

 8. ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΑΜΕ ΛΑΧΑΝΟ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΜΟΓΓΟΛΟΥΣ…ΠΡΩΤΑ , ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΕΔΩ ΠΡΟΔΟΤΕΣ .

 9. Φυσικα και πρεπει να πολεμησουμε για την πατριδα μας ειναι χρεος μας…
  Αλλα και αυτη τι εκανε για εμενα..τιποτα ,εντιθετος με εκανε να μεινω ανεργος κλεινοντας το καταστημα χωρις να παρω ουτε το επιδομα Ανεργειας που ελεγαν…ουτε τωρα μου δινουν δεν μπορω να μπω σε κανενα κοινωνικο τιμολογιο, διοτι φτιαξαμε κατι και ειχαμε εισοδηματα τεκμακτα την τελευταια 3 ετια . Απο τα 47 εδω και 5 χρονια δεν βρισκω δουλεια πουθενα.με πτυχιο τεχνικης σχολης- και πολεμικων τεχνων ,εχω υπηρετισει στις ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ..με 25 χρονια ενσημα και ΤΕΒΕ,με δυο παιδια να σπουδαζουν σε ΑΕΙ αλλα και παλι θα παω αν χρειαστει…Αλλα πρωτα να πανε ολοι οι αλλοδαποι- λαθρο – γυφτοι που τους καναμε ανθρωπους με επιδομοτα Κάρτα Αλληλεγγύης και τους ταιζουμε τοσα χρονια τα παιδια των πλουσιων και ολοι αυτοι που ειναι στα Σωματα ασφαλειας και εχουν βγει σε συνταξη απο τα 45,και φυσικα ολοι αυτοι που βρισκονται στην βουλη με μισθους απο 5 -12000 τον μηνα…και οχι εμεις στο μετωπο…και αυτοι να τρωνε και να πινουν σε καποια Σχεδια δρασης

 10. Το στάνταρ είναι ότι οι ελληναράδες και φουσκωτοι θα φύγουν πρώτοι από τη χώρα.Μετά η πλέμπα θα πει δεν πολεμάω γιατί δεν έχω λεφτά το ξεχνάμε το ήθος και την τιμή και μετά θα μείνουμε καμία 1000αρα να πάμε σαν το σκυλί στ αμπέλι από όποιον εχθρό εσωτερικό ή εξωτερικό.αθανατε βλάκα Έλληνα ραγιά θα μπορούσες να πολεμήσεις για αυτό που λένε γη και για κανέναν άλλον.

 11. Εσεις βρε ανίκανοι θα σφαχτηκε μεσα στα λεωφορεία και στα τρενα πηγαινοντας προς τις μοναδες.. 10 σχολια διαβασα και καταλαβα ποιοι ειμαστε..

  1. Και εμείς το ψευδώνυμό σου και καταλάβαμε τι είσαι…

 12. Να πάνε να σκοτωθούν τα κωλόπαιδα των αριστερών, οι υπόλοιποι θα δηλώσουμε κόλυμα και θα μείνουμε πίσω να ξεκαθαρίσουμε τους νταβάδες τους, να κάψουμε τα πρεζοστέκια τους και να ξαποστείλουμε τους λάθρο. Διαφορετικά θα σκοτωθούμε εμείς και πίσω θα αλωνίζουν όλα τα τσογλάνια και θα εδραιώνουν την εξουσία τους παρέα με τους λάθρο.

  Από τώρα κάντε λίστες ποιοί γείτονές σας είναι αντιφα και λαθρόπουστες όταν έρθει η ώρα να τους σφάξετε.

 13. Ειμαι 45 ετων και πριν 4 χρονια μου ηρθε Πρασινο Φυλλο Πορειας (ενω ειχα ασπρο πριν) με τα απαραιτητα (συνθηματικα, εισιτηρια κλπ.).
  Θεωρω μεγαλη τιμη που η Πατριδα με θεωρει ακομη μαχιμο.
  Ομως η μοναδα επιστρατευσεως που παρουσιαζομαι εχω τη γνωμη πως εχει κλεισει (το στρατοπεδο δηλ.).
  Δεν γνωριζω τι γινεται σ’αυτη την περιπτωση…
  Προφανως πρεπει να αποτανθω στο γραφειο Στρατολογειας…

 14. ΚΑΡΑΜΠΙΝΑ ΜΕ 37ΒΟΛΑ, ΤΡΙΚΙΛΗ ΜΑΤΣΕΤΑ ΓΙΑ ΘΡΑΥΣΙΜΟ ΚΟΚΚΑΛΩΝ, ΠΑΛΟΥΚΩΜΑ ΚΑΙ ΓΔΑΡΣΙΜΟ ΤΟ ΔΕΡΜΑ. ΑΜΑ ΠΕΣΕΙ ΠΕΙΝΑ Η ΔΙΨΑ ΤΟ ΑΙΜΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ, ΜΕΤΑ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΣΗ ΝΑ ΦΑΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ..ΑΝ ΕΣΕΙΣ ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΜΙΚΡΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΥΣ ΕΛΕΦΑΝΤΑ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ….ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ ΘΑ ΕΙΣΤΕ Ο ΕΛΕΦΑΝΤΑΣ ΠΟΥ ΤΡΕΧΕΙ…ΑΜΑΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΩ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΕΛΘΕΙ ΚΑΙ ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ, ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΜΦΥΛΙΟ ΤΟΝ ΜΙΣΩ…ΑΛΛΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΙΣΩ ΤΟΥΣ ΣΚΑΤΟΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΧΩΡΙΣΑΝ ΣΕ ΟΡΙΖΟΝΤΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕΤΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΤΟΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ….ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΔΕΣ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΚΥΝΗΓΙ….ΠΡΩΤΑ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΙ ΑΛΛΟΙ…ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΠΕΘΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΤΕΡΑΤΩΝ…ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΡΑΤΑ ΤΑ ΓΕΝΝΗΣΑΤΕ ΕΣΕΙΣ….ΕΣΕΙΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ……ΟΟΟΞΩ ΡΕΕΕΕΕ…….ΡΕ ΟΟΟΞΩΩΩ….ΜΠΕΧΛΙΝ ΣΚΕΡΝΤΙ ΡΕ…

  1. Υ.Σ. ΜΑΣΚΑ ΑΕΡΙΩΝ ΒΙΟΧΗΜΙΚΩΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΔΙΑ ΑΠΟΦΥΓΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΛΑΝΙΕΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΧΗΜΙΚΑ…

 15. «Θα θιξω ενα θεμα που ισως τσουξει λιγακι. Ακουγονται σεναρια οτι παμε για πολεμο με την τουρκια. Εγω ερωτω κατι πολυ απλο. Τι μου εχει προσφερει αυτη η κολοχωρα για να την τιμησω. Τιποτα. Να πολεμησω για τι πραγμα για μια χωρα ξεπουλημενη, για εναν βρωμολαο αχαριστο που μου εκλεισε την πορτα καταμουτρα, με κατεδιωξε με μισησε και με βασανισε, στην κυριολεξια με βρικολακιασε, η μηπως επειδη με αναγκασε να παω στρατιωτης να μαθω τα οπλα και στην τελικη να μου στερει το δικαιωμα της αμυνας και της οπλοκατοχης ως πολιτη οπλιτη για να την υπερασπιστω.
  2ον). Επειδη η ζωη μου εχει μαθει πολλα και εχω περασει απο μεγαλα καναλια ερωτω με τι θα πολεμησω με τα σκουριασμενα G3/HK11 του ελληνικου στρατου η μηπως με τις κλειδωμενες και κατασχεμενες καραμπινες που κατασχεθηκαν και σκουριαζουν στις αποθηκες της ελληνικης αστυνομιας και στα φαληρισμενα κυνηγετικα καταστηματα…!!!. .εσεις οι ελληνοφωνοι και οι πολιτικοι εξισλαμισατε την ελλαδα, να την ελευθερωσετε εσεις και να βγαλετε το φιδι απο την τρυπα. Να πολεμησω για τι.!!!…για τους τραπεζιτες, το ΔΝΤ η για τα 301 πρακτορια της βουλης. Να πολεμησω για τι πραγμα..για μια χωρα εβραιοκρατουμενη που ειναι προτεκτορατο σε πολιτικοθρησκευτικο επιπεδο, η για μια χωρα ρωμιων και ραγιαδων.!!!..πονανε οι αληθειες ετσι δεν ειναι… η μηπως να πολεμησω για καποιους λεβεντηδες που λενε να κοπουν 200 ευρο απο συνταξιουχους για στρατιοτικο εξοπλισμο…!!!!!….περιγελα αυτης της βρωμοχωρας ..μακρυα μου.
  3ον). Οταν εμεις φωναζαμε να νομιμοποιηθει η οπλοκατοχη στα πολεμικα στην ελλαδα οπως ειναι στις ΗΠΑ μας λεγατε γραφικους, δολοφονους και τρελλους και απαιτειτε να παμε να πολεμησουμε βρε παλιοτομαρα πολιτικαντηδες για τα δικα σας πολιτικα και προδοτικα λαθη.!!!..ε οχι κυριοι. Θα θεωρηθω λιποτακτης.!!!..
  ΣΟΒΑΡΑ…!!!!!!..να πανε οι κομματικοι και οι γλειφτες καραβαναδες να πολεμησουν που τα παιρνανε χοντρα απο μιζες και διαφθορα γλυφοντας κατουρημενες ποδιες για μια θεσουλα…..και τα πλουσιοπαιδα τους επισης…να πανε αυτα, οι βουτηρομπεμπεδες.
  4ον). Γιατι να πολεμησω οταν με κλεβετε το βιος μου, με αφηνετε χωρις δουλεια ενω απασχολειτε στην δουλεψη σας αλλοδαπους και εμενα με θεωτειτε γερασμενο αλογο. Επισης γιατι να πολεμησω οταν με κλεινετε φυλακη για ενα μαχαιρακι και μετα ερχεστε στυλατοι στο κελι μου και απαιτειτε να με ελευθερωσετε με ανταλλαγμα να υπερασπιστω την πατριδα. Ποια πατριδα.!!!!…ποιο κρατος αυτο που κατακερματισατε και καταληστευσατε. Να πολεμησω γιατι..για να λαβω την αχαριστια της πολιτειας, η μηπως να πολεμησω για το τιποτα ενω θα τα ξαναγαμησετε ολα μετα απο χρονια. ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΩ. Αν εχετε δικαιολογια γιατι πρεπει να πολεμησω να την γραψετε απο κατω.και αν μου δωσετε μια καλη απαντηση τοτε θα πολεμησω….ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ ΡΕ..ΜΟΝΟΣ…. ΠΟΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΡΙΞΟΥΝ ΠΙΣΩΠΛΑΤΕΣ ΜΑΧΑΙΡΙΕΣ…ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΘΑ ΠΙΝΟΥΝ ΜΟΧΙΤΟ ΣΤΙΣ ΜΠΑΧΑΜΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΝΑ ΛΥΣΟΥΝ ΤΙΣ ΦΟΡΤΟΥΝΕΣ ΠΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΚΑΠΕΤΑΝΕΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ…..ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ………

 16. Φίλε Ανώνυμε κάποιοι παρακολουθούν από ψηλά με πολλούς κατασκοπευτικούς δορυφόρους και μπορούν άν θέλουν να τους διαλύσουν ανα πάσα στιγμή αφού τους έχουν “λοκάρει” στρατόπεδα, εγκαταστάσεις, πλοία κλπ.
  Το πρόβλημα εντοπίζεται στο εσωτερικό όπου θα έχουμε σοβαρό πρόβλημα από τις συμμορίες κάθε είδους.. Αυτή τη στιγμή η χώρα μας μοιάζει με το Ιράκ πρίν την πτώση του Σαντάμ, προσπαθούν εδώ και χρόνια να κάνουν τα ίδια που έχουν κάνει π.χ στο Ιράκ αφού πρώτα αυτό γέμισε με πόσες φυλές (Turkmens, Kurds, κλπ), και μετά διαιρέθηκε κι έγινε ένα ενεξέλεγκτο μπάχαλο με τον Βορρά σε αναβρασμό να θέλει να αυτονομηθεί κ.ά.
  Στη δική μας περίπτωση έχουμε και τους απ’ έξω να διεκδικούν συνέχεια εδάφη και ονόματα, και έχουμε και τις εσωτερικές ασύμμετρες απειλές, άρα η κατάσταση θα είναι πολύ πιο σύνθετη απ’ ότι φανταζόμαστε.

 17. Αν γινει πολεμος πρωτα θα σκοτωσω οποιον αριστερο και ξενο βρω μπροστα μου και μετα θα παω
  εθελοντικα να καταταχτω για πρωτη γραμμη να συνεχισω να σφαζω γουρουνια μογγολια
  Οσο εσεις μελλοθανατοι αναρχικοι προδοτες αριστεροι πινετε καφε και ποτακι στο κολωνακι εγω μαθαινω σκοποβολη χειρισμο μαχαιριου και πολεμικες τεχνες.
  Ελπιζω να γινει γρηγορα πολεμος , θελω τοσο πολυ να αρχισω να σκοτωνω αριστερους και τουρκους
  Σας μισω τοσο πολυ και θα περασουν εκατονταδες απο το μαχαιρι μου οπως περασαν και απο το μαχαιρι του παππου μου Αλβανοι Βουλγαροι Ιταλοι και Γερμανοι.
  Ελπιζω γρηγορα να χρυπησουν οι καμπανες , περιμενω μελλοθανατοι.

 18. Κλεινω τα 55, ειμαι μονιμος κατοικος εξωτερικου και αν γινει πολεμος θα γυρισω. Ετσι και αλλιως, σε αυτη την ηλικια μονο ο Θεος ξερει τι προσδοκιμο ζωης εχω σε καιρο ειρηνης. Γνωριζω καλη σκοποβολη λογω χομπυ και απο θαλασσα (καταδυσεις, ταχυπλοα σκαφη). Δεν καπνισα ποτε. Θα μου ταιριαζε ο ρολος του ελευθερου σκοπευτη για μην τρεχω πολυ σε τετοια ηλικια. Χιο, γραψε που πρεπει να πανε οι μονιμοι κατοικοι εξωτερικου στην επιστρατευση. Γραψε και πως θα δωσουμε χρηματα στο στρατο, αν χρειαστει. Λειπω απο την Ελλαδα 12 χρονια και ζω στην Ασια. Αντε και καλο βολι!

  1. Λοιπόν πρώτα θάνατο σε όλους τους αριστερούς ότι αριστερό βλέπεις μπαμ και τέλος όταν καθαρίσουμε όλους τους αριστερούς μόνο τότε θα μπορέσουμε να πολεμήσουμε τους άλλους εχθρούς πρώτα σκοτώνουμε αριστερούς για να ελευθερωθεί η χώρα

 19. Δυο βράχοι στην μέση του πουθενά είναι που δεν ζούνε ούτε κατσίκες!!!Δωστε τες να τελειώνουμε γ@μω την σημαία σας!!!

  1. WAR MOTHERFUCKER!! Άμα γίνει επιστράτευση ετοιμάστε τα κωλαράκια σας πουστοαναρχίδια.

  2. Αντε γαμησου ρε μουλε! Να πας εσυ και το γαμωσογο σου στην Τουρκια να ζησετε!

  3. Εσύ ρούφα την πρέζα σου και σκάσε αναρχική κουραδα

 20. ΠΡΙΝ ΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΠΡΩΤΕς ΑΛΛΟΕΘΝΕΙς ΒΟΥΛΓΑΡΕς,ΑΛΒΑΝΙΔΕς,ΡΩΣΙΔΕς ΚΛΠ ΟΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΜΕ ΠΟΙΕς ΒΟΛΕΥΟΝΤΑΝ?
  ΜΕ ΤΙς ΠΟΡΝΕς ΕΛΛΗΝΙΔΕς Κ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΑ 70-8Ο ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΧΤΙΖΕ ΣΠΙΤΙ Κ Η ΚΟΥΤΣΗ ΜΑΡΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΡΝΕΙΑ Κ ΤΗΝ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΤΟΥ ΚΟΠΡΙΤΗ ΑΝΔΡΑ.ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΠΑΙΔΙΑ ΕΚΑΝΑΝ ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΑΖΗΜΙΩΤΟ
  ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΓΕΡΟΙ Κ ΜΕΣΗΛΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗς ΕΛΛΑΔΑΣ Κ ΕΚΑΝΑΝ Κ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΑΘΕΑ ΑΠΑΤΡΙΔΑ Κ ΠΟΡΝΟΥΣ
  ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΓΕΡΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ Κ ΟΙ ΚΩΛΟΓΡΙΕΣ

 21. Άμεση επανυδριση του ΕΑΜ για να σώσει την Ελλάδα από τους Τούρκους όπως την απελευθέρωσε από τους ναζι!!!!!Αν περιμενεται από τα φασιστικά εθνίκια κο κο κο κο

  1. αχαχα έχεις πλάκα ρε πουστοκομμουνιστή όπως όταν πήγατε να δώσετε μακεδονία θράκη πουστοσυμμορίτες αλλαξοκώληδες

 22. Τα 12νησα ας τα παρουν,ετσι κ αλλιως οι νησιωτες κουνανε την ουρα τους με τους τουριστες κ τις επενδυσεις απο απεναντι…για την υπολοιπη ελλαδα θα βαλουμε μεσολαβητη να γινει δικαιη μοιρασια πιο κομματι θα παρει ο καθε γειτονας ή “συμμαχος”,αν ειμαστε τυχεροι θα στριμωχτουμε στην πελοποννησο.

 23. Βλαντ περιμένω με αγωνία να διαβάσω την άποψη σου….φιλακια!!!

  1. Βικιε ειμαι ο Βαλαντιες, ο πρωτοξαδεφρος του Βλαντ. Δεν τον ξερεις καλα τι τσιγγουνιες ακροδεξιος ητανιε και απο παιδια τον λεγαμιε Τσεπες γιατι φυλαγιε τις τσεπες του οπψς φυλαγιε ο Γερος του Σινεμα ο Πρεκας τα οχυρα στο Ρουπελ. Ελατιε να τα παρετε, μολον λαβε και τις αλλες ακροδεξιες παπαριτσες που του ελεγιε για πλακα ο παππους μας ο διασημος Κοκκινος Καπετανιος της Ηγουμενιτσας και αμετανοητος κομμουνιστηες. Τον ειχιε για χαζον και τον δουλευε. Προσεχετονα κιολα γιατι παλια ειχιε μια συνηθεια να σουβλιζει τζιτσικια, να τα παλουκωνιε που κατι λεει για τη ψυχολογια του ατομου αυτού.

  2. Viki σε φαντάζομαι μεσήλικα 1,65 με κοιλιά να κάθεσαι μπροστά στον υπολογιστή με κίτρινο φανελάκι από τον ιδρώτα και λερωμένο άσπρο εσώρουχο minerva, φαλακρίτσα, γένια 3 ημερών, να τρως πιτόγυρα και να ρουφάς τη μπυρίτσα σου τρολάροντας ασύστολα. Έπεσα κοντά;

 24. ευτυχώς, όσο εμείς σφαζόμαστε στο μέτωπο, θα έχουμε τους λάθρο να κάνουν παρέα στις κοπέλες – κόρες – γυναίκες μας. Να μην μελαγχολήσουν οι καημένες

 25. Σήμερα παιρνουσα από έξω από την στρατολογία,χαμός από Χρυσαυγίτες με σημαίες…περιμένανε τρελαμένοι στην σειρά για να δήλωσουνε ι 5…

 26. Οι γαβγιτες ήδη έχουν αρχίσει να κλανουν μέντες…χαχα

 27. Τώρα πίνω φραπέ δεν μπορώ…την άλλη φορά

 28. Που να παρουσιαστεις , δε θα πεολαβεις να κλασεις αμα γινει κανα ντοου

 29. Τα εβραιόσκυλα οι πολιτικοί μας προδίδουν την πατρίδα!οι τουρκομογγολοι βγάζουν κραυγιες πολέμου και προκαλούν!η στιγμή να προστατεύσουμε τα πάτρια εδάφη έφτασε!το ηθικό των συναγωνιστών πατριωτών ακμαιότατο!στην Τ.Ο.της ΧΑ που ανήκω το ΑΙΜΑ των Ελλήνων βράζει!ολοι είναι έτοιμοι να τα δώσουν όλα!κραυγες νίκης και θάρρους αντιλαλούν και σκίζουν τον αέρα!οι βαλίτσες των παλικαριών ετοιμάζονται!προορισμος…Αλάσκα!

 30. Βεβαίως και θα τρέξω να επιστρατευθώ,εάν
  1.Πάνε στην πρώτη γραμμή όλα τα παιδιά των πολιτικών
  2.Πάνε στην πρώτη γραμμή οι ίδιοι οι πολιτικοί
  3.Πάνε στην πρώτη γραμμή οι στρατιωτικοί ΚΑΙ τα παιδιά τους
  4.Πάνε στην πρώτη γραμμή οι γυναίκες(ισότητα δεν θέλατε;Να,πάρτε την)
  5.Πάνε στην πρώτη γραμμή όλοι οι λάθρο και οι μετανάστες με την ελληνική πλευρά
  Αν και όταν γίνουν αυτά,τότε να στρατευθώ με μεγάλη χαρά

 31. Πάνω απο 500 χιλιαδες μουσουλμάνοι, κυριως Πακιστανοί και Αφγανοί πηραν Ελληνική ιθαγένεια απο το 2015 ώς σημερα (κατα το ΦΕΚ)
  Αυτοι θα πάρουν φύλλο πορείας Ή θα μείνουν με τα υπόλοιπα 3 εκατομμύρια λαθρο να φυλάνε τις οικογένειές μας ; ερώτηση κάνω

 32. Άντε να γυρίσουμε Κύπρο να σας κόψουμε το κ…ο

  ΕΛΔΥΚ ΕΛΔΥΚ ΑΕΤΟΙ!!!

 33. Αν ειχαμε ηγετη, αυτο θα ηταν και το πρωτο πραγμα που θα επρεπε να γινει, καλεσμα ολων των Ελληνων του εξωτερικου, με πρωτη χωρα τους Ελληνες που ζουν στα Σκοπια και κηρυξη γενικης επιστρατευσης, με τα συλλαλητηρια οπως ειδατε ιδρωσε το αυτι τους, αλλη βαρυτητα ειχε το συλλαλητηριο με τον Χριστοδουλο και αυτο γιατι εκεινος ειχε στοφα ηγετη αλλα πιο σημαντικο ηταν γνωστης των παιχνιδιων της παγκοσμιοποιησης.
  Πηγαμε εκει με ομιλητες τον καθε τυχαρπαστο κλοουν και θελουμε και αποτελεσμα, πολλοι ηταν αυτοι που δεν επρεπε να τους επιτραπει να μιλησουν, ο κοσμος επρεπε να μιλησει και χαμηλοβαθμα στελεχη των ενοπλων δυναμεων, ατομα κυριως που γνωριζουν καλα την ιστορια. Οσον αφορα συμμαχιες, με κυβερνηση τα πρεζακια του συριζα τι περιμενατε ?Ακομα και ο πρακτορακος της CIA Ανδρεας Παπανδρεου επαιζε με ολες τις συμμαχιες τοτε αν θυμαστε, ουτε αυτον τον ξεφτιλα και καταστροφεα της χωρας δεν μπορουν να φτασουν τα υπαλληλακια του Σορος, φανταστειτε ποσο επικινδυνοι ειναι οσο ακομα παραμενουν στην εξουσια.

  1. Λοιπόν Πρώτα σκοτώνουμε αριστερούς όλοι σας αυτό πρέπει να το ξέρετε όταν βγουν απο την μέση οι αριστεροί η χώρα θα ελευθερωθεί. άρα σε περίπτωση πολέμου όταν πιάσετε τα όπλα στα χέρια σας κρατάτε τις σφαίρες σας για τα αριστερά αποβράσματα που κατέστρεψαν την χώρα και όταν καθαρίσετε ότι αριστερό υπάρχει στην χώρα τότε και μόνο τότε μπορείτε να αντιμετωπίσετε τον άλλο εχθρό. Πρώτα βαράτε και σκοτώνετε αριστερούς

 34. Αν σκεφτει κανεις οτι απο αυτες τις εξορυξεις δεν θα πλουτισουν οι Ελληνες , οπως δεν πλουτισε κανενας λαος που η γη του ειχε ορυκτο πλουτο., παρα μονον οι ολιγαρχες και οι πολιτικοι της αυλης τους. Οι λαοι παντα καταληγουν να ζουν μεσα στην απολυτη εξαθλιωση. .
  Αραγε γιατι οι πολυεθνικες δεν μισθωνουν στρατο ιδιωτικο να προστατευει τις επιχειρησεις τους απο τις αρπακτικες διαθεσεις της τουρκιας ;

 35. Όσοι έχετε κάνει τη θητεία σας σε επιχειρησιακή μονάδα υποθέτω γνωρίζετε ήδη πως οι πρώτες απώλειες για την Ελλάδα θα ξεκινούσαν μέσα στις ίδιες τις μονάδες μας από ατυχήματα και αστοχία υλικού. όσοι πάλι στη θητεία σας κάνατε συντήρηση σε οχήματα μεταφορές ή και άρματα δε χρειάζεται να σας πω πόσα από τα επιχειρησιακά οχήματα θα πάρουν μπρος για να μας πάνε οπουδήποτε. άρα ή θα το κόψουμε με τα πόδια ή κρεμιόμαστε από τις καναδέζες σα τα σκόρδα. μεγάλες στιγμές –

 36. ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΞΩΡΥΞΕΙΣ.
  ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ. ΟΙ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ.ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ.
  ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΕΟΣ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΜΑΧΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ!!!!! ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΑΣ. ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΥΠΟ ΛΑΘΡΟ-ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΑΝ ΠΑΩ ΕΓΩ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΩ ΤΙΣ ΕΞΩΡΥΞΕΙΣ ;;;;;;;;;;;;;;;
  ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΜΟΥ !!!!!!!!!

  1. Κανεις, θα γινει οπως παλια με τους κομιτατζηδες και τρεις χειροτερα, λεηλασιες, βιασμοι, σφαγες, βασανιστηρια γυναικων, γεροντων και παιδιων. Για αυτο κανεις δεν πρεπει να ξαναπαει σε καλπη, να καταρρευσει το συστημα της “δημοκρατικης” υπνωσης και χειραγωγησης, με τη μονη ελπιδα να αναλαβει καποιος αξιομαχος ηγετης με αρετες, στρατιωτικος, θα ειναι τωρα, απλος πολιτης θα ειναι, δεν ξερω, αυτη ειναι η μονη ελπιδα, ισως μας κανει τη χαρη ο Μεγας Αλεξανδρος και ερθει να κανει τη χωρα ξανα Ελλαδα, γιατι Ελλαδα δεν ειναι αυτο που την καταντησαμε, αυτο ειναι σαν να εφαγε ο Τραμπ τον Καρανικα , ξερασε και βγηκε αυτο που εχουμε σημερα.

 37. Ο γιος του Σαμαρα θα παρει φυλλο πορειας;
  Ο γιος του Σκουρλετη ; μπα… ουτε ο γιος της Ντορας ;
  Αυτοι θα περιμενουν στο εξωτερικό οσο θα πολεματε .
  Για αυτους θα δωσετε την ζωη σας , σε περιπτωση που σας εχουν πεισει οτι θα την δωσετε για την Ελλαδα…. ποια Ελλαδα ; οσοι επιστρεψουν εδω δεν θα βρουν ουτε κολυμπυθροξυλο…. 3 εκατομμυρια λαθρομουσουλμανοι , ουτε κοκκαλακι απο τους οικιους σας θα μεινει.

  1. Αν έχουν όλοι το ίδιο σκεπτικό με σένα τότε αυτό που λες θα γίνει, την ζωή σου δεν θα την δώσεις για κανέναν από αυτούς που αναφέρεις, θα την δώσεις για τα παιδιά σου, για τον διπλανό σου που τρώει τα ίδια σκατα με σένα.. Και δεν είναι θέμα ούτε φλωριας ούτε μαγκιάς. Θα φτύσεις αίμα για να μπεις εδώ μέσα, αυτό πρέπει να πεις. Και όχι αν θα πολεμήσει ο γιος του κάθε σαμαρά

 38. ΟΛΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ ..
  ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΦΕΔΡΕΙΑΣ….
  ΤΟΤΕ ΘΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ
  ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ
  ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝ…ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΤΟ ΙΔΙΟ
  ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ 5-6 ΜΕΤΟΠΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ..
  ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 3.000.000 ΕΤΟΙΜΟΠΟΛΕΜΟΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΟΥΛΤΑΝΟ
  Η ΑΛΒΑΝΙΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΟΠΛΙΣΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΗ ΤΟΝ ΣΟΥΛΤΑΝΟ
  ΣΚΟΠΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ..ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΟ ΕΧΕΙ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 8 ΧΡΟΝΙΑ…ΚΟΥΒΑΛΑΝΕ ΑΒΕΡΤΑ ΣΥΧΡΟΝΟ ΟΠΛΙΣΜΟ
  ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ
  ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΘΑ ΧΤΥΠΗΘΟΥΝ ΟΛΑ ΣΤΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ
  ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ..ΚΥΠΡΟΣ ΤΑ ΙΔΙΑ
  ΟΠΟΙΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΣ ΦΥΓΕΙ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ
  ΟΣΟΙ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΜΑΣ

 39. Πάρε Έλληνα φύλλο πορείας.
  Πάρε και εσύ αλλοδαπέ κάφρε 400 ευρώ, σπίτι,ρεύμα,νερό….. αλλα και ο’τι θέλετε αλλο, σφαξτε τους άμαχους και πάρτε το , μην διστάζετε…. αυτοι που πήραν φύλλο πορείας
  Δεν θα επιστρέψουν ποτέ.

 40. Να πατε να πολεμησετε.
  Η οικογενεια Μητσοτακη πως θα εκμεταλευτει ολη αυτην την ελληνικη γη που εχει στην ιδιοκτησια της ; πως θα μεγαλωσουν οι καημενες πολιτικες οικογενειες τα παιδια τους ;
  Οι ανθρωποι αποφασισαν να σκοτωθουν τα δικα σας παιδια οσο τα δικα τους θα ειναι ασφαλη στο εξωτερικο…., για να ζησουν μετα αυτοι πλουσιοπαροχα , οπως παντα πανω στα πτωματα σας ……… συν τα πετρελαιοειδη , θησαυροι που θα βοηθησουν τα παιδια τους να ειναι παντα μεσα στην Βουλη , και να στελνουν τους ραγιαδες σε σφαγες οποτε απειλουνται οι θησαυροι τους ,πουλωντας τους ” πατριδα” ….

 41. Εγώ, επειδή δεν έχω απολυτήριο λυκείου, πτυχίο αγγλικών, πτυχίο Ηλεκτ.υπολ. κ.λ.π. δεν μπορώ να βρω δουλειά ούτε ως φύλακας, κι ας έχω υπηρετήσει ”Ειδικές δυνάμεις”. Οπότε, αν μου ‘ρθει επιστράτευση…θα τους γράψω στα Παπάρια μου. Ας πάνε αυτοί που έχουν απολυτήριο λυκείου και Proficiency Στ’ Αγγλικά. Εξ’ άλλου εγώ είμαι αγράμματος. Δεν ξέρω πως λειτουργούν τα όπλα. Πρέπει να τελειώσω κάποιο Ι Ε Κ πρώτα. Αυτά θα επικαλεστώ και στο δικαστήριο αν με τραβολογούν.

 42. Μη ξεχάσετε να φέρετε φαί γιατί αυτοί θα σας αφήσουν στην πείνα. Όπλα και είδη ρουχισμού ελπίζω να έχουν.

  1. Θα σου χρειαστει το σωβρακο αφου θα χεστεις πανω σου

 43. ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΣΙΠΡΑΣ – ΣΥΓΚΑΜΜΕΝΟ-ΣΑΜΑΡΑΣ- ΓΑΠ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ-ΑΔΩΝΗΣ-ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΦΕΡΤΟ ΤΟΥΣ. ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ…ΟΠΩΣ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΚΕΛΑΙΔΑΝΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΗ….ΟΧΙ ΑΛΛΟΙ ΘΑ ΠΟΛΕΜΑΝΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΗΡΩΕΣ.

 44. Καλα κανεις και τα γραφεις μαλλον πρεπει να ειμαστε ετοιμοι για το πεπρωμενο.

 45. ειμαι περιεργος να δω οταν θα φωναξουν για επιστρατευση ποιοι θα πανε και ποιοι θα το παιξουν αρωστοι και κλινηρεις…προσωπικα δηλωνω παρων και ετοιμοπολεμος αν και εχω πατησει τα forte εδω και κανα δυο χρονια…η ηλικια δεν παιζει κανα ρολο προσωπικα για μενα και ειναι τιμη μου να δωσω το παρων..το μονο που με προβληματιζει ειναι οτι εχουμε ηγεσια προδοτικη και ενδοτικη…

 46. Μέχρι να επιστρατευτούμε θα μας έχουν βομβαρδίσει και δεν θα έχει μείνει κολυμπηθρόξυλο!!Καληνύχτα Στέφανε!!!

  1. va fa culo re papara Ανώνυμος

Comments are closed.