ΒΟΜΒΑ από τον Τσακαλώτο στη γερμανική FAZ: “Ταυτόχρονες διαπραγματεύσεις για συμφωνία και τρίτο πακέτο!”

Κοινοποίηση:
tsakalotos

Οι διαπραγματεύσεις τόσο για την επίτευξη συμφωνίας μεταξύ Ελλάδας και πιστωτών όσο και για ενδεχόμενο τρίτο πακέτο στήριξης έχουν ουσιαστικά «ενωθεί», όπως τόνισε ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών αρμόδιος για οικονομικά θέματα Ευκλείδης Τσακαλώτος στην γερμανική εφημερίδα FAZ.

«Οι δύο διαπραγματεύσεις έχουν ενωθεί», δηλώνει ο κ. Τσακαλώτος στη συνέντευξή του στη γερμανική εφημερίδα η οποία θα δημοσιευθεί στην έκδοση της Πέμπτης και προσθέτει ότι υπάρχει ανάγκη σύγκλισης των δύο πλευρών σε ένα συγκεκριμένο κατάλογο μέτρων, τα οποία θα αφορούν τόσο την τρέχουσα συμφωνία όσο και ενδεχόμενη νέα κεφαλαιακή στήριξης προς την Αθήνα.

Επίσης ο κ. Τσακαλώτος τονίζει ότι η συμφωνία θα πρέπει να είναι κατάλληλη σε οικονομικό και πολιτικό επίπεδο όχι μόνο για την ίδια τη χώρα αλλά και για την Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και για την κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος.

Ταυτόχρονα διαψεύδει ορισμένα δημοσιεύματα εφημερίδων τα οποία υποστηρίζουν ότι η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ έχει κηρύξει τον πόλεμο στους επιχειρηματίες, υπογραμμίζοντας πως «δεν υπάρχουν αποδείξεις που να στηρίζουν τις κατηγορίες ότι η ελληνική κυβέρνηση έχει κηρύξει ένα τέτοιον πόλεμο. Φυσικά έχουμε διαφορετική στάση σε ό,τι αφορά το επιχειρείν σε σύγκριση με την προηγούμενη κυβέρνηση».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. ΠΟΣΑ ΚΙΛΑ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ.ΘΑ ΣΕ ΔΑΝΕΙΣΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΕΞΟΝΤΩΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ.ΕΤΣΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΘΕΛΕΙ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ.

Leave a Response