ΒΕΦΑ ΑΛΕΞΙΑΔΟΥ- ΕΤΣΙ έμαθε για τον Θάνατο της ΚΟΡΗΣ της! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
54444

Τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής της βιώνει η Βέφα Αλεξιάδου μετά τον ξαφνικό χαμό της κόρης της Αλεξίας. Κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει χθες, Τετάρτη, ότι η Αλεξία Αλεξιάδου είχε φύγει από τη ζωή. Επί ώρες ήταν σε εξέλιξη ένα θρίλερ όσον αφορά στον αν ήταν αλήθεια ή όχι η τραγική είδηση.

Όταν οι δημοσιογράφοι άρχισαν να παίρνουν τηλέφωνο ο ένας μετά τον άλλον την Βέφα Αλεξιάδου για να μάθουν λεπτομέρειες, εκείνη αρχικά τους καθησύχαζε ότι όλα είναι καλά. Ωστόσο, σύμφωνα με το zappit.gr,τα τηλέφωνα πύκνωσαν και η αγαπημένη μαγείρισσα δεν άργησε να πληροφορηθεί τα άσχημα μαντάτα από το σύζυγο και την αδελφή της Αλεξίας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Όταν σου πει ο αρχιδοσυντακτης τρέξε το ρεπορτάζ πρέπει να πας και να βιάσεις τους ανθρώπους που έχουν συντριβεί από την απώλεια για να πει ο αρχιδοσυντάκτης ότι εμείς το είπαμε πρώτοι. Ντροπή ρε ξεφτίλες.
    Τι θα κερδίσετε; θα αγοράσουμε τα προϊόντα αυτού που χορηγεί τους βιαστές της προσωπικής ζωής των άλλων επειδή έδωσαν πρώτοι την είδηση;
    Ε λοιπόν σας έχω ένα νέο.
    Εγώ θα μποϊκοτάρω τα προϊοντα αυτών που χορηγούν εκπομπές βιαστών και ασεβών.
    Φαντάσου την γυναίκα που ήταν αμέριμνη να παίρνουν οι μαλάκες στην Χαλκιδική για να τους πει τι έγινε στην Αθήνα κι αυτή να μην ξέρει και να αρχίσουν να την ζώνουν τα φίδια. Ούτε να το μάθει απ΄τους δικούς της δεν την άφησαν τα κοράκια.
    Εσένα Λιάγκα αν πεθαίνει το παιδί σου και θα τρέξεις το ρεπορτάζ επειδή το λέει ο αρχισυντάκης ε;

    Κρίμα την κοπέλα πάντως, θα έχει γίνει ράκος η μάνα της. Στα 81 της χρόνια να της έρθει τέτοια συμφορά….

  2. ΦΙΛΕ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΜΕΡΙΚΑ ΜΕΡΙΚΑ ΛΕΦΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΚΑΝΑΛΑ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΔΕΝ ΔΙΣΤΑΖΟΥΝ ΝΑ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ. ΑΥΤΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΘΑ ΠΟΥΛΑΓΑΝ ΤΗ ΜΑΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ. ΕΧΕΙ ΓΕΜΙΣΕΙ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΜΕ ΠΟΥΣΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΛΕΣΒΙΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΕΣ.

  3. ΚΟΡΑΚΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΑΙ ΙΕΡΟ ΚΑΙ ΟΣΙΟ.ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΚΤΕΛΕΣΗ.

Comments are closed.