Βάλτε μια κιμωλία στην ντουλάπα σας- Μόλις μάθετε το γιατί, δεν θα τη βγάζετε…

Κοινοποίηση:
royxa-gynaika-2-750x430

Ο … πονοκέφαλος της οργάνωσης της ντουλάπας, μπορεί να γίνει παιχνίδι με αυτά τα μικρά αλλά θαυματουργά κόλπα. Για αρχή…

 

Κρατήστε μακριά την υγρασία Για να κρατήσετε μακριά την υγρασία από την ντουλάπα σας πάρτε μερικές κιμωλίες και δέστε τες με μια κορδέλα. Με αυτόν τον τρόπο θα απορροφηθεί η έξτρα υγρασία και θα διατηρηθούν τα ρούχα σας φρέσκα και στεγνά. Μπορείτε μάλιστα να βάλετε ένα γατζάκι στην πόρτα της ντουλάπας και να κρεμάσετε τις κιμωλίες από εκεί.Η κιμωλία βοηθάει στο να μειώνεται η υγρασία στην ντουλάπα.

Βάλτε προτεραιότητες Μόλις απλώσετε τα πάντα θα είναι πιο εύκολο να δείτε όλα όσα έχετε και να τα χωρίσετε σε κατηγορίες ανάλογα με το τι φοράτε πιο συχνά, τι θέλετε να αποθηκεύσετε στα χειμωνιάτικα και τι θέλετε να χαρίσετε ή να πετάξετε. Με αυτόν τον τρόπο θα καταλάβετε και τι λείπει από την ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σας.

Ακολουθήστε τον «Κανόνα του Ενός Χρόνου» Μπορεί το κόλπο να είναι παλιό αλλά λειτουργεί: αν δεν έχετε φορέσει κάτι για περισσότερο από έναν χρόνο τότε κατά πάσα πιθανότητα δεν θα το φορέσετε ποτέ ξανά, όσο ακριβό κι αν είναι. Αν μάλιστα έχει ακόμα το ταμπελάκι πάνω του, χαρίστε το χωρίς να το σκεφτείτε καν. Ίσως κάποιος άλλος το χαρεί πολύ περισσότερο.

Ντουλάπα: Πώς να τακτοποιήσετε το χάος.

Κάντε καλή οργάνωση Μιας και οι κρεμάστρες είναι από τα πράγματα που πιάνουν πολύ χώρο αν έχουν μεγάλο μέγεθος, καλό είναι να τις αντικαταστήσετε με πιο λεπτές.  Αποθηκεύστε εκείνα που δεν φοράτε πολύ συχνά και κρατήστε στις πιο μπροστινές θέσεις ρούχα που φοράτε καθημερινά.

Τακτοποιήστε τα σεντόνια σας Για να μην ανακατεύετε κάθε φορά όλα τα σεντόνια σας προκειμένου να βρίσκετε τα σετ, μπορείτε να βάζετε το σεντόνι και την μια μαξιλαροθήκη μέσα στην άλλη μαξιλαροθήκη έτσι ώστε να μην μπερδεύονται με τίποτα και το κάθε σετ να είναι συγκεντρωμένο σε ένα σημείο.

Βάλτε γατζάκια στις πόρτες της ντουλάπας για να εξοικονομήσετε και άλλο χώρο.Τακτοποιήστε τα αξεσουάρ Αφού τελειώσετε με την τακτοποίηση των ρούχων σας συνεχίστε με τα αξεσουάρ σας. Μπορείτε να βάλετε γατζάκια στις πόρτες των ντουλαπιών και να κρεμάσετε από αυτά τις τσάντες σας.

πηγή:spirossoulis.com

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response