ΑΥΤΟΣ είναι ο ΤΙΤΑΝΟΤΕΡΑΣΤΙΟΣ Νάσος Παπαργυρόπουλος του Survivor 2! EΦΥΓΕ ΑΔΙΚΑ από το παιχνίδι! Σπουδαίος παίκτης και ωραίος άνθρωπος! (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
nasos-survi01

 

Ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε τη Πέμπτη το όνομα του παίκτη, δηλαδή του Νάσου Παπαργυρόπουλου. Ολοι παγώνουν και μόνο η Ροδάνθη χαμογελά αμήχανα. Ο Αγόρου κοιτάζει απορημένος και οι Διάσημοι σχεδόν μαρμαρώνουν. Ο Νάσος, ο έντιμος και υπέροχος παίκτης του ριάλιτι αποχωρεί μιλώντας όμορφα για τους συμπαίκτες του και για μία ακόμη φορά θα επισημάνει πως το πιο ουσιαστικό είναι να απολαμβάνεις το ταξίδι. 

1

Ήταν άδικο που έφυγε ο Νάσος. Θα μπορούσε να φτάσει στον τελικό και να κατακτήσει το έπαθλο. Ήταν και καλός παίκτης και καλό παιδί. Υπήρχαν άλλοι και άλλες για να φύγουν.

2

Εξομολογείται πως ένιωθε σα να ξαναγεννιέται, να δυναμώνει και πλέον ως πολίτης νιώθει ότι μπορεί να προσφέρει πολύ περισσότερα…

3

Ο Νάσος θα χαιρετίσει με την ίδια αγάπη τους παίκτες και των δύο ομάδων και με την ευγένεια που τον διακρίνει και τον διέκρινε σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού αποχωρεί. Σπουδαίος παίκτης, ωραίος άνθρωπος ο Τιτανοτεράστιος Νάσος. Απώλεια η αποχώρησή του και για τους τηλεθεατές αλλά και για τις τηλεθεάτριες.

Survivor 2: Το πρώτο μήνυμα του Παπαργυρόπουλου μετά την άδικη αποχώρησή του

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: