Αυτή είναι αμοιβή του Ψωμιάδη για τη διαφήμιση

Κοινοποίηση:
720_557618_b0323f9a6f-b2d33df5b07022da

Για τη συμμετοχή του στη διαφήμιση των Jumbo που προκάλεσε σάλο, μίλησε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης.

 

Ο πρώην νομάρχης Θεσσαλονίκης αποκάλυψε και την αμοιβή που έλαβε, αναφέροντας χαρακτηριστικά: “Η πορεία του Παναγιώτη Ψωμιάδη απέδειξε πως ό,τι κάνω, το κάνω γιατί το αγαπώ. Κανένα τίμημα δεν υπήρχε. Ήταν μια μεγάλη ευκαιρία για να βγω στο προσκήνιο. Κάποια ψιλοέξοδα μου κάλυψαν, γύρω στα 500 ευρώ. Αν με ενδιέφερε το τίμημα, σήμερα δεν είχα ένα τεράστιο οικονομικό πρόβλημα όπως ο ελληνικός λαός , ούτε θα πουλούσα το μοναδικό σπίτι της κόρης μου για να μπορέσω να πληρώσω τις υποχρεώσεις και τις τράπεζες”.

“Τίμημα δεν υπήρχε και ούτε στο μέλλον θα υπάρχει. Ό,τι αγαπώ και γουστάρω κάνω. Είμαι αυθεντικός και αληθινός, είμαι όπως με γέννησε η μάνα μου” πρόσθεσε.

“Ποτέ δεν ήμουν θιασώτης ενός ευκαιριακού συγχρόνου τσίρου. Ξαναντυθήκα πριν από 20 χρόνια Ζορό. Από τη φύση μου είμαι αληθινός και αυθεντικός. Δεν είμαι δήθεν, δεν φόρεσα ποτέ την μάσκα της σοβαροφάνειας” επεσήμανε ο κ. Ψωμιάδης.

Εξάλλου, είπε, “δεν πήγα σε κανένα μπορντέλο να κάνω τη μαντάμ. Ο Ζορό ήταν προστάτης των φτωχών και των αδυνάτων. Δέχθηκα μια πρόταση-πρόσκληση από το γραφείο που διαφημίζει τα Jumbo και από εκεί και πέρα έπειτα από κάποιες συζητήσεις και αλλαγές που κάναμε στο σενάριο, διότι κάποια πράγματα δεν με κάλυπταν, ξεκινήσαμε”.

Σχετικά με το τραγούδι-ύμνο της ΝΔ που ακούγεται στη διαφήμιση, τόνισε: “Τι σχέση έχω με το τραγούδι; Δεν το επέλεξα εγώ. Το τραγούδι δεν είναι παρεξηγήσιμο. Αντιθέτως λέει σε κάποιους “παιδιά ελάτε όλοι μαζί να ξαναγυρίσουμε στην αληθινή, μεγάλη ΝΔ”.

Αναφερόμενος στη Νέα Δημοκρατία είπε: “Περίμενε η ΝΔ να κάνω αυτή την κίνηση για να με θυμηθεί ; Τέσσερα χρόνια δεν έχω δεχτεί ούτε ένα τηλέφωνο, ούτε ένα ευχαριστώ για τα 35 χρόνια προσφοράς μου στη ΝΔ”. Παράλληλα έκανε λόγο για imitation αγωνιστές που υπάρχουν στη ΝΔ και αναφέρθηκε ονομαστικά στην εκπρόσωπο της ΝΔ Μαρία Σπυράκη.

“Η κ. Σπυράκη είναι σήμερα το νούμερο 3 του κόμματος και βγαίνει και μιλάει για το 2008 του Καραμανλή; Η Μαρία είναι φίλη μου, αλλά μιλάω πολιτικά” σημείωσε.

“Είμαι καψούρης από τη φύση μου. Η καψούρα μου είναι η ΝΔ αλλά η ΝΔ δεν θέλει την καψούρα μου, άρα η καψούρα πρέπει να ψάξει κάτι άλλο. Αν δεχθώ τηλεφώνημα από τον κ. Μητσοτάκη, κάτω από κάποιες προϋποθέσεις, εγώ δηλώνω παρών. Άλλοι έφυγαν από τη ΝΔ, εγώ είμαι πιστός στις αξίες και τις αρχές της ΝΔ” κατέληξε ο κ. Ψωμιάδης.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Ο καθενας κανει οτι μπορει για να μην ειναι στην αφανεια.Το Πασχα περιμενω και το Ζουραρι να παριστανει το αρνι στη διαφημιση του εν λογω “υποαναπτυκτου” καταστηματος…

  2. γερασε και ο ζορρο
    κοντυνε και χοντρυνε φαντασου πως θα ειναι οι 3 σωματοφυλακες

Comments are closed.