Αυτά είναι τα περιοριστικά μέτρα που επέβαλαν στον Άκη Τζοχατζόπουλο

Κοινοποίηση:
tsoxatzopoulos1

Ο τέως Υπουργός αφέθηκε ελεύθερος με τα εξής περιορίστηκα μέτρα:

Α. Να παραδώσει την ταυτότητα και το διαβατήριο του.
Β. Από την 1η Ιουνίου θα πρέπει κάθε μήνα να παρουσιάζεται στο τμήμα της περιοχής του.
Γ. Ζητήθηκε επίσης εγγύηση 200.000€ (Ο δικηγόρος του Άκη Τσοχατζόπουλου, Γιάννης Νικολάου ζήτησε την μείωση της εγγυοδοσίας του πελάτη του και αναμένεται εντός της ημέρας η απόφαση από το Πενταμελές Εφετείο).

tsoxatzo-thumb-large

Ο συνήγορος υπερασπίσεως του Άκη Τσοχατζόπουλου, Γιάννης Νικολάου , αιφνιδιαστικά υπέβαλε αίτηση αποφυλάκισης για λόγους υγείας στο πενταμελές εφετείο κακουργημάτων όπου εκδικάζεται σε δεύτερο βαθμό η υπόθεση του τέως υπουργού.

Η εισαγγελική λειτουργός υποστήριξε πως θα πρέπει να ανασταλεί η εκτέλεση της ποινής του πρώην υπουργού, καθώς κινδυνεύει με υπέρμετρη και ανεπανόρθωτη βλάβη η υγεία του. Όπως υποστήριξε, «ο κατηγορούμενος νοσηλεύεται στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, ενώ η μετεγχειρητική του πορεία είναι αργή λόγω των πολλαπλών προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει», ενώ πρόσθεσε ότι αν και η κατάσταση της καρδιάς του αντιμετωπίστηκε αποτελεσματικά ενώ είναι κρατούμενος και κανείς δεν ισχυρίζεται ότι θα ήταν άλλη η περίσταση αν ήταν ελεύθερος, ο Άκης Τσοχατζόπουλος έχει σοβαρά προβλήματα υγείας που επιδρούν το ένα πάνω στο άλλο.

«Προκύπτουν σοβαρές ενδείξεις ότι επίκειται βλάβη της υγείας του λόγω και του προχωρημένου της ηλικίας του», ανέφερε η εισαγγελέας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Άντε καλοφάγτωτα Άκη.Αφού βρήκες μ@λ@κες Έλληνες και τα άρπαξες χοντρά , καλοφάγωτα τώρα για να βάλουν μυαλό τα πρόβατα του Ελλαδιστάν.

  2. καλοφάγωτα Ακη.Τωρα αρχιζει η ωραια ζωη για σενα.Μυκονο παρο ναξο σαντορινη κανε διακοπες τωρα το αξιζεις.

Comments are closed.