ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ -ΣΟΚ: Χάνουν τον ύπνο τους οι “εξυπνάκηδες” που έβγαλαν τα λεφτά τους στο εξωτερικό – Δείτε πως θα τους τα πάρουν ο Ντράγκι και ο ESM

Κοινοποίηση:
esm

Τεκτονικές αλλαγές, με επιπτώσεις σε παγκόσμια κλίμακα…

Πως σκέπτεται να κινηθεί ο ESM για την επιβίωση και την μετεξέλιξη του ελληνικού τραπεζικού συστήματος…

Σκωτσέζικο ντους [προ]ετοιμάζεται για όλους όσους έβγαλαν τα χρήματά τους στο εξωτερικό και ειδικότερα σε χώρες της Ευρωπαικής Ενωσης! Κι αυτό γιατί φυσικά ο Ντράγκι και ο Ρέγκλινγκ κάθε άλλο παρά κουτόχορτο τρώνε…

Εμείς οι Ελλην-άρες λοιπόν που δημιουργήσαμε την ΦΟΥΣΚΑ του 1999, εμείς οι Ελληνες που αργότερα δημιουργήσαμε την ακόμη μεγαλύτερη ΦΟΥΣΚΑ των ΑΚΙΝΗΤΩΝ, τώρα τελευταία [περίοδος 2012-2015] τραβήξαμε όλα τα λεφτά μας από τις ελληνικές τράπεζες και τα στέλναμε στο εξωτερικό.

Βάζαμε δηλ. οι ίδιοι μπουρλότο στην οικονομία της πατρίδας μας, βγάζαμε δηλ. τα ίδια μας τα μάτια. Με λεφτά μάλιστα που είχαμε βγάλει [κυρίως] καταχρηστικά εις βάρος της ελληνικής οικονομίας, κοινωνίας, του κράτους.

Αρκεί μόνον η αναφορά- υπενθύμιση των εκάστοτε δηλουμένων εισοδημάτων επί 10ετιών στις φορολογικές δηλώσεις που δεν ξεπερνούσαν τα 10 χιλ. ευρώ ετησίως [!!] εκ μέρους των ελευθέρων επαγγελματιών μας [ιατρών, δικηγόρων, πολιτικών μηχανικών κλπ].

Προσθέστε τώρα τις μίζες, τις ρεμούλες, τις κομπίνες εις βάρος κάθε ιερού και όσιου με την συνδρομή [φυσικά με το αζημίωτο] δημοσίων λειτουργών που θησαύρισαν κι αυτοί με την σειρά τους και κάντε… σούμα.

 

ΑΥΤΟ όμως που δεν ξέρουν όλοι αυτοί και τους το απακαλύπτουμε σε παγκόσμια αποκλειστικότητα είναι το εξής:-

Το ΤΧΣ είναι ο βασικός μέτοχος των 4 συστημικών τραπεζών με δάνεια που έλαβε από τον ESM, με τις τραπεζικές αυτές μετοχές να έχουν δοθεί ως Collateral. Το ίδιο συμβαίνει και με τον ΕLA.

Σε περίπτωση εκτάκτου γεγονότος ο ESM μπορεί να ΠΑΓΩΣΕΙ σε πρώτη φάση όλους τους λογαριασμούς των ελλήνων καταθετών σε όλες τις ευρωπαικές χώρες.

Oι ξένοι ταυτόχρονα γνωρίζουν ότι δεν συμφέρει να γίνει BAIL-IN στις ελληνικές εγχώριες καταθέσεις, γιατί κάτι τέτοιο θα αποδυνάμωνε κι άλλο την κεφαλαιακή βάση των Συστημικών τραπεζών που έχει κτυπήσει άλλωστε ”κόκκινο”. Δεν θα υπήρχε καμμία μελλοντικά προοπτική ανάνηψής τους…

Γι αυτό οι του ESM έχουν προκρίνει ως βέλτιστη λύση για το ελληνικό τραπεζικό σύστημα το κούρεμα των λογαριασμών των ελλήνων καταθετών σε ευρωπαικές τράπεζες [Deutsche Bank, UBS, Societe Generale, etc etc…], λογαριασμών τους οποίους τροφοδότησαν με τις συνεχείς μεταφορές κεφαλαίων τα τελευταία χρόνια. Πλανώνται λοιπόν πλάνην οικτράν όσοι… περνιούνται για έξυπνοι και οι οποίοι σύντομα θα χάσουν και τον ύπνο τους συν τοις άλλοις…

Με το PLAN να κάνει λόγο για έκτακτη φορολόγηση [ευγενική έκφραση… κουρέματος] ενός ποσοστού 20 με 30%, που θα μεταφράζεται σε 24 μίνιμουμ και 36 μάξιμουμ δισ. ευρώ***, με βάση τα περίπου 100-120 δισ. ευρώ που υπολογίζεται ότι “φυγαδεύτηκαν”.

Εκτός όμως της φορολόγησης των “ΞΕΝΩΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ” οι του ESM θια προτείνουν την έκδοση ΕΙΔΙΚΟΥ ΟΜΟΛΟΓΟΥ προς όλους τους έλληνες καταθέτες. Θα είναι 5ετούς διαρκείας+2 έτη παράτασης και θα έχουν coupon 2% ετησίως που θα είναι το “δωράκι” των καταθετών.

Τα 24 με 36 δισ. ευρώ*** τώρα με την σειρά τους θα δοθούν στο Κράτος για να τα χρησιμοποιήσει στην απαιτούμενη ανακεφαλαίωση των Συστημικών τραπεζών.

Το ΙΕΡΑΤΕΙΟ του ESM γνωρίζει πολύ καλά ότι με αυτή την διαδικασία και δεν θα απομειωθούν οι εγχώριες καταθέσεις, αλλά και θα ενδυναμώσουν λογιστικά τα ΙΔΙΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ των Συστημικών τραπεζών.

ΥΓ: ΑΛΛΩΣΤΕ, αυτό είναι και το πλέον αποδεκτό κοινωνικά PLAN.

ΥΓ1: Το πρόγραμμα που θα καταθέσει η ελληνική κυβέρνηση απευθύνεται προς τον ΕSM… Γιατί αυτός είναι το… Αφεντικό.

 

mikrometoxos.gr

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

13 Σχόλια

 1. Εμενα για κοροιδο με εχεις εσυ ρε ξυπνιε Ελληναρα μεσα σε εισαγωγικα,κ θα
  αφησω να μου τα φαει ο ΝΤΡΑΝΓΚΙ η ο ΕSM.Εγω τα λεφτα μου τα ασφαλισα εκει
  που τα εχει κ ο Γιωργακης κ ο Λαλιωτης κ τα αλλα καλα παιδια.Τα πηγα στο
  Σαλβαδορ κ στην Γουατεμαλα κ λιγα στο USA.Δεν νομιζεις οτι ειναι καλυτερα

 2. Λοιπόν διαβάστε πως θα γίνει. Την αργία του 15αυγιυστου που ειναι Σάββατο κΙ όλη η Ευρώπη κανει διακοπές θα γίνει μπλοκάρισμα των λογαριασμών . Ήδη εχουν γινει οι κατάλληλες ενεργείιες για τον εντοπισμό τους σε όλες τις τράπεζες της ευρωζώνης . Εχουν ετοιμαστεί και επιστολές προς τους κατόχους των λογαριασμών αυτών με τις οποίες θα ενημερωθούν οι δικαιούχοι για την μείωση του υπόλοιπου των λογαριασμών τους . αυτο θ γίνει στις 17 Αυγούστου . Τα χρήματα καταρχήν θα πιστωθούν σε έναν λογαριασμό της ΕΚΤ και θα απομειωνουν τα δάνεια της Ελλαδος προς τους εταίρους .στο βαθμό που η χώρα δεν θα μπορει να πληρώνει τις υποχρεώσει της. Τα. Δις που θα συγκεντρωθούν θα ειναι το μαξιλαράκι εγγύησης για τα χρήματα που θα λάβει η Αθήνα ως δάνειο απο τους εταίρους. Απο τελευταίες πληροφορίες και επειδη κάποιοι καταθέτες ενημερώθηκαν απο τρίτους για τα παραπάνω προσπάθησαν να φυγαδεύσουν τα χρήματα σε Ελβετικές τράπεζες , αλλα οι ευρυζωνικές τράπεζες φέρνουν προσκόμματα σε τέτοιες μαζικές μεταφορές κεφαλαίων Ελλήνων καταθετών σε Ελβετικές τράπεζες .

  1. Τέτοιο σενάριο με Ελλάδα εντός ευρώ δεν παίζει πιστεύω. Την άλλη μέρα κιόλας όλοι οι Έλληνες θα τα φυγαδεύσουν κουτσουρεμένα-ξεκουτσουρεμένα σε Ελβετία, Σιγκαπούρη κλπ. Αρα οι ξένες τράπεζες της ΕΖ θα έχουν πυροβολήσει τα πόδια τους. Αμέσως μετά, θα κάνουν το ίδιο και διάφοροι καταθέτες από τις νότιες χώρες με πρόβλημα χρέους. Αλυσιδωτή αντίδραση δηλαδή…
   Αυτό μόνο αν πάμε στη ΔΡΧ μπορεί να παίξει σαν ισχυρό σενάριο…

  2. Ωστε οι “ευρυζωνικες” τραπεζες φερνουν “προσκομματα” ε;Τοτε να να τα παμε τα λεφτα σε dial-up τραπεζες που φερνουν αποκομματα!

 3. ευσεβείς πόθοι των άχρηστων μπατίρηδων είναι όλα αυτά. τεμπεληδες, ανεπρόκοποι, που δείχνουν χαιρεκακία και φθόνο όταν ακούν για κούρεμα καταθέσεων, εγχώριων ή σε ξένες τράπεζες γιατί ζηλευουν αυτούς που μόχθησαν, αποταμίευσαν, φορολογήθηκαν και κοίταξαν εγκαίρως να σώσουν αυτό που οι άλλοι ήταν ανίκανοι να παράξουν.

  στο φινάλε, παραμύθια της χαλιμάς είναι όλα αυτά, σιγά μη δώσουν οι ξένες τράπεζες στοιχεία για καταθέσεις για να γίνουν κουρέματα, αν το έκαναν, θα έχαναν την εμπιστοσύνη όλων των καταθετών τους, όχι μόνο των Ελλήνων. προς το παρόν, γυρίστε πλευρό και κοιτάξτε να βρείτε καμια δουλεια γιατι θα μείνετε για πάντα μικρομέτοχοι της ζωής.

 4. Ονειρα θερινης νυκτος.Για κουνηστε την κεφαλα σας κυριε mikrometoxe.gr να δειτε αν κανε γκλιν-γκλον.Εφοσον τα λεφτα βρισκονται ηδη στα ταμεια της Ελβετιας,Αγγλιας,Γερμανιας κλπ,ποιος ο λογος να τα κουρεψουν;Για να τα ξαναπαρουν;Δηλαδη βγαινουν απο τη μια τσεπη για να μπουν στην αλλη;

 5. Πολυ καλο αλλα ανεφικτο. Σκεφτειτε αν γινοταν κατι τετοιο, ποιος καταθετης του εξωτερικου θα εμπιστευοταν στη συνεχεια τις μεγαλες τραπεζες της Ευρωπαϊκης Ενωσης? Αυτοματα οι Ιταλοι, Ισπανοι, Γαλλοι καταθετες, χωρες δηλαδη που μπορει συντομα να ερθουν στην κατασταση της Ελλαδας, θα απεσυραν τις καταθεσεις τους απο τις τραπεζες αυτες, με προορισμο αλλους εξωτικους προορισμους, εκτος Ευρωπης. Κι αυτο μπορει απο μονο του να κλωνισει το ευρωπαϊκο τραπεζικο συστημα. Οι ιδιες οι τραπεζες δεν προκειται να επιτρεψουν να παρθει μια τετοια αποφαση…

 6. Σαχλαμάρες! Τα λαμόγια έχουν βγάλει τα λεφτά τους στην Ελβετία, η οποία δεν ανήκει στην Ευρωπαϊκή Ένωση! Μ@λ@κες είναι; Στην υγεία των κορόιδων!

 7. Τσιπρα γ@μα ολα τα λαμογια με τα μαυρα μην τους αφησεις δεκαρα ο λαος ειναι μαζι μην κανεις πισω πουθενα ….εαν θες να σε γραψει η ιστορια οχι σαν προδοτη αλλα σαν ηρωα…αμεσως φορος και στ τσοντοκαναλα οι συνταξεις που ξεπερνουν τα 1500 ευρω κουρεμα στο δημοσιο ξεσκαρταρισμα να φυγει η βρωμια και τα λαμογια…και επιτελους ενα σταθερο φορολογικο συστημα …

 8. Μακάρι να ήταν αλήθεια………..

  Δυστυχώς όμως στο τέλος ο φτωχός λαός πληρώνει και αυτοί πλουτίζουν περισσότερο.

 9. Τα εχετε μπερδεψει.
  Αν χρειαστουν απλώς ανακεφαλαιοποιηση οι ελληνικες τραπεζες, θα πληρωσουν οι μετοχοί τους και οι καταθετες τους. Οι ελληνες καταθετες εξωτερικου δεν εχουν καμμια δουλειά, όπως δεν ειχαν οι Κυπριοι καταθετες εξωτερικου το 2013.

  Μονο στην περιπτωση που πάμε στη δραχμή, μπορεί να κουρευτουν καταθεσεις Ελληνων εξωτερικού, διότι η χωρα θα χρειαστεί “συναλλαγματικά διαθεσιμα”, που θα τα παρει από τους ελληνες φορολογουμενους (πιθανόν και καταθετες εξωτερικου).

 10. ΜΗΝ τους αφησετε ΕΥΡΩ των ΠΑΛΙΟλαμογιων , δεν τα εχουν αναγκη , τα ξαναφτιαχνουν ευκολα αυτοι!

  1. Τα λαμογια τα χρηματα τους ξερουν που τα εχουν φυγαδευσει..και εκει δεν κινδυνευουν απο τιποτα.
   Αν γινει κατι τετοιο δεν θα την πληρωσουν αυτοι με μαυρο χρημα, αλλα ανθρωποι που κοιταξαν να σωσουν τοyς κοπους μιας ζωης απο τη λαιλαπα των Στουρνοσαμαραδων.
   Ποια η διαφορα αυτων που τα εβγαλα εξω, με αυτους πο τα εβγαλαν και τα εβαλαν στα στρωμματα τους;
   Ποσο γελοιοι ειστε οσοι χαιρεστε με ενα τετοιο ενεχομενο;

   τελικα γραικυλε δεν εχεις σωτηρια γιατι το μονο που διαχρονικα σε νοιαζει ειναι να ψοφησει ο γειτονας του διπλανου!

   φαε τωρα το νεο-μνημονιο και καλοχωνευτο…

Comments are closed.