ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Είναι νόμιμη η κάθοδος του κόμματος των Γκρίζων Λύκων στις ευρωεκλογές;

Κοινοποίηση:
grizoi-likoi

Πριν μερικές ημέρες, κατατέθηκε στον Άρειο Πάγο το αίτημα συμμετοχής του κόμματος DEB, Κόμμα Ισότητας – Ειρήνης και Φιλίας (για την ακρίβεια της «ευρωπαϊκής εκδοχής» του, ΚΙΕΦ, ) στις ευρωεκλογές.

Το ερώτημα που προκύπτει είναι κατά πόσο μπορεί να θεωρηθεί νόμιμη, ηθική ή συμπλέουσα με τα εθνικά συμφέροντα της Ελλάδας η συγκεκριμένη κατάθεση αίτησης συμμετοχής στις Ευρωεκλογές. Και αυτή η απορία προκύπτει με βάση τις δεδηλωμένες θέσεις του προέδρου του κόμματος κ. Μουσταφά Αλή Τσαβούς (πρώην καφετζή της «Τουρκικής Νεολαίας Κομοτηνής») ο οποίος αναφέρεται σε «τούρκους» της Θράκης, αλλά και τα έργα του συγκεκριμένου «τουρκικού κόμματος» το οποίο μετέχει σε όλες τις εκδηλώσεις που γίνονται είτε στην Ελλάδα είτε στο εξωτερικό και στις οποίες διάφοροι «παράγοντες» βάλουν κατά της Ελληνικότητας της Θράκης, με μόνιμη «συνοδεία» την σημαία της «Ανεξάρτητης Θράκης».

Με δεδομένη την κυβερνητική «ευαισθησία», την φοβικότητα και τις γνωστές θέσεις περί ελληνοτουρκικής φιλίας, αλλά και με δεδομένη την εκβιαστική υποψηφιότητα των Γκρίζων Λύκων, οι οποίοι εάν δεν νομιμοποιηθούν να συμμετάσχουν στις ευρωεκλογές θα κατηγορήσουν την Ελλάδα στο ΕΔΑ ως μη δημοκρατική χώρα (και φυσικά θα… δικαιωθούν), ενώ εάν συμμετάσχουν (και φυσικά δεν θα εκλεγούν) θα κατηγορήσουν την Ελλάδα στην διεθνή κοινότητα ως μη δημοκρατική χώρα, λόγω του ορίου 3% στο ποσοστό δικαιώματος εκλογής – αντιπροσώπευσης (ενώ στην Τουρκία, «μητέρα πατρίδα» τους, το όριο εκλογής είναι το 10%!!!). Και αυτή θα είναι η πρώτη από την σωρεία επιπτώσεων που θα υπάρξουν (και φυσικά θα προωθηθούν καταλλήλως από το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών) προκειμένου να αμαυρωθεί η Ελλάδα.

Πιέζοντας και εκβιάζοντας, λοιπόν, οι Γκρίζοι Λύκοι θα χρησιμοποιηθούν ως «μονάδα μέτρησης» της τουρκικής ισχύος στην Θράκη (σημειώνουμε πως η Άγκυρα επηρεάζει ένα ποσοστό του συνόλου των μουσουλμάνων της Θράκης, του οποίου τη δυναμική –για τους δικούς του λόγους- θέλει να μετρήσει με απόλυτη ακρίβεια το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών), ανοίγοντας το «Κουτί της Πανδώρας» για την επόμενη ημέρα στην Ελλάδα και δη στην Ελληνική Θράκη (αλλά και στα νησιά της Κω και της Ρόδου), όπου αναμένεται να υπάρξει ισχυρή κλιμάκωση της τουρκικής προκλητικότητας, η οποία θα στηριχτεί και στο αναμενόμενο αποτέλεσμα των εκλογών, μέσα από το οποίο η συγκυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου θα βρεθεί σε αρκετά δύσκολη θέση.

Ο Άρειος Πάγος καλείται να λύσει τον «Γόρδιο Δεσμό» και να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, που δεν τολμούν να αντιμετωπίσουν τόσο οι κυβερνώντες (ΠΑΣΟΚ, ΝΔ), όσο και άλλα κόμματα (ΣΥΡΙΖΑ, ΔΗΜΑΡ) τα οποία λίαν προσφάτως έχουν εναγκαλισθεί με ιδιαίτερα θερμό τρόπο με το τουρκικό προξενεί της Κομοτηνής, αλλά «αποφεύγουν» την οποιαδήποτε δημόσια αποδοχή των Γκρίζων Λύκων.

Με βάση το άρθρο 29 παρ. 1 του Συντάγματος, ορίζεται σαφώς πως «Έλληνες πολίτες που έχουν το εκλογικό δικαίωμα μπορούν ελεύθερα να ιδρύουν και να συμμετέχουν σε πολιτικά κόμματα, που η οργάνωση και η δράση τους εξυπηρετεί την ελεύθερη λειτουργία του δημοκρατικού πολιτεύματος».

Επομένως, ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ που εξυπηρετεί την ελεύθερη λειτουργία του δημοκρατικού πολιτεύματος, είναι οι προϋποθέσεις της ίδρυσης ενός κόμματος.

Αυτό σημαίνει ότι ο Άρειος Πάγος, προκειμένου να ανακηρύξει τον συνδυασμό, καλείται να ερευνήσει αν υπάρχουν οι παραπάνω προϋποθέσεις. Άρα πρέπει να ελέγξει, με απλά λόγια, τη θεωρία και την πράξη του υποψηφίου κόμματος ήτοι

1. Ποιά είναι η ΟΡΓΑΝΩΣΗ – γι αυτό και καταθέτουν καταστατικό – ιδρυτική πράξη και

2. ποιά η ΔΡΑΣΗ, είτε αναμενόμενη με βάση το θεωρητικό υπόβαθρο όπως προκύπτει από το καταστατικό, είτε ήδη εν εξελίξει, κοινή τοις πάσι και δεδομένη.

Ο σκοπός, κατά το Σύνταγμα, είναι να εξυπηρετεί την ελεύθερη λειτουργία του δημοκρατικού πολιτεύματος.

Αυτά τα τρία στοιχεία είναι υποχρεωμένος να ελέγξει ο ΑΠ, ο οποίος εγγυάται την τήρηση του άρθρου 29 του Συντάγματος.

Ερευνητέο, όμως είναι το τι πράγματι ελέγχεται. Η διαδικασία της ίδρυσης πολιτικών κομμάτων, περιγράφεται στο άρθρο 29 του Ν.3023/2002, σύμφωνα με την παράγραφο 1 του οποίου:

«Το πολιτικό κόμμα πριν αναλάβει δραστηριότητα καταθέτει ιδρυτική δήλωση στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου. Τη δήλωση καταθέτει ο Πρόεδρος ή η Διοικούσα Επιτροπή του και σε αυτή αναφέρεται ότι η οργάνωση και η δράση του εξυπηρετεί την ελεύθερη λειτουργία του δημοκρατικού πολιτεύματος».

Το ερώτημα που προκύπτει εύλογα, είναι εάν πράγματι τηρείται η επιταγή του Συντάγματος, δηλαδή εάν ελέγχεται η ύπαρξη των παραπάνω προϋποθέσεων, ή η τήρησή τους επαφίεται, στον “πατριωτισμό” των κομμάτων. Εάν δηλαδή, τελικώς, γίνεται ενδελεχής μελέτη του υποβαλλόμενου καταστατικού / ιδρυτικής διακήρυξης ή αυτές τοποθετούνται άμα τη αφίξει σε κάποιο αρχείο.

Διότι εάν δεν συμβαίνει αυτό, δηλ. εάν επί της ουσίας δεν ερευνάται η δράση και ο ΑΠ αρκείται 1ον στην δήλωση της παραπάνω παραγράφου 1 του άρθρου 29 του Ν.3023/2002 δηλαδή στην δήλωση του αρχηγού, ουσιαστικά, του κόμματος ότι οργάνωση και η δράση του κόμματός του εξυπηρετεί την ελεύθερη λειτουργία του δημοκρατικού πολιτεύματος, και 2ον σε κάποιες τελείως τυπικές προϋποθέσεις που προβλέπει ο Νόμος στην επόμενη παράγραφο του ίδιου άρθρου (έμβλημα κτλ), τότε το δημοκρατικό πολίτευμα μένει στην ουσία “ακάλυπτο” από πιθανές προσβολές κάποιων που πίσω από μία προσχηματική δήλωση, κρύβουν άλλους σκοπούς. Το ίδιο και η Ελληνική Δημοκρατία.

Ο Άρειος Πάγος είναι εγγυητής των παραπάνω όρων που θέτει το Σύνταγμα.

Είναι δυνατόν να αρκείται σε μία δήλωση; κι αν αυτή είναι ή αποδειχθεί ψευδής;

Αλήθεια, δεν υπήρξαν ποτέ εκ των υστέρων προβληματισμοί στον ΑΠ σχετικά με την δήλωση-διαβεβαίωση κάποιου κόμματος περί δήθεν οργάνωσης και δράσης που εξυπηρετεί το δημοκρατικό πολίτευμα;

Η Δημοκρατία προστατεύεται με βάση τα όσα ορίζει το Σύνταγμα. Όταν το Σύνταγμα επιβάλει ένα καθήκον, αυτό πρέπει να τηρείται. Αν ο Άρειος Πάγος διαπιστώσει ότι η δράση ενός κόμματος δεν εξυπηρετεί την λειτουργία του δημοκρατικού πολιτεύματος, υποχρεούται να μην ανακηρύξει τον/τους συνδυασμούς του.

Για άλλη μία φορά, οι προϋποθέσεις είναι η οργάνωση και η δράση, γιατί από αυτές θα έχουμε πρόβλημα, αν “η δήλωση” αποδειχθεί ψευδής. Αν παραδείγματος χάριν, ζητείται από τον Άρειο Πάγο η ανακήρυξη κόμματος που -πραγματικός- σκοπός του είναι η πολιτιστική γενοκτονία των Πομάκων ή των Ρομά, η απόδοση σε αυτούς ανύπαρκτης εθνικής ταυτότητας προκειμένου αυτοί οι άνθρωποι να προσδεθούν σε ξένο κράτος και να εξυπηρετούν άθελά τους σκοπούς του, αν το κόμμα αυτό έχει απόλυτη εξάρτηση από θεσμούς και όργανα του ξένου κράτους, αν οι υπεύθυνοί του λαμβάνουν εντολές απευθείας από αυτό, και αν μέλη – φίλοι του τυγχάνουν παράνομες οργανώσεις και ψευτομουφτήδες που περιφρονούν επί δεκαετίες τους Νόμους της Ελληνικής Δημοκρατίας, θα ανακηρυχθεί ένα τέτοιο κόμμα, επειδή ο αρχηγός του δήλωσε ότι έχει… δημοκρατικούς σκοπούς;

Θα υποκύψει και το Ανώτατο Δικαστήριο στην δύναμη της νεοελληνικής συνήθειας “στην Ελλάδα είσαι ότι δηλώσεις”;

Καθήκον του Αρείου Πάγου είναι να εγγυηθεί ότι θα τηρηθεί ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ το Σύνταγμα. Ο τελευταίος Ειρηνοδίκης αυτής της χώρας που του ζητείται να ανακηρύξει π.χ. πολιτιστικό ή αθλητικό Σωματείο, μελετάει σχολαστικά το καταστατικό του, με ζήλο που θα ζήλευε και ο Ηρακλής Πουαρώ, ανακαλύπτοντας και το πιο ασήμαντο κώλυμα, την παραμικρή σκιά.

Είναι καθήκον του Αρείου Πάγου να ξεπεράσει τους Ειρηνοδίκες, και χωρίς καμία απολύτως σκωπτική διάθεση, δεν είναι καθόλου εύκολο, αφού επιπλέον δύναται να του ασκηθούν πιέσεις προς την κατεύθυνση της άδειας συμμετοχής του συγκεκριμένου κόμματος στις Ευρωεκλογές…

Σε μία τέτοια εξέλιξη, δυστυχώς, ο Άρειος Πάγος θα αναγνωρίσει έμμεσα «τουρκική μειονότητα» στην Θράκη, παραβιάζοντας ή και καταλύοντας εκ μέρους της Ελλάδας τη Συνθήκη της Λοζάνης, της οποίας την κατάργηση επιθυμεί διακαώς η Τουρκία, προκειμένου να θέσει θέμα από μηδενικής βάσης έναρξης ελληνοτουρκικών συζητήσεων για το σύνολο των θεμάτων που η τουρκική πλευρά θα θέσει αυθαίρετα στο τραπέζι των συνομιλιών, θεωρώντας η ίδια πως μία σωρεία «προβλημάτων» απαιτείται να «επιλυθούν». Και αυτά τα θέματα δεν θα περιοριστούν στην Θράκη, αλλά μέσω της υφαλοκρηπίδας θα «κατέβουν» στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, θα τεθεί θέμα τουρκικών μειονοτήτων σε Κω και Ρόδο, ενώ θα τεθεί επίσημα θέμα καθορισμού –με την συναίνεση της ελληνικής πλευράς- του Καστελλόριζου, με αποτέλεσμα, να υπάρξει χωρισμός του Αιγαίου, αισθητή μείωση της Ελληνικής ΑΟΖ και φυσικά, οι βάσεις για την δημιουργία ενός ισλαμικού κόμματος εντός της Ελλάδας που (υπό την σκέπη της Τουρκίας) θα καλέσει όλους τους μουσουλμάνους της Ελλάδας να το βοηθήσουν να μπει στην Ελληνική Βουλή…

Το DEB και η «ευρωπαϊκή» του εκδοχή δεν αποτελούν παρά το προοίμιο σοβαρών και ιδιαιτέρως δυσάρεστων εξελίξεων όχι μόνο επί των ελληνοτουρκικών θεμάτων, αλλά και επί θεμάτων εσωτερικής ειρήνης και ασφάλειας μεταξύ Ελλήνων πολιτών, η οποία διαταράσσεται συστηματικά από τις πύρινες δηλώσεις τουρκισμού και τουρκικής εθνικοφροσύνης των Γκρίζων Λύκων.

Ο Άρειος Πάγος, λοιπόν, καλείται να λύσει τον συγκεκριμένο γόρδιο δεσμό, με τέτοιο τρόπο ώστε να προφυλάξει, πρωτίστως, τα συμφέροντα της Ελλάδας και των Ελλήνων πολιτών. Η απόφασή του, είναι βέβαιο πως θα σηματοδοτήσει σωρεία εξελίξεων, τις οποίες όμως μία Ελληνική κυβέρνηση με πραγματική θέληση υπεράσπισης της χώρας είναι σε θέση να «διαγράψει» πριν καν αυτές οι εξελίξεις αρχίσουν την εμφάνισή τους… Και η σημερινή κυβέρνηση (Σαμαρά – Βενιζέλου), έχει αποδείξει πως δεν είναι σε θέση να αντιμετωπίσει επαρκώς τα εθνικά θέματα, τα οποία αναμένεται να υπάρξει μία τάση κορύφωσης μετά τον Μάιο των εκλογών…

 ΘΡΑΚΗ: Κατεβαίνει στις ευρωεκλογές το κόμμα των Γκρίζων Λύκων (DEB) – Γίνεται το “πρώτο βήμα” μιας επόμενης καθόδου σε βουλευτικές εκλογές από ισλαμικό κόμμα

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

 1. “κατά πόσο μπορεί να θεωρηθεί νόμιμη, ηθική ή συμπλέουσα με τα εθνικά συμφέροντα της Ελλάδας η συγκεκριμένη κατάθεση αίτησης συμμετοχής στις Ευρωεκλογές” Άραγε κατά πόσο μπορεί να θεωρηθεί νόμιμη η συμμετοχή σε εκλογές της Ομόνοιας, του ΚΕΑΔ και άλλων κομμάτων των Ελλήνων στην Αλβανία;

 2. Στό προηγούμενο κείμενο μου κάνω μία ΔΙΟΡΘΩΣΗ :

  Αντί τής φράσης : “… Δήλωση ότι είναι καί θέλουν νά είναι εις τό διηνεκές Ελληνες πολίτες …” τίθεται η φράση : “…Δήλωση ότι είναι καί θέλουν νά είναι εις τό διηνεκές ΕΛΛΗΝΕΣ καθώς ΚΑΙ Ελληνες πολίτες …”.

  1. Τον νόμο που προτείνεις τον κατάλαβα. Το γιατί δεν είναι δυνατόν να σταθεί ένας τέτοιος νόμος στην Ευρώπη θα πρέπει να το καταλάβεις εσύ διαβάζοντας την Ε.Σ.Δ.Α.
   Αυτό που δεν κατάλαβα …. οι εισαγγελείς που κολλάνε; Πως να δράσουν δηλαδή “άμεσα και αποφασιστικά”; Τι ακριβώς τους καλείς να κάνουν;

 3. Προτείνω τό εξής :

  Νά ψηφισθή νόμος πού νά υποχρεώνει όλους τούς αλλόθρησκους πολίτες (ιδίως τούς Μουσουλμάνους νόμιμους μόνιμους κατοίκους τής Ελλάδας) νά προσέλθουν υποχρεωτικά στό Δημαρχείο τής περιοχής τους (μέ τή συμπλήρωση τού 18ου έτους τής ηλικίας τους), καί εντός 1 μηνός (από τή δημοσίευση τού νόμου αυτού στό ΦΕΚ), νά δώσουν υποχρεωτικά ενώπιον τού Δημάρχου τόν πολιτικό καί θρησκευτικό (τής θρησκείας τους) ΟΡΚΟ καθώς καί νά υπογράψουν (μέ πιστοποίηση τού γνησίου τής υπογραφής τους) τό σχετικό κείμενο τού όρκο αυτού καθώς καί σχετική (τού Ν.1899)Υπεύθυνη Δήλωση ότι είναι καί θέλουν νά είναι εις τό διηνεκές Ελληνες πολίτες καί ότι θά υπερασπίζονται τήν εθνική ακεραιότητα καί εθνική κυριαρχία καί ελευθερία τής Ελλάδας έναντι οιουδήποτε (περιλαμβανομένης ειδικότερα τής Τουρκίας), καθώς καί τό Σύνταγμα καί τούς νόμους τής Ελλάδας. Τυχόν άρνησή τους γιά τά παραπάνω (πιστοποιουμένη εγγράφως μέ σχετική Πράξη τού Δημάρχου), θά αποτελεί, κατά τήν πρόβλεψη τού (αναγκαστικού) αυτού νόμου, αυτοδίκαια, εθελούσια καί αμετάκλητη ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ τους από τήν ελληνική υπηκοότητα καί ιθαγένεια (γιά όσους γεννηθεί εδώ), θά θεωρούνται τού λοιπού ως παρανόμως πλέον διαμένοντες στήν Ελλάδα καί θά αφαιρούνται εκ τού νόμου αυτού αυτομάτως αυτοδικαίως καί άνευ ετέρου τινός όλα τά πολιτικά καί περιουσιακά τους δικαιώματα (καί δή τό δικαίωμα τού εκλέγειν καί εκλέγεσθαι καθώς καί τής πωλήσεως ή εν γένει μεταβιβάσεως τής περιουσίας τους πρός οιονδήποτε), θά απελαύνονται αυτομάτως καί αυτοδικαίως εντός 10 ημερών από τήν Ελλάδα (καί δή πρός τήν Τουρκία εάν δηλώσουν ότι είναι Τούρκοι), η δέ περιουσία τους τίθεται εκ τού νόμου αυτού αυτομάτως καί αυτοδικαίως καί άνευ ετέρου τινός υπό αναγκαστική κρατική απαλλοτρίωση (μέ τιμές εξαγοράς πού θά ορισθούν, κατόπιν παρελεύσεως 5-ετίας, αποκλειστικά από τά αρμόδια Ελληνικά Δικαστήρια, αποκλειομένης οιασδήποτε προσφυγής τού ενδιαφερομένου σέ οποιοδήποτε ξένο Δικαστήριο ή άλλη ξένη Αρχή, ως έχον τούτο άμεση καί κρίσιμη σχέση μέ τήν Εθνική ασφάλεια καί ανεξαρτησία τής χώρας η οποία υπερισχύει έναντι παντός άλλου ξένου Δικαστηρίου ή Αρχής, απαγαρευομένης, ως απολύτου ακύρου, οιασδήποτε εκτελέσεως τυχόν εναντίου αποφάσεως άλλου ξένου Δικαστηρίου, πλήν τών εν Ελλάδι αρμοδίων υπό τού Νόμου αυτού Δικαστηρίων).
  Ο προτεινόμενος αυτός νόμος είναι μοιάζει μέ τόν νόμο πού ισχύει στίς Η.Π.Α., όπου κάθε πολίτης τής χώρας αυτής ΟΡΚΙΖΕΤΑΙ σέ όλα τά παραπάνω, τυχόν δέ άρνησή του έχει σάν αποτέλεσμα νά μήν αποκτά τήν Αμερικανική υπηκοότητα, νά μήν έχει βεβάιως τό δικαίωμα τού εκλέγειν καί εκλέγεσθαι, νά απελαύνεται αμέσως καί διά βίου από τίς Η.Π.Α. καί επέρχονται ορισμένες άλλες δυσμενείς συνέπειες γι’ αυτόν. Η Ελλάδα έχει προφανώς πολύ ισχυρότερους λόγους (από τίς Η.Π.Α. – λόγω τής Τουρκικής απειλής – νά νομοθετήσει ακόμα αυστηρότερο νόμο ιδίως γιά τήν περίπτωση τών αυτοαποκαλούμενων καί δηλούντων “Τούρκων” τής Ελληνικής Θράκης μας, οι οποίοι (“Τούρκοι”, καθώς καί “Γκρίζοι Λύκοι”)θά μπορούσαν νά χαρακτηρισθούν καί ποινικώς (αλλά καί οικονομικώς [μέ εξοντωτικά πρόστιμα] καί διοικητικώς) να ΔΙΩΧΘΟΥΝ καί νά ΕΓΚΛΕΙΣΘΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ από τούς αρμόδιους Εισαγγγελείς καί τά Ελληνικά Δικαστήρια ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΩΣ καί άνευ ετέρου τινός , πλήν τών άλλων, καί ως ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΙ (κατά τής Ελλάδος), ιδίως μάλιστα οι περί τό Τουρκικό Προξενείο τής Κομοτηνής δρούντες – μέ τίς λίαν επιβαρυντικές διατάξεις περί “κατασκοπείας” κλπ τού Ποινικού Κώδικα καί τών λοιπών Ελληνικών νόμων (πό υπερισχ΄θουν στή περίπτωση αυτή κάθε τυχόν σχετικής ευμενέστερης Ευρωπαικής νομοθεσίας, επειδή τό ζήτημα αφορά τήν Εθνική ασφάλεια καί τήν άμυνα τής χώρας). Πέραν όμως τού προτεινόμενου αυτού νόμου, καί μέχρι τή ψήφισή του. μπορεί καί πρέπει νά γίνει άμεση χρήση καί επίκληση τής υφιστάμενης Ελληνικής νομοθεσίας γιά τήν άμεση στέρηση όλων τών πολιτικών δικαιωμάτων. απέλαση, κλπ όλων αυτών τών δηλούντων καί δρούντων ως “Τούρκων” (δηλαδή ως πρακτόρων τού εχθρού [Τουρκίας]) μέ τόν νομικό καί πολιτικό χαρακτηρισμό τους (καί) ως εγκληματιών ή μελών εγκληματικής οργάνωσης. Ολοι αυτοί (οι δηλούντες “Τούρκοι” καί δρούντες ως πράκτορες τής Τουρκίας καί γιά τά συμφέροντα τής Τουρκίας στή περιοχή) δρούν ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ως τέτοιοι εναντίον τής Ελλάδος, εναντίον τών Ελληνικών εν γένει συμφερόντων καί τού Ελληνικού Δημοσίου καί εν εν τέλει ενατίον τού ελληνικού Συντάγματος, τού ελληνικού λαού καί τής Εθνικής μας ανεξαρτησίας, κυριαρχίας καί ελευθερίας τής Ελλάδος.
  Καλούνται λοιπόν όλοι οι αρμόδιοι (καί δή οι τής περιοχής τής Θράκης: Κομοτηνής, Ξάνθης, Εβρου, κλπ), αλλά καί οι ανώτατοι Εισαγγελείς τής Θεσσαλονίκης καί τών Αθηνών νά ΔΡΑΣΟΥΝ ΑΜΕΣΑ καί ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΑ. Από τούς Εισαγγελιούς αυτούς λειτουργούς καί τίς άμεσες ενέργειές τους εξαρτάται η ελευθερία καί η ανεξαρτησία τής Θράκης μας καί εν γένει τής Ελλάδας. Πρέπει νά δράσουν ΤΩΡΑ, διότι εάν τό αμελήσουν τότε θά θάρθη γρήγορα η στιγμή πού τά παιδιά μας (καί τών παιδιά τών ιδίων τών Εισαγγελικών λειτουργών) θά κληθούν στά ΟΠΛΑ καί θά πληρώσουν μέ τό αίμα τους προκειμένου νά πολεμήσουν – στρατιωτικά πλέον – τήν υπεράσπιση τής Ελληνικής γής καί τής Ελληνικής μας Θράκης. Εμπρός λοιπόν, μέ θάρρος τολμήστε καί προχωρήστε. Η Θράκη κινδυνεύει ! Εχετε εθνική καύ Συνταγματική υποχρέωση νά τό κάνετε. Εχετε υποχρέωση νά σώσετε τήν Ελλάδα πρίν είναι αργά…

  1. Ο/Η ΟΙ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΕΜΑΛΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΓΚΡΙΖΟΥΣ ΛΥΚΟΥΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ λέει:

   2:19 To καλυτερο σχολιο που εχω διαβασει.Επιτελους να καταλαβει η μογγολοτουρκια οτι εδω ειναι ελλαδα και δεν παιρναει τιποτα
   Αλλα τι περιμενεις απο τα προσκυνημενα μορφωματα του Τσυριζα και της Νεας πασοκρατιας που εχουν τους γενιτσαρους μογγολους,αυτες τις ρατσιτικες κατα των ελληνων οχιες,στα ψηφοδελτια τους?
   Οι προδοτες πουλανε την ελλαδα για λιγους ψηφους και για την εξουσια
   Τους σιχαινομαι

 4. που είναι η ναζιστές γκρίζοι λύκοι του σύριζα να γράψουν και εδώ? άλλα φοβούνται τα καθίκια, γιατί εδώ δεν θα πάρουν μεροκάματο από εδώ που γράφουν για αυτούς

  1. Ο/Η ΧΕΡΙ ΧΕΡΙ Ο ΤΣΥΡΙΖΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΕΜΑΛΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΓΚΡΙΖΟΥΣ ΛΥΚΟΥΣ λέει:

   10:59 Σωστος.Αυτο το προδοτικο μορφωμα πρεπει να βγει εκτος νομου και να πει στην Τουρκια.Οι τουρκομογγολοι συριζοταλιμπαν

Leave a Response