Αποκάλυψη: Πασίγνωστος Έλληνας ζιγκολό πλουσίων κυριών των Βορείων Προαστίων

Κοινοποίηση:
ποιος

Τι συνέβη με πασίγνωστο Έλληνα και τι σχέσεις έχει αναπτύξει με κυρίες από Βόρεια Προάστια; Ο Έλληνας γόης και μοντέλο έχει μετατρέψει το κορμί του σε «χρηματιστήριο» στα Βόρεια Προάστια με τις ώριμες, πλούσιες κυρίες να πληρώνουν όσο και όσο για μία βραδιά μαζί του. Υπήρξε ένα από τα πιο δημοφιλή μοντέλα που μεσουρανούσαν στις πασαρέλες και την showbiz την δεκαετία του ’90! Μαζί με τον κολλητό του τότε, επίσης γνωστό μοντέλο, «σάρωναν» με τις φωτογραφήσεις τους και τις εμφανίσεις τους σε επιδείξεις μόδας, ενώ προκαλούσαν ντελίριο στον γυναικείο πληθυσμό. Εδώ και μία δεκαετία όμως τα ίχνη του έχουν εξαφανιστεί από προσώπου χάρτη της showbiz και κανείς δεν γνωρίζει τι κάνει και πού βρίσκεται.

Έχοντας αφήσει πίσω του το λαμπερό παρελθόν του, κατά τα λεγόμενα αυτών που γνωρίζουν στράφηκε στο personal trainer, κάνοντας μεγάλη δικτύωση στους κύκλους της high society. Η δράση του όμως δεν είναι αυτή που ακούγεται. Γιατί κατά τα λεγόμενα αυτών που γνωρίζουν στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του στα βόρεια προάστια (αίθουσα γυμναστηρίου) δεν γυμνάζει μόνο, αλλά προσφέρει και άλλου είδους απόλαυση, επί πληρωμή αναφέρει η «Άποψη». Οι ώριμες και πλούσιες κυρίες δηλώνουν ξετρελαμένες μαζί του, κρατώντας καλά κρυμμένο το παράνομο ερωτικό μυστικό τους. Απολαμβάνοντας με ραντεβού την prive του περιποίηση, ανταμείβοντάς τον με πολλά ευρώ και πλουσιοπάροχα δώρα. Για το «άνδρο» της αμαρτίας και του πόθου λίγοι γνώριζαν μέχρι πρότινος, και για αυτό θα πρέπει να λάβει τα μέτρα του άμεσα αφού δεν πρέπει να τον αντιληφθούν αυτοί που δεν πρέπει.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Φώτης Γιαννιώτης, και ο προσωπικός του φίλος Μάνος Πανταζής. Αλλά δεν είναι μόνο κυρίες αλλά και… και ο νοών νοείτο

  2. Λατση εχει μαζεψει αρκετους τετοιους για στρετζινγκ…

  3. χρονια στη καλη νυχτα ο πατερασ ξερει τι λεει και καλα θα κανουν τα πρωτα ονόματα να μη συνεργαζοντε με τα φιδια τα κολοβα ξερουν αυτοι

Comments are closed.