ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ απειλητικό σχόλιο στο Youtube από ισλαμιστή λαθρομετανάστη! (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
islam-apeili

“Όταν οι μουσουλμάνοι στην Ελλάδα θα αποτελούν την πλειοψηφία του πλυθησμού, τότε θα αφανίσουν τους Έλληνες,θα κάψουν εκκλησίες και θα εκτελούν χριστιανούς όπως στην Αίγυπτο,Σομαλία και Πακιστάν”…

islam-apeili

ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ:

Συνελλήφθη ο Πρόεδρος της Πακιστανικής Κοινότητας Ελλάδας Τζαβέντ Ασλάμ

Με κοινή τους ανακοίνωση η Πακιστανική Κοινότητα Ελλάδας «η Ενότητα» και η κίνηση ενωμένοι ενάντια στο ρατσισμό και τη φασιστική απειλή (ΚΕΕΡΦΑ) καταγγέλλουν ρατσιστικά κίνητρα. O πρόεδρος της Πακιστανικής Κοινότητας Ελλάδας, Τζαβέντ Ασλάμ, δεν είναι άγνωστος στις αστυνομικές αρχές τόσο για την πολύχρονη δράση του, όσο και ως βασικός μάρτυρας κατηγορίας στη δίκη της Χρυσής Αυγής.

Επίσης ο πρόεδρος των Πακιστανών, είχε κάνει στο παρελθόν σοβαρές καταγγελίες για απαγωγές Πακιστανών στην Ελλάδα. Η σύλληψη του Τζαβέντ Ασλάμ έγινε σε μπλόκο της ομάδας ΔΙΑΣ.

aslam

Τί αναφέρει η καταγγελία: «Οι αστυνομικοί του  ΑΤ Αμπελοκήπων επί έξι ώρες πίεζαν τον Τζαβέντ Ασλάμ, επικεφαλής της Πακιστανικής Κοινότητας Ελλάδος και μέλος του Συμβουλίου Ένταξης μεταναστών του Δήμου Αθήνας ,  προκειμένου να μην καταθέσει μήνυση σε βάρος των αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ,  που προσήγαγαν τον ίδιο και άλλα τέσσερα μέλη της Κοινότητας Ελλάδος, περνώντας του χειροπέδες και βρίζοντας τον με χυδαίο και ρατσιστικό τρόπο. Τελικά, στις 5πμ το πρωί, συνελήφθη μετά από μήνυση των αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ με κατηγορίες για απείθεια και εξύβριση.

Μόνο τότε έγινε αποδεκτή  η δική του μήνυση. Στη συνέχεια, μεταφέρθηκε για κατάθεση στο Τμήμα Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛΑΣ και αναμένεται να περάσει από την εισαγγελία εντός της ημέρας».

Το χρονικό, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΚΕΕΡΦΑ και της Πακιστανικής Κοινότητας Ελλάδας, είναι το ακόλουθο: «Συγκεκριμένα, το Σάββατο 8 Αυγούστου, γύρω στις 11.30μμ,  κλιμάκιο της Πακιστανικής Κοινότητας Ελλάδος, φορώντας παραδοσιακές στολές της χώρας τους, επέστρεφε από το Μαραθώνα,  όπου περιόδευε ενόψει της μεγάλης ετήσιας εκδήλωσης για την ανεξαρτησία του Πακιστάν, που οργανώνει στις 13-14 Αυγούστου στην Πλατεία Δημαρχείου Αθήνας.

Τότε, ομάδα αστυνομικών της ΔΙΑΣ τους παρακολούθησε από τη Μεσογείων  και τους σταμάτησε λίγο μετά τον  Άρειο Πάγο στη Λ.Αλεξάνδρας. Ένας αστυνομικός είπε «θα σας ψάξουμε, έχετε κάτι παράνομο στο αυτοκίνητο σας;» «Ψάξτε» ήταν η απάντηση.  Χωρίς καμία άλλη κουβέντα, ένας αστυνομικός πέρασε χειροπέδες στον Τζαβέντ Ασλάμ, ο οποίος   είπε «είναι ρατσισμός ότι χωρίς λόγο μου περνάτε χειροπέδες»».

Aκολούθως στην ανακοίνωση περιγράφονται αναλυτικά οι ύβρεις που όπως καταγγέλλουν οι Πακιστανοί, δέχτηκαν από αστυνομικά όργανα.

Τέλος, στην ανακοίνωση ασκείται κριτική στον υπουργό Δημόσιας Τάξης Γ. Πανούση, ζητώντας του να πάρει θέση, αλλά επίσης να απελευθερωθεί ο πρόεδρος της Πακιστανικής Κοινότητας Ελλάδας και να τιμωρηθούν όσοι αστυνομικοί αυθαιρέτησαν.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

17 Σχόλια

  1. “Πακιστάνοι αγαπάνε την Ελλάδα σάν τή δεύτερη πατρίδα τούς …!!”
    Καταρχήν αυτός ό ανώμαλος Τζαβέντ Ασαλαμ δεν είναι πρόεδρος τίς πακιστανικής κοινότητας στις Ελλάδος. Είναι ένας καταζητούμενος φυγάς στο Πακιστάν καί τού ζητάνε πίσω στο Πακιστάν αλά τών προστατεύει Ελλάδα είναι δουλειά τού νά γαβγίζει στους δρόμους για να τραβήξει προσοχή τών Πακιστανών καί τούς λέει ότι είμαι Άγιος για τούς λαθραίος μετανάστες από τό Πακιστάν καί θά σάς βοηθήσω για νόμιμα χαρτιά. Είναι επαγγελματίας καί τού βοηθάει μία οργάνωση ΚΕΕΡΦΑ.
    Να ξέρετε ότι ό Τζαβέντ Ασαλαμ δεν είναι πρόεδρος ούτε είναι ή φωνή τούς Πακιστανούς στην Ελλάδα ούτε πουθενά..! Όι Πακιστάνοι αγαπάνε την Ελλάδα σάν τή δεύτερη πατρίδα τούς καί έχουν σεβασμό για το χριστιανισμό καί πιστεύουν το Χρίστο ως προφήτη τους… Ζητώ Ελλάδα!
    Αγάπη για όλους
    Ένας Πακιστανός

  2. ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΕΛΑΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ & ΟΣΟΙ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΝ , ΘΑ
    ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ & ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ , ΘΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ,
    ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑΣ ΘΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΧΩΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ & ΘΑ ΑΠΕΛΑΣΕΤΑΙ ΒΙΑΙΩΣ ΚΑΙ ΤΑ
    ΧΡΗΜΑΤΑ ΟΠΟΥ ΘΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ , ΟΣΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΩΜΕΝΑ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΗΛΩΘΗ ΘΑ ΚΑΤΑΣΧΟΝΤΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ , ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟΤΑΓΗΣ ΚΑΙ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ , ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΙΣΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ , ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ
    Η ΝΟΜΙΜΟΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΥΠΗΚΟΥΟΤΗΤΑ , ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ !!

  3. ANTIFA Νεοταξητικο κομμουνιστικο σκουπιδι εαν εμενα με μισουν και θελουν να με σφαξουν επειδη ειμαι εθνικιστης και Χριστιανος, για εσενα νιωθουν την εσχατη περιφρονηση επειδη ακριβως εισαι Αθεος,μολις κανεις την δουλεια τους για εσενα επιφυλασουν χειροτερη μοιρα.καταλαβες Πηλιογουση?

  4. Ψόφος στο πακιστανικό ισλαμογούρουνο να ξεβρωμίσει ο κόσμος.

  5. αν το λενε στην ανακοινωση τους οι ξενόδουλοι ελληνοφοβικοι εμισθοι πρακτορες ετσι θα εγινε αν είχαμε κρατος δικαιου οι σταλινοφασιστες λαθρολαγνοι αντιεθνιστες προβοκάτορες και οι νεογενιτσαροι ανθέλληνες προδοτες δηθεν αντιρατσιστες με τις μ,κ,ο, που τα κονομάνε χονδρα επρεπε προ καιρου να ηταν μεσα στην φυλακη

  6. ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΝΕΟΝΑΖΗΔΕΣ

  7. Ήρθαν απρόσκλητοι και λαθραία στην Ελλάδα όλες οι ισλαμοκατσαρίδες και τους έδωσαν τη δύναμη κάποιοι ανθέλληνες-προδότες να μηνύουν και να δικάζουν ΈΛΛΗΝΕΣ πολίτες ! Η μόνη απάντηση είναι μια σφαίρα στο γεμάτο σκατά κεφάλι όλων αυτών που βρωμίζουν και καταστρέφουν τη χώρα μας !

  8. Αλίμονο στην οικογένεια που δεν έχει φροντίσει ή δεν θα φροντίσει έγκαιρα για την ασφάλεια και την άμυνα της.
    Δεν προετοιμάστηκες έγκαιρα;;; αδικαιολόγητος….. και απροστάτευτος!!!

  9. Η ΜΑΓΙΚΗ ΛΕΞΗ , ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ !! ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΡΤΑΛΙΑ ΠΟΥ ΚΟΝΟΜΑΝΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ , ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΛΕΞΗ .ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟ ΤΟ ΚΑΘΥΚΙ ΤΗΣ ΚΕΕΡΦΑ , ΓΝΩΣΤΕΣ ΑΔΕΡΦΑΡΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ ΚΟΜΗ . ΡΕ ΧΑΤΖΗ-ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΠΟΣΕΣ Μ.Κ.Ο. ΕΧΕΙΣ , ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΕΛΕΝΞΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΚΡΑΤΟΣ? ΕΧΕΙΣ ΜΑΖΕΨΕΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΡΗΔΕΣ ΠΟΥ ΣΕ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΠΕΝΤΑΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΑΡΧΗΓΟΣ .

  10. Ακόμη δεν εκδόθηκε αυτός στο Πακιστάν ;;;
    Απ΄ ό,τι θυμάμαι, τον είχε μηνύσει η Πρεσβεία του Πακιστάν στην Αθήνα και είχε ζητήσει την έκδοσή του στη χώρα του, όπου εκκρεμούν καταδίκες εις βάρος του (για παράνομη μετανάστευση και διακίνηση λαθρομεταναστών), με ποινές φυλάκισης 15 ετών … Εκεί να δω εάν έχει τα αρχ΄δια να εκστομίσει, μέσα από την μπουζού, απειλές, το βοθρόλυμα … Είχε κατηγορηθεί επίσης ότι κρατούσε σε ομηρία ομοεθνείς του, εδώ στην Ελλάδα, τους οποίους ξυλοκοπούσε άγρια μαζί με άλλους πακιστανούς και έστελνε τα βίντεο στους συγγενείς τους στο Πακιστάν, για να τους αναγκάσει να του στείλουν τα χρήματα που ζητούσε για να τους αφήσει ελεύθερους … Δηλαδή, ενώ παρίστανε τον πρόεδρο των ομοεθνών του και ενδιαφερόταν δήθεν για την προάσπιση των δικαιωμάτων τους στην Ελλάδα, αυτός τους βασάνιζε μαζί με τους μπράβους του και κερδοσκοπούσε εις βάρος τους …
    Εάν εξακολουθεί ακόμη να βρίσκεται στην Ελλάδα και να κυκλοφορεί ελεύθερος, ε τότε οι Αρχές μας θέλουν σκότωμα …

  11. ΑΡΜΑΤΟΘΕΙΤΕ, ΝΟΜΙΜΑ, ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ, ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥΣ. ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΕΟ 1821 ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΘΑ ΛΑΒΕΙ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ..

  12. Καθε μερα τον βλεπω στα σεπολια…και αυτοι τον εψαχναν τοσα χρονια???
    Θα ερθει ομως η ωρα και θα δουμε ποιος θα εξαφανιστει ρε σκυλια!!!!

  13. Ρε ψόφα πιο κει ρε βρωμιάρη να μη μας μυρίζει κιόλας το κουφάρι σου.Ένα ντου να κάνουμε θα σας κάψουμε το σκατοκοράνι σας κι εσάς μαζί.ΓΕΛΙΟΙ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΙ!

  14. ΑΡΜΑΤΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΑΜΠΟΥΡΩΘΕΙΤΕ.
    ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ…….ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

  15. Ψεματα λεει;;;Με μαθηματικη ακριβεια εκει οδηγουμαστε.Ειδικα με αυτη την κ@λοκυβερνηση που εδωσε πολλα για τα μεμετια ψηφοφορους της.

    1. oι δεξιοι τους εφεραν, όχι οι τωρινη κυβερνηση

      1. Μαλιστα …τους εφεραν οι δεξιοι…και για πες μου το χρονικο διαστημα που κυβερνησαν οι δεξιοι στην ελλαδα??Γιατι απο το ’81 μας κυβερνουσαν κατι σοσιαλιστικα μΟ@ν@π@ν@ ..για να μη πω οτι απο το ’74 και μετα οι αριστεροι εχουν ρημαξει ολη την χωρα…Κι μη μου πεις οτι η νεα δημοκρατια ειναι δεξιο κομμα γιατι με αυτο θα γελασει μεχρι και ο πακιστανος του εν λογω θεματος παρα πανω!!!Χωρια το γεγονος οτι η νεα δημοκρατια απο το ’81 και μετα για πολλους και για διαφορους λογους,που δεν θα αναλυσουμε εδω… δεν μπορεσε να κυβερνησει, παρα η επεμβαση της ηταν αυτο που λεμε “διακοπες για διαφημισεις”…Α!Η αληθεια πρεπει να λεγεται…Και μη μου πεις οτι ηταν δεξια κυβερνηση . η κυβερνηση του σαμαρα με το πασοκ…Γιατι μαλλον ζεις οχι απλα σε αλλη χωρα…αλλα σε αλλον πλανητη γενικα!

Comments are closed.