ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΛΑ! Τι θα συμβεί σε κάθε ζώδιο μέχρι το τέλος της χρονιάς; Η Άση Μπήλιου κάνει τις δικές της προβλέψεις (BINTEO)

Κοινοποίηση:
ASIMPILIOU

Δείτε αναλυτικά τα όσα αναφέρει η γνωστή αστρολόγος για το δικό σας ζώδιο:


ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

 1. Kaspersky: Το 2017 διπλασιάστηκαν οι κυβερνοεπιθέσεις κατά των ρωσικών επιχειρήσεων
  Παρασκευή, 13 Οκτώβριος 2017 19:51
  Τι δείχνουν τα στοιχεία

  Ο αριθμός των επιθέσεων DDoS κατά των ρωσικών επιχειρήσεων διπλασιάστηκε το 2017, ενώ το 30% των επιχειρήσεων υπέστησαν τουλάχιστον μια φορά κυβερνοεπίθεση, ανακοίνωσε η ρωσική εταιρεία διαδικτυακής ασφάλειας Kaspersky Lab επικαλούμενη τα στοιχεία έρευνας που πραγματοποίησαν για λογαριασμό της, 5200 ειδικοί στις πληροφοριακές τεχνολογίες από 29 χώρες, περιλαμβανομένης της Ρωσίας.

  Σύμφωνα με την έρευνα της Kaspersky Lab το 2017 μια στις τρείς επιχειρήσεις (36%) υπέστη μια επίθεση DDoS, Το 2016 ήσαν δύο φορές λιγότερες (17%)

  Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία της έρευνας, κυβερνοεπίθεση μπορεί να δεχθεί οποιαδήποτε επιχείρηση ανεξάρτητα από το μέγεθος της. Το 37% των μικροεπιχειρήσεων δέχθηκαν επιθέσεις DDoS. Παρόμοιες επιθέσεις δέχθηκαν το 31% των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και το 39% των μεγάλων επιχειρήσεων. Οι ζημιές σύμφωνα με την έρευνα ήταν πολύ σημαντικές σε πολλές περιπτώσεις. Τουλάχιστον μια στις πέντε επιχειρήσεις (21%) υπέστη τέτοιου είδους ζημιές ενώ στο 8% των επιχειρήσεων καταστράφηκαν τα προγράμματα τους.

  Η Kaspersky Lab επισημαίνει ότι οι επιθέσεις DDoS ενδέχεται να υποκρύπτουν και άλλου είδους απειλές. Μια στις τρεις εταιρείες (35%) που δέχθηκε παρόμοια επίθεση δήλωσε ότι, οι επιθέσεις αυτές ήταν παραπλανητικές και είχαν ως στόχο στο 47% των περιπτώσεων την κλοπή δεδομένων και χρημάτων

 2. Η ανησυχητική παραδοχή Μουζάλα για τους πρόσφυγες στην Ελλάδα
  Παρασκευή, 13 Οκτώβριος 2017 18:44
  Για την αύξηση των μεταναστευτικών ροών προς την Ελλάδα τις τελευταίες δύο εβδομάδες ενημέρωσε τους ομολόγους του ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής,

  Γιάννης Μουζάλας, όπως ανέφερε ο Ευρωπαίος επίτροπος για τη Μετανάστευση, Δημήτρης Αβραμόπουλος, στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε μετά το πέρας της συνεδρίασης.

  Σύμφωνα με τον ίδιο, ο Έλληνας υπουργός προειδοποίησε ότι ο αριθμός των εισροών έχει ξεπεράσει και τον αντίστοιχο στην Ιταλία. Ο Δ. Αβραμόπουλος δήλωσε πως η ΕΕ επιθυμεί να συμβάλει στην επίλυση του ζητήματος και κυρίως στο να παραμείνει «ζωντανή» η συμφωνία ΕΕ-Τουρκίας.

  «Τα νούμερα μπορεί να έχουν αλλάξει, αλλά στην πραγματικότητα δεν έχουμε να κάνουμε με μια κρίση» είπε από την πλευρά του ο υπουργός Εσωτερικών της Εσθονίας και προεδρεύων του Συμβουλίου για το τρέχον εξάμηνο, Αντρές Άνβελτ, εκφράζοντας την ελπίδα να «μειωθούν» οι ροές στην Ελλάδα στις επόμενες εβδομάδες.

  Ο ίδιος υπογράμμισε τη σημασία της ευρωτουρκικής συμφωνίας προς αυτήν την κατεύθυνση, σημειώνοντας ότι θα πρέπει η ΕΕ να μεσολαβήσει προκειμένου η Τουρκία να «εκπληρώσει» όλες τις δεσμεύσεις της.
  Ερωτηθείς εάν συμφωνεί με τη δήλωση του Γερμανού υπουργού Τομάς ντε Μεζιέρ, ότι είναι ένα «ελληνικό πρόβλημα», ανέφερε ότι είναι ένα «ευρωπαϊκό» πρόβλημα και ότι αποτελεί ζήτημα «αλληλεγγύης».

  Επίσης, από την πλευρά του ο Δ. Αβραμόπουλος σημείωσε, ότι μεταξύ των υπουργών της Γερμανίας και της Ελλάδας σήμερα το κλίμα ήταν «φιλικό» και το μήνυμα ότι κάθε κράτος-μέλος πρέπει να αναλαμβάνει το μερίδιο της ευθύνης που του αναλογεί, χωρίς να υπάρξει «κριτική» μεταξύ των κρατών-μελών.

  Εξάλλου, το σημερινό Συμβούλιο συζήτησε την αναθεώρηση του Κανονισμού του Δουβλίνου, η οποία, σύμφωνα με τον Εσθονό υπουργό είναι το πιο «δύσκολο» θέμα της Κοινής Πολιτικής Ασύλου. Όπως ενημέρωσε, η εσθονική Προεδρία έχει ολοκληρώσει τον πρώτο γύρο διμερών διαβουλεύσεων με τα κράτη-μέλη της ΕΕ και τώρα ετοιμάζεται για τον επόμενο γύρο, μόλις ολοκληρωθούν οι συζητήσεις με την Επιτροπή. Ανακοίνωσε δε, ότι η προεδρία θα παρουσιάσει τη συμβιβαστική της πρόταση στο «άμεσο μέλλον».

  Τέλος, οι υπουργοί πραγματοποίησαν σήμερα μια πρώτη ανταλλαγή απόψεων σχετικά με την πρόταση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την τροποποίηση του κώδικα συνόρων του Σένγκεν, αναφορικά με την προσωρινή επαναφορά των ελέγχων στα εσωτερικά σύνορα.

  Σε ό,τι αφορά το τελευταίο αίτημα κάποιων χωρών για νέα εξάμηνη παράταση των ελέγχων από την 12η Νοεμβρίου 2017, ο επίτροπος Αβραμόπουλος σημείωσε, ότι η Επιτροπή αξιολογεί τους λόγους για τους οποίους ζητείται -που αυτήν τη φορά θέτουν ζήτημα «σοβαρής εσωτερικής απειλής»- και θα αποφανθεί σχετικά

 3. Ποια η πρωτοβουλία της Ρωσίας στην κορεάτικη κρίση;
  Παρασκευή, 13 Οκτώβριος 2017 17:22
  Τι αποφάσισε το Κρεμλίνο.

  Η Ρωσία θα προσπαθήσει να πείσει τις κοινοβουλευτικές αντιπροσωπείες της Βόρειας και Νότια Κορέας, να προσέλθουν στο τραπέζι του διαλόγου, στην 137η Συνέλευση της Διακοινοβουλευτικής Ένωσης, παρότι η πιθανότητα μια τέτοιας συνάντησης των δύο αντιπροσωπειών είναι ελάχιστα πιθανή.

  Τη δήλωση αυτή έκανε η πρόεδρος του Συμβουλίου της Ομοσπονδίας (άνω βουλή) Βαλεντίνα Ματβιένκο κατά την διάρκεια της συνέντευξης τύπου που έδωσε με αφορμή την έναρξη της Συνέλευσης που πραγματοποιείται στην Αγία Πετρούπολη.

  «Σε κάθε περίπτωση, θα κάνουμε το παν, ώστε να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για μια τέτοια συνάντηση» είπε η Ματβιένκο, προσθέτοντας ότι ακόμη και αν δεν γίνει … το ίδιο το γεγονός ότι συμμετέχουν και ότι θα έχουν μαζί μας συνομιλίες είναι ήδη σημαντικό».

 4. ΣΥΡΙΖΑ: Θετικό γεγονός η αλλαγή στάσης της ΝΔ για τις τηλεοπτικές άδειες
  Παρασκευή, 13 Οκτώβριος 2017 17:58
  «Η αλλαγή στάσης της Νέας Δημοκρατίας, αναφορικά με το εύλογο τίμημα για τις τηλεοπτικές άδειες,

  είναι ένα θετικό γεγονός» σημειώνει σε σχόλιο του το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή όσα είπε χθες για το θέμα ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Κωνσταντίνος Κυρανάκης.

  «Ο κ. Κυρανάκης δήλωσε ότι οι υποψήφιοι καναλάρχες πρέπει να πληρώσουν, κι ότι το ποσό των 35 εκατομμυρίων ευρώ είναι λογικό. Κάλλιο αργά, παρά ποτέ. Καλούμε τη ΝΔ να μην υποχωρήσει σε ενδεχόμενες πιέσεις, συμβάλλοντας, έτσι, εποικοδομητικά στον τερματισμό του πολυετούς καθεστώτος τηλεοπτικής ανομίας» υπογραμμίζει το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Leave a Response