Αλγερινοί λαθρομετανάστες λήστευαν νεαρές κοπέλες στην Πάτρα

Κοινοποίηση:
χειροπεδες

Το ενδεχόμενο να έχουν διαπράξει πολύ περισσότερες κλοπές σε βάρος νεαρών γυναικών, από τις τέσσερις που εξιχνιάστηκαν μέχρι στιγμής, εξετάζουν οι άνδρες της Ασφάλειας για δυο Αλγερινούς μετανάστες μετά την σύλληψή τους από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στην Πάτρα.
Οι νεαροί αλλοδαποί ηλικίας 25 και 23 χρόνων συνελήφθησαν αργά το βράδυ της Δευτέρας, όταν αποπειράθηκαν να αρπάξουν την τσάντα μιας 20χρονης Ελληνίδας αλλά έγιναν αντιληπτοί από τους αστυνομικούς που περιπολούσαν στην περιοχή οι οποίοι τους ακινητοποίησαν και τους έβαλαν χειροπέδες με τις οποίες τους προσήγαν στην Ασφάλεια για την προανάκριση.

Στην πορεία της έρευνας, προέκυψε ότι οι δυο μετανάστες είχαν αρπάξει το ίδιο βράδυ την τσάντα μιας 21χρονης που είχε μέσα τραπεζική κάρτα, έγγραφα και προσωπικά της αντικείμενα από το παγκάκι μιας πλατείας όπου καθόταν. Ακόμη, στις 19 Φεβρουαρίου είχαν κλέψει το κινητό μιας 19χρονης που παρακολουθούσε τις καρναβαλικές εκδηλώσεις και στις 10 Μαρτίου το κινητό μιας 24χρονης με τη μέθοδο της απασχόλησης. Το κινητό της 19χρονης βρέθηκε στην κατοχή του 23χρονου Αλγερινού και της αποδόθηκε.
Σε βάρος των δυο νεαρών σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές, με την οποία οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Οι αλγερινοι αραπαδες ειναι η μεγαλυτερη μαστιγα στην ευρωπη , αδιστακτοι απανθρωποι και ικανοτατοι εγκληματιες ,τοξικομανεις και εμποροι ναρκωτικων κατα το 99% ,ακομα και οι πακιστανοι τους φοβουνται …τι γυρευουν στην Ελλαδα;

Comments are closed.