ΑΓΡΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΑΞΙΤΖΗ στην Δραπετσώνα!- Πατέρας 2 παιδιών το θύμα!- Δείτε φωτογραφίες…

Κοινοποίηση:
δολοφονια

Ο 60χρονος ταξιτζής που δολοφονήθηκε άγρια με στιλέτο, τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης στο νέο μώλο Δραπετσώνας ονομάζεται Ηλίας Σπανός και ήταν παντρεμένος με δύο παιδιά.

Άγνωστος τον πλησίασε, τον μαχαίρωσε την ώρα που βρισκόταν έξω από το ταξί και στη συνέχεια διέφυγε με το όχημα του, εξού και τα αίματα με αποτύπωμα ρόδας που έχουν μείνει, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες.

FullSizeRender 3

Ανάμεσα στους δύο άνδρες υπήρξε έντονος διαπληκτισμός. Αφού ο άγνωστος επιτέθηκε με το στιλέτο, αφαίρεσε από το θύμα προσωπικά αντικείμενα, ανέπτυξε ταχύτητα με το όχημα και διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση.

FullSizeRender

Ο 60χρονος, κάτοικος Περισσόυ,  διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Τζάνειο Νοσοκομείο Πειραιά όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής, όπως ανέφερε νωρίτερα το Αθηναϊκό πρακτορείο. Στο νοσοκομείο κλήθηκε η σύζυγός του η οποία και τον αναγνώρισε.

Την προανάκριση της υπόθεσης έχει αναλάβει το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά ενώ στο σημείο της τραγωδίας κατέφθασε συνεργείο της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών της ΕΛ.ΑΣ. προς λήψη φωτογραφικού και βιολογικού υλικού.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: