Έκτακτο! Τρόμος στο Γύθειο! Αλβανός αφόπλισε την αστυνομικό των δικαστηρίων και με το όπλο…

Κοινοποίηση:
ektakto-1

Η είδηση έφτασε πριν από λίγο στην αίθουσα σύνταξης του makeleio.gr

Αλβανός φυλακόβιος μέσα στο δικαστικό μέγαρο του Γυθείου κατά την διάρκεια ακροατηρίου για την εκδίκαση μιας συκοφαντικής δυσφήμισης αφόπλισε την αστυνομικό των δικαστηρίων και με την απειλή του όπλου απειλούσε την ίδια, διαδίκους και το προεδρείο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες  ο Αλβανός κακοποιός θέλησε να εκδικηθεί κάτοικο της περιοχής, τον οποίο και θεωρεί υπεύθυνο για το ότι η γυναίκα του τον παράτησε και διέλυσε το γάμο τους.

Χάριν της άμεσης παρέμβασης θαρραλέων Μανιατών, οι οποίοι έπεσαν πάνω στον Αλβανό κακοποιό και τον αφόπλισαν δεν θρηνήσαμε κάποιο θύμα!

Κατά πληροφορίες απειλήθηκε η ζωή της Μαίρης και του Αντώνη Παναγάκου, επιχειρηματιών της περιοχής αλλά και της δικηγόρου, Ρένας Χιώτη, πού βρισκόταν στα δικαστήρια ως συνήγορος της μιας πλευράς στην υπόθεση της συκοφαντικής δυσφήμησης.

Την είδηση επιβεβαίωσε με ανάρτησή του, ο lakonikos.gr

Σοκ σε δίκη στο Γύθειο, όταν ο Αλβανός μάρτυρας Ντριτάν Μουλαχού, ο οποίος έχει καταδικαστεί για φυλάκιση για αρπαγή ανηλίκου στο παρελθόν και για παράνομη μεταφορά λαθρομεταναστών, πήρε το όπλο αστυνομικού που βρισκόταν στην αίθουσα και το κόλλησε στο κεφάλι του μηνυτή Αντώνη Παναγάκου. Εκδικαζόταν υπόθεση συκοφαντικής δυσφήμισης και ψευδούς καταμήνυσης που είχε υποβάλλει η οικογένεια Παναγάκου.

Ο δράστης υπό την απειλή όπλου κλείδωσε στην αίθουσα το ακροατήριο, ενώ οι δικαστές κατάφεραν να διαφύγουν. Η γνωστή μαγείρισσα και μητέρα του Αντώνη Παναγάκου, Μαίρη Παναγάκου κατέρρευσε λιπόθυμη. Τον ένοπλο αφόπλισε ο πρώην νομαρχιακός σύμβουλος Παναγιώτης Μπογέας που βρισκόταν στην αίθουσα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ αφοπλισε.Καταλαβαινει καποιος τι συνεπειες εχει να δινεις οπλο σε απειρη γυναικα αστυνομικο,

  2. ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ ΣΤΟΥς ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΤΗΓΑΝΟΚΕΦΑΛΟΥΣ ΠΟΥΧΟΥΝ ΡΗΜΑΞΗ ΤΗΝ ΠΑΤΡΗΔΑ ΜΑΣ ΝΑ ΤΑΛΕΙΩΝΟΥΜΕ

  3. Ούτε από Μανιάτες δεν υπολογίζουν, από εκεί να καταλάβετε πόσο επικίνδυνοι είναι.

  4. ΜΕ ΕΝΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ

  5. Το πρόβλημα είναι αυτό που γράφετε σύντροφοι ή το ότι οι αστυνομικοί μας είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ανεκπαίδευτοι και ξύνουν τα @ρχίδι@ τους;

  6. οι ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ είναι πάνω 3,500,000 — – (Αλβανοί και άλλες 220 Εθνότητες ).
    ΤΟ 99% ΤΩΝ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΕΤΣΙ-ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΤΟΥΣ —–ΚΑΙ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ Ή (υποφερουν μετα στην υπολοιπη τουσδ ζωη)—–ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΞΥΠΝΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ,ΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΩΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΒΙΑ—————–
    ΠΡΕΠΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΙΣΡΑΗΛ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ…—-
    ΣΕ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ,ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΣ ΝΑ ΑΦΟΠΛΙΖΕ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΕΙΛΟΥΣΕ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΔΙΚΑΣΤΗ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ;

  7. που πας ρε βρωμιαρη Αλβανε? τι νομιζεις? οτι ολοι οι Ελληνες ειναι πισωγλεντηδες καροτακηδες συριζαιοι?
    επεσες και στους σκληροπυρηνικους!

  8. Τι περιμέναμε; Αφού αυτά τα καθάρματα οι πολιτικοί μας γέμισαν την χώρα με την χειρότερη φάρα της υφηλίου.

Comments are closed.