“Έκτακτο στρατοδικείο εκτέλεσε τον παππού του Χρυσοβαλάντη Αλεξόπουλου γιατί βίαζε και σκότωνε Έλληνες”- Οποιαδήποτε ομοιότητα με τον “Ιούδα” του “Ναι” στον Σταύρο Δήμα είναι τυχαία και ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα ;

Κοινοποίηση:
tagmatasfalites

Μια ιστορία από τα παλιά  που έβγαλε στο φως  εθνικιστική εφημερίδα αλλά επίκαιρη λόγω του “Ναι” του Χρυσοβαλάντη Αλεξόπουλου για τον Σταύρο Δήμα .Ένα ιστορικό ντοκουμέντο- κατά την εφημερίδα- για τον παππού του “αποστάτη”. Ένα άρθρο μέσα στους καπνούς και τα ερείπια του εμφυλίου με ταγματασφαλίτες και ένοπλους χαφιέδες

Η εβδομαδιαία εφημερίδα “Στόχος” έχει ένα αποκαλυπτικό ιστορικό ντοκουμέντο για τον παππού του αποστάτη Αλεξόπουλου, ο οποίοςείναι έτοιμος να ψηφίσει Πρόεδρο Δημοκρατίας, στηρίζοντας έτσι την Χούντα Σαμαρά.

Σύμφωνα με ιστορικά ντοκουμέντα της εποχής η εκτέλεση του Ελευθέριου Αλεξόπουλου το 1944 από τους Γερμανούς κατακτητές, δεν έγινε γιατί μετέφερε τρόφιμα στους αντάρτες όπως ισχυρίστηκε ψευδώς στην Βουλή και στην κατάθεσή του, αλλά επειδή βίασε, λήστεψε και σκότωσε Έλληνες!

Ολόκληρο το αποκαλυπτικό άρθρο της εφημερίδας “Στόχος”:

Είναι δύσκολο να το πιστέψεις αλλά τα ντοκουμέντα είναι τρανταχτά και αδιαμφισβήτητα…Μέχρι σήμερα γνωρίζουμε από τις δηλώσεις του ίδιου, πως τον παππού του τον εκτέλεσαν οι Γερμανοί, στην κατοχή γιατί μετέφερε τρόφιμα στους… αντάρτες! Πολύ ωραία όμως το παραμύθι για να είναι αληθινό… Η πραγματικότητα είναι πως ναι… οι Γερμανοί αποφάσισαν την εκτέλεση του Ελευθέριου Αλεξόπουλου το 1944, αλλά όχι για τους λόγους που νομίζαμε ή που μας άφηναν να νομίζουμε…

Ένα εκπληκτικό ντοκουμέντο από την εποχή που καταγράφεται μάλιστα σε εργασία πρωταγωνιστή των γεγονότων λέει εντελώς διαφορετικά πράγματα. Σοκαριστικά και αδιανόητα. Όπως αδιανόητη και σοκαριστική ήταν η δράση του Ελευθέριου Αλεξόπουλου στην κατοχή!

Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή… Από τον Σεπτέμβριο του 1943 όταν φαινόταν πως οι Γερμανοί αργά ή γρήγορα θα έχαναν τον πόλεμο, ειδικά μετά την ενεργή ένταξη των ΗΠΑ κατά της Σοβιετικής Ένωσης (που μέχρι και το 1942 είχε συμφωνίες με την Ναζιστική Γερμανία).

Η εξόριστη ελληνική κυβέρνηση του Καΐρου, προέτρεψε και ενθάρρυνε (σχεδόν διέταξε) Αξιωματικούς και άλλα κρατικά όργανα που είχαν παραμείνει στον Ελλαδικό χώρο για την δημιουργία των ταγμάτων ασφαλείας προς αντιμετώπιση του κομμουνισμού, ο οποίος μέσω του ΕΑΜ-ΕΛΑΣ είχε απόλυτα επικρατήσει στην Ελλαδική ύπαιθρο και ετοιμαζόταν με την απελευθέρωση να αναλάβει την εξουσία δια της βίας βεβαίως έχοντας ήδη εξαφανίσει με σφαγές και δολοφονίες κάθε ένοπλη αντιστασιακή δράση που δεν ελεγχόταν…

Στα αυτά τα πλαίσια στην Θεσσαλία και με την ανοχή των Γερμανικών Δυνάμεων κατοχής στην αρχή και την πλήρη στήριξη τους αργότερα, δημιουργήθηκε ο ΕΑΣΑΔ (Εθνικός Αγροτικός Σύνδεσμος Αντικομουνιστικής δράσης) στον οποίο βέβαια προσχώρησαν όπως ήταν λογικό και «ιδεολόγοι» εθνικοσοσιαλιστές, άλλοι άνευ ιδεολογίας, οι οποίοι δήλωναν αντικομουνιστές, άλλοι που προηγουμένως ήταν ενταγμένοι στο ΕΔΕΣ ή ακόμα και στο ΕΑΜ, οι οποίοι κατά καιρούς, είχαν εκδιωχθεί από τις γραμμές τους για να εκδικηθούν τους διώκτες τους, αλλά και οικονομικούς δεινοπαθούντες, με την ελπίδα ότι οι αποδοχές και άλλα ωφέλη που ανάμεναν από την ένταξη τους θα ανακούφιζαν την δυστυχία τους, αλλά και πολλά περιθωριακά στοιχεία που διείδαν «λούφα» και πλιάτσικο.

Τον Μάιο του 1944 τα εγκλήματα και οι θηριωδίες μερίδας ενταγμένων στον ΕΑΣΑΔ ήταν τέτοια που ο Ερυθρός Σταυρός, ο τοποτηρητής του ασθενή και απουσιάζοντα στην Αθήνα Μητροπολίτη Λάρισας και Πλαταμώνα Δωροθέου, Κύριλλου καθώς και άλλοι παράγοντες της πόλης, έκαναν διαβήματα στις γερμανικές αρχές κατοχής, για την τήρηση της δημόσιας τάξης και ασφάλειας, και για τα στυγερά εγκλήματα κάποιον εκ των ΕΑΣΑΔιτών, που άλλωστε ήταν υπεύθυνες (οι Γερμανικές δυνάμεις κατοχής) σύμφωνα με τις διεθνείς συμβάσεις περί πολέμου για την τήρηση της δημόσιας τάξης και ασφάλειας στην κατεχόμενη χώρα.

Η φρίκη αυτών των εγκλημάτων και οι έντονες διαμαρτυρίες που ακολούθησαν ανάγκασαν τους Γερμανούς να συλλάβουν μερικούς από τους ενεχόμενους στα εγκλήματα ΕΣΑΔίτες, να συγκροτήσουν στρατοδικεία και να τους δικάσουν δημόσια στις 15-20 Μαρτίου 1944 στην αίθουσα του κεντρικού κινηματογράφου «ΠΑΛΛΑΣ» και κάποιους από αυτούς να τους καταδικάσουν στην ποινή του θανάτου, με την κατηγορία ότι «ως όργανα των δυνάμεων κατοχής στη Ελλάδα εξέθεσαν με τις εγκληματικές τους πράξεις το γόητρο του γερμανικού στρατού».

Σε αυτή την δημόσια δίκη, η οποία ήταν ανοιχτή και οι Γερμανοί είχαν καλέσει τον ντόπιο πληθυσμό να την παρακολουθήσει, δύο από τους κατηγορούμενους και ΕΑΣΑΔίτες καταδικάστηκαν σε θάνατο και εκτελέστηκαν με απαγχονισμό: ο Δημήτρης Ψαθάς στον Αμπελώνα ως υπαίτιος του θανάτου των 17 εκτελεσθέντων εκεί στις 17 και 27 Μαΐου 1944, και ο Ελευθέριος Αλεξόπουλος στη Γιάννουλη, ως υπαίτιος της ληστείας και του φόνου του προέδρου του τοπικού γεωργικού συνεταιρισμού.

Χαρακτηριστικότατη είναι η ανακοίνωση του ιδίου του Στρατιωτικού Διοικητή του ΕΑΣΑΔ που δημοσιεύθηκε στον «Λαρισαϊκό τύπο» στις 22 Ιουνίου του 1944 και την οποία παραθέτουμε:

ntokoumento-alexopoulos

«Ε.Α.Σ.Α.Δ ΛΑΡΙΣΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΙΣ.

Την 18ην Ιουνίου 1944 εξετελέσαμεν εν Γιαννούλη δημοσία, δι΄ απαγχονισμού, τον στατιώτην της οργανώσεως μας Αλεξόπουλο Ελευθέριον διότι, ως όργανον του Ε.Α.Σ.Α.Δ., ενώ είχεν υποχρέωσιν να υποστηρίξει την τιμήν, οικογένειαν και περιουσίαν των Ελλήνων, ούτος μόνον δεν προσεπάθησεν να ανταποκριθεί εις τας υποχρεώσεις του αυτός, αλλά προέβη εις Καζακλάρ εις μοιχείαν γυναικών, βιασμών αδελφών Ελληνίδων, εις λεηλασίας και αρπαγήν περιουσιών, τελικώς δε εξετέλεσε και τον Πρόεδρον Συνεταιρισμού Γιαννούλης με σκοπόν να τον ληστεύσει. Ατυχώς, εν Καζακλάρ εξετράπησαν ευθείας οδού και της ψηλής Αντικομμουνιστικής αποστολής των και άλλα μέλη της οργανώσεως μας, όπως ο Μαλλιάρας Δημ(ήτριος( ο Τζανής ]τζώκας [ Κωνσταντίνος, ο Σπυρόπουλος Θεόδ[ωρος[, ο Αρχιμανδρίτης Ηλείας. Ούτοι, μετά το παραστράτημα των, εδραπέτευσαν και κρύβονται βοβούμενοι την σύλληψιν και τον πέλεκιν της δικαιοσύνης.

– Παρακαλούμεν τους πάντας να παράσχουν υμίν στοιχεία δια την ενεστώσαν διαμονήν και σύλληψιν των.

Εν Λαρίση την 20ην Ιουνίου 1944.

Ο Στρατιωτικός Διοικητής

ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΟΣ»

Υπάρχουν βέβαια και άλλα στοιχεία …εξόχως σημαντικά, αλλά νομίζουμε πλέον είναι ξεκάθαρο. Δεν χωράει καμία αμφιβολία για την δράση του Ελευθέριου Αλεξόπουλου τον οποίον καταδίκασαν ακόμη και οι φρικαλέοι Ούννοι, ενώ εκτέλεσαν οι ίδιοι οι συναγωνιστές του. Και βέβαια όλα αυτά δεν τα καταθέτουμε τυχαία τώρα…

Τα ερωτηματικά που προκύπτουν όχι μόνο από το μεγάλο ψέμα που μας έδωσε να φάμε ο πρωταγωνιστής των ημερών, είναι πολλά. Αλλά αυτό που προκαλεί κάποιες εντυπώσεις παραπάνω είναι η στήριξη που του παρέχει το συγκρότημα του στην κατοχή συνεργάστηκε με τους Γερμανούς και που προφανώς θεωρεί τον ελευθέριο Αλεξόπουλο «συναγωνιστή», ετοιμάζοντας με δημοσιεύματα τον Χρυσοβαλάντη Αλεξόπουλο, (που αποκλείεται να μην γνωρίζει την κατοχική δράση του πρόγονού του) να εκλέξει Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας…

Μας προκαλεί εντύπωση πως το σύστημα δεν γνωρίζει αυτή την ιστορία. Κι εντάξει το σύστημα, οι Εβραίοι της Λάρισας που δεν είναι και μετρημένοι στα δάχτυλα, δεν γνώριζαν; Ή όλοι αυτοί γνώριζαν αλλά η συγκεκριμένη ιστορία δεν ταίριαζε με το σχέδιο τους και για αυτό την απέκρυψαν; Τι να πει και τι να αναρωτηθεί και να αναλογιστεί; Το μόνο σίγουρο είναι ότι… όχι δεν έχει πιάσει πάτο… Πάει ακόμα παρακάτω!

Dec 24, 2014 @ 14:45

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

48 Σχόλια

 1. ΑΠΟΡΙΑ: ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΣΤΟΥΣ ΚΟΛΠΟΥΣ ΤΗΣ Η ΧΑ ΔΕΝ ΤΑ ΗΞΕΡΕ ΑΥΤΑ; ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΗΞΕΡΕ, ΗΤΑΝ ΑΜΕΛΕΙΑ ΑΠΟ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΝΩ ΑΝ ΤΑ ΗΞΕΡΕ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΤΗ ΧΑΖΗ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ (ΒΛΕΠΕ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ).

  1. ΤΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΡΕ
   ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒΣ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ?
   ΠΑΡΕ ΠΟΥΛΟ ΑΠΟ ΔΩ ΡΕ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ
   ΔΡΟΜΟ ΡΕ

   ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΠΑΟΚΑΡΑ ΛΕΜΕ

 2. μα γι αυτο ηταν χρυσαυγητης,αλλιως θα ηταν κουμμουνιστης η’ αναρχικος αλλωστε και ταγματασφαλιστες αντισυστιμικοι ηταν ρε μπαγασηδες

  1. Νηφάλιος δεν είσαι ποτέ; Πάντα αρρωστάκι;
   Περαστικά.

   1. σε ποναει η αληθεια παλλιακρι?περαστικα αλητες χιτεσ ταγματασφαλητες ,ο κλασιδιαρης και η παρεα που ακολουθει τους υμνει,οπως τους μπατσους,κυπατζηδες και καθε παρακρατικο καθικι

 3. Η ΧΑ ειναι υπερ των γερμανοτσολιαδων. Ο ιδιος ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ εχει γραψει ενα βιβλιο για τη δραση των Χ οπου τους παρουσιαζει ως ηρωες διαστρεβλωνοντας την Ελληνικη ιστορια, οπως οταν παρουσιαζει τη ναζιστικη σβαστιγκα ως αρχαιοελληνικη.

  Ο παππους Αλεξοπουλος ηταν επαξιος του πολιτισμου της ΧΑ.

  Μια ζωη ρουφιανοι και δειλοι ειναι οι φασιστες το χει αποδειξει περιτρανα η ιστορια…

  1. ΣΥΝΤΡΟΦΕ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΩΝ , ΠΡΟΔΟΤΩΝ, ΟΠΟΡΤΟΥΝΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΥΧΟΔΙΟΚΤΩΝ ΕΧΟΥΝ ΕΙΠΩΘΕΙ ΟΥΚ ΟΛΙΓΕΣ ΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΕΝΙΚΟΥΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΤΟΥ ΕΝΔΟΞΟΥ ΚΚΕ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ

   ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ,
   Ο ΠΑΘΩΝ
   ΝΙΚ.ΖΑΧ

  2. Η σβάστικα (Γαμμάδιον) ήταν ευρέως χρησιμοποιούμενο σύμβολο στην αρχαία Ελλάδα.

 4. Μπορει να ειναι και ετσι, αλλα τι σχεση ομως εχει ο Αλεξοπουλος με τον παππου του? Ποιος θεωρει δεδομενο οτι θα έχουν και την ιδια ιδεολογια, τις ιδιες αντιδρασεις, τον ιδιο χαρακτηρα? Εδω δυο αδελφια ή πατερας-γιος πολλακις ειναι διαφορετικοι ανθρωποι. Άλλο ποσο, παππους-εγγονος!

  1. Ναι αλλα,αφου ο εγγονος καμαρωνει για τον παππου,τι διαφορετικοι ειναι?

 5. Ας μην τον ειχε επιλέξει για υποψηφιο της η χρυσης αυγη ας προσεχαι. Επιπλεον δεν υπαρχει συλλογικη ευθυνη

  1. Φατε @α..σι τωρα @α..κες απ το Σαμαρα και στην τρυπα σας ραγιαδες,κοτοπουλακια.

 6. Aς προσεχουν παραπανω ποιους βαζουν στο κομμα για να μην ξαναεχουμε τετοια λοιπον.

 7. χρυσαυγουλα απογονοι χιτων και ταγματαλητων
  μια ζωη προδοτες υπακουοι των γερμανων και των αγγλων

  1. Σκασε λουλου τον παππού μου τον εκτελεσαν οι Γερμανοί γιατί ηταν Κομμουνιστης και υπάρχει και σε μνημείο το ονομα του.
   Δεν ήταν ολοι οι κομμουνιστές ρουφιανακια των σοβιέτ ούτε ηταν ολοι οι εθνικιστές ναζί.
   Αν δεν ξέρεις μην μιλας και αν δεν εχει η δικια σου η οικογενεια χασει καποιον κλειστο μια και καλη, αντε γιατι μας τα πριζετε χρονια ολοι εσεις οι νεομπολσεβικοι μιλωντας για τους νεκρους αλλων οικογενειων.

   1. εθνικισμός δεν υπάρχει στην πολιτική
    είναι η μα..ία της δεξιάς για να μην υπερασπίζεται μόνο το δίκιο του κεφαλαίου

    εμένα δεξιός ήταν ο παππούς μου, αλλά έχω δικαίωμα στην ιδεολογία του ήθους, δηλαδή της αριστεράς και μπορώ να λέω ότι γουστάρω αφού διαβάζω ιστορία για τους προδότες τους φασίστες τους υπαλλήλους των αγγλων των γερμανων και των αμερικάνων

    οι ελασίτες αντίθετα πάλευαν μόνοι τους προδωμένοι και παρατημένοι από την ΕΣΣΔ, καθώς αντάλλαξαν την Ελλάδα με την Πολωνία με τον Τσώρτσιλ, που οι πολωνοί παθαν ότι πάθαμε εμείς στο ανάποδο

    ο κόσμος φώναζε για λαοκρατία και οι δικοί σας οι προδότες πήγαν με τους άγγλους και κατασφάξατε τους εαμίτες ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ

    υμνητές του χίτλερ
    και ντροπή σου να εχεις παππού αριστερό και να γίνεσε νεοναζί, ντροπή σου

    1. ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΥΠΟΚΛΕΨΕΙΣ ΤΟ ΗΘΟΣ, ΑΡΙΣΤΕΡΕ ΜΑΘΕ ΟΤΙ Ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΗΝ ΗΘΙΚΗ(ΕΘΟΣ)ΓΙ’ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΘΕΟΣ(ΗΘΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ).ΕΣΕΙΣ ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΤΑΙ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΤΟΥΣ ΦΥΣΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΑΣΥΔΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΛΜΑΣ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΗΘΟΣ;ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΠΟΤΕ ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΕΡΙΖΟΝΤΑ(ΦΙΛΟΒΕΝΙΖΕΛΙΚΟ) ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗ;
     ΟΙ ΨΕΥΔΕΠΙΓΡΑΦΟΙ ΟΡΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΞΙΑ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ ΤΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑΣ.ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ.
     Η ΙΔΕΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΕΔΙΟ ΤΗΣ ΝΟΗΣΕΩΣ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΑΝΑΡΧΙΑ(ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΕΣ,ΕΚΦΡΑΣΤΕΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗΣ ΜΟΡΦΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ).ΑΝΑΡΧΟΣ ΕΣΤΙΝ Ο ΛΟΓΟΣ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ, ΘΕΟΣ(ΗΘΙΚΗ).
     ΠΗΓΑΙΝΕ ΑΛΛΟΥ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΓΙΑ ΄’ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΗΘΙΚΗ’ ΚΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛ@Υ,ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΕ ΘΟΛΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗ.

    2. Εσυ ντροπη σου που λες πως η ιδεολογια του ηθους ειναι η αριστερη οταν ξερεις πως λες βλακειες. Ασε τα σαλια γιατι οι γνήσιοι Ελληνες Κομμουνιστές καπελωθηκαν απο τον Μπεναρόγια . Ο αριστερος παππους μου αν θες νσ ξέρεις πριν χασει τον πολεμο η Ελλαδα απο την Γερμανια πολεμησε στο μετωπο σαν Ελληνας Στρατιώτης και οχι σαν ΕΑΜΟΒΟΥΛΓΑΡΟΣ , ακομα εχω το καδρο με την φωτογραφια του που με περηφάνια ποζάρει ντυμένος με την τιμημενη στολη του Ελληνα Στρατιωτη, ετοιμος να υπερασπιστεί την πατρίδα μετα το ΟΧΙ του Μεταξά. Οσο για τα νεοναζι κλπ εισαι ηλίθιος τελειως με τις μπουρδες που λες γιατι ο ναζισμος οπως και ο κομμουνισμος εχουν πεθάνει ειτε σου αρεσει ειτε οχι. Αυτές τις ανοησίες πεστες στα πρόβατα που εχετε ολα τα κομματα και τα βαζετε να χτυπανε ο ενας τον αλλο για να τρωτε οι υπολοιποι με χρυσα κουταλια. Οι βλακειες σου δεν περνανε σε εμενα τραβα να κοροιδεψεις κανενα πιτσιρικά.

    3. Οι κομμουνιστές πολεμούσαν υπέρ της κατοχής της Ελλάδος από την Μόσχα και τον Στάλιν. Και φαίνεται αυτό και από τα σχόλια σου που απαριθμείς όλες τις υπερδυνάμεις της εποχής και τον επεκτατισμό τους πλην ΕΣΣΔ.

 8. Εσείς εκεί, συγχωριανοί του ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΑΤΕ αυτά? Δώσατε την ψήφο σας σε ένα τέτοιο φιντάνι? Το μήλο κάτω από την μηλιά θα πέσει, λέει ο λαός μας. Όπως και ο Ρωμανός με τον παππού του τον Νάσιουτζικ. Όπως ο Πάγκαλος με τον παππού του τον δικτάτορα. Τόσα μας διδάσκει η ιστορία, δεν πρέπει να πιστεύουμε κανέναν τους.

 9. Πολύ σωστά τα γράφετε για τον ΕΑΣΑΔ. Θα μας πείτε, όμως, ποτέ, κύριε Χίο, για τα ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΣΥΓΚΡΙΤΩΣ ΒΑΡΥΤΕΡΑ εγκλήματα του ΕΛΑΣ, της ΟΠΛΑ και των κομιτατζήδων του…. “Δημοκρατικού Στρατού” του ΚΚΕ που έσφαξαν χιλιάδες απλούς ανθρώπους, που ματοκύλισαν σε τρεις γύρους τη χώρα, που σκότωσαν Ελληνες με το φρικτότερο τρόπο στις διάφορες πηγάδες, σε μαφιόζικες ενέδρες και στα στρατόπεδα θανάτου, αυτούς που βίασαν ή ξεκοίλιασαν έγκυες γυναίκες και παιδομάζωξαν με το στανιό στην επαρχία δεκάδες χιλιάδες άγουρα ελληνόπουλα, χωρίζοντάς τα με το στανιό από τις οικογένειές τους, μόνο και μόνο επειδή δεν ήταν οι πατεράδες τους… κομμουνιστές; Πράγμα που δεν έχει προηγούμενο σε καμία άλλη χώρα της Ευρώπης!
  Θα μας πείτε κύριε Χίο, ποτέ για τους προδότες δολοφόνους της άλλης μεριάς, της σταλινικής Αριστεράς, που σήμερα παρουσιάζονται αμετανόητοι… και ως “αντιστασιακοί” (!), παίρνουν εδώ στην Ελλάδα παχυλές κρατικές-στρατιωτικές συντάξεις και τιμώνται ΓΙ’ ΑΥΤΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΦΡΙΚΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ από τους αναρχοσυριζαίους και τους κομμουνιστές του Περισσού ως δήθεν…. “ήρωες της “Εθνικής Αντίστασης”;

 10. Αν ο πατέρας εκτελέσθηκε το 1944 τότε ο Χρυσοβαλάντης το λιγότερο είναι 70 ετών. Μάλλον κάποιο λάθος κάνετε…

  1. Ο Στόχος και το άρθρο το γράφει καθαρά ότι πρόκειται για τον παππού του δηλωσία-αρχιαποστάτη βουλευτή της Χ.Α που “κέρδισε” με τις γνωστές μεθόδους του (αποστασίες-δωροδοκίες-παραδικαστικοί εκβιασμοί κ.οκ.) ο πρύτανης των βουλευτικών αποστασιών Σαμαράς.

 11. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΕΚΕΙ ΣΤΗ ΧΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΜΑΣ “ΠΑΣΣΑΡΟΥΝ” ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΗ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ (ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΠΟΥΚΟΥΡΑΣ). ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΠΩΣ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ 0,2% ΣΤΟ 8% ΚΑΙ ΕΒΑΛΑΝ ΟΠΟΙΟΝ ΝΑ’ΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΟ ΚΕΝΟ. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΜΩΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ 10% ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΟΥΣ (ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΟΤΕΡΟΥΣ) ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΣΤΕΛΕΧΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΜΑΣ.

 12. ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΕΔΩΣΑΝ ΤΗ ΧΑΡΙΣΤΙΚΗ ΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΚΔΙΔΟΜΕΝΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΦΤΗΝΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΚΙ ΜΥΣΤΙΚΑ ΑΞΙΩΜΑΤΑ ..ΕΝΤΑΓΜΕΝΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ ΚΑΙ ΜΠΟΥΓΕΛΟΠΕΤΑΧΤΡΕΣ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥΣ ΜΕ ΙΔΙΟΤΕΛΕΙΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΚΑΘΕ ΕΞΑΜΗΝΟ ΤΟ ΦΟΙΤΗΤΟΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΧΙΣΗ Η ΟΧΙ ΤΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΤΟΥΣ .ΕΙΝΑΙ ΔΕ ΤΟΣΟΙ ΠΡΟΧΕΙΡΟΙ ΚΑΙ ΦΑΙΔΡΟΙ ΠΟΥ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΝΑ ΔΩΘΟΥΝ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ ΔΥΟ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΙΣΧΥΡΙΖΟΜΕΝΟΙ ΟΤΙ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΧΡΟΝΟΣ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΤΟ ΕΝΑ ΕΞ ΑΥΤΩΝ ΠΡΟΦΟΡΙΚΑ.ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΣΟΙ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ,ΓΙΑΤΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΜΑΣ ΑΜΟΙΒΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΡΑΧΤΟΙ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ ΕΓΚΑΙΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΤΡΙΒΗ ΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΑΦΗΣΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΦΕΤΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΕΣΟΥΛΕΣ ΤΟΥΣ ,.ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΝΑ ΧΑΡΤΙ ΑΠΟ ΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΙΝΟΥΝ ΟΠΩΣ ΚΙ ΟΤΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΚΙ ΟΧΙ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΒΡΩΜΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΛΥΠΑΘΗΣ ΚΙ ΑΠΑΞΙΩΜΕΝΗΣ ΜΑΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ .ΤΟ ΑΡΜΟΔΙΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΗΣ ΚΛΙΚΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΤΟ ΑΠΟΣΤΗΜΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ .

 13. ΕΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΧΑ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΑΤΕ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ;;;ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΗΡΑΤΕ ΧΑΜΠΑΡΙ;;;;;;;;;ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΣΙΧΑΜΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΣΑΜΠΟΥΚΑ ΡΕ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΣΟΥΛΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΔΙΝΕΤΕ ΔΕΚΑΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ

 14. Μανωλεας τυριμος αγγελοπουλος μαθιοπουλος σημιτης
  Μερικα μονο ονοματα

  Αριστερων επισημα καταδικασμενων δωσιλογων

  ΓΕΡΜΑΝΟΔΩΣΙΛΟΓΩΝ

  οπως ο καραμανλης και τα ξαδερφια του θανος και δανιηλ
  Ραλλης βαρβιτσιωτης πλυτας σκυλακακης

  ΣΚΑΣΜΟΣ ΓΕΡΜΑΝΟΤσολιαδακια

 15. Υπενθυμίζω στα αριστερά ζώα που νομίζουν ότι έπιασαν λαβράκι, ότι ο εγκληματίας πρόγονος του Αλεξόπουλου τιμωρήθηκε από την ίδια του την οργάνωση. Που σημαίνει ότι ήταν η εξαίρεση στον κανόνα, παρά τα όσα προπαγανδίζονται περί “ταγματαλητών”.
  Υπενθυμίζω επίσης στα ζώα αυτά, ότι το προδοτικό ΚΚΕ, όχι μόνο δεν τιμώρησε τους δολοφόνους των χιλιάδων αθώων θυμάτων των Δεκεμβριανών του 44, αλλά απαιτεί να τους τιμούμε σαν αντιστασιακούς. Που σε μεγάλο βαθμό το πέτυχε μετά τη μεταπολίτευση με την ανοχή των χέστηδων και των λαπάδων της ΝΔ, που στερούνται ήθους και ιδεολογικής συγκρότησης και επιτρέπουν τη μονόπλευρη κομμουνιστική προπαγάνδα.
  Μια ματιά στις απόψεις των πολιτικών προ της δικτατορίας για τον κομμουνισμό και την εγκληματική δράση του στην Ελλάδα, βάζει τα πράγματα στη θέση τους. Πολιτικών όχι μόνο της Δεξιάς αλλά κυρίως κεντρώων όπως του Γεωργίου Παπανδρέου του παππού του Χαζογιωργάκη.
  Τα ιστορικά γεγονότα υπάρχουν και βοούν. Δυστυχώς η σκοπιμότητα της μεταπολίτευσης επέβαλε τη νομιμοποίηση του ΚΚΕ από τον “Εθνάρχη” και τη δικαίωση των εγκληματιών από τον παπατζή Αντρέα. Με αποτέλεσμα να έχουν το θράσος να μιλούν σήμερα μονόπλευρα και να παρασύρουν διάφορα ευκολόπιστα, ανενημέρωτα ζώα.

  1. Τώρα περιμένεις αντικειμενικότητα από την συντριπτική πλειοψηφία των αριστερών; Πάντα στο σκοτάδι ήταν και εκεί θα μείνουν. Πολύ λίγες οι εξαιρέσεις ανάμεσά τους, δυστυχώς. Ελπίζω κάποτε να γραφτεί ολόκληρη η πραγματική ιστορία και να φανερωθούν όλες οι βρωμιές, είτε έρχονται από τα δεξιά είτε από τ’ αριστερά.

  2. Εάν το τι λέει η πλειοψηφία των πολιτικών για ένα πολιτικό χώρο είναι σοβαρό κριτήριο, γιατί να μη δεχτείς το τι λέει η πλειοψηφία των πολιτικών για τη Χ.Α.;

 16. IQ ΧΡΥΣΟΥ ΑΥΓΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ
  ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΝΑ ΦΑΝΕΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΤΟΥΣ

  ΒΕΒΑΙΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΦΕΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.
  ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΙ Ο ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ,Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟΣ
  ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ ΗΤΑΝ ΠΡΟΔΟΤΗΣ

  ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΑ ΠΟΣΟ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΤΟΥΣ ΤΑΙΖΟΥΝ.
  ΣΑΝ ΤΟΝ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΡΟΥΠΑΚΙΑ , ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
  ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΒΑΦΤΙΣΑΝΕ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΗ

  ΑΠΟΡΩ ΠΟΣΟ ΒΛΑΚΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ
  ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΕΤΣΙ ΧΟΝΤΡΑ?

  ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΤΗΝ ΞΕΡΩ ,ΤΡΟΛΛΑΚΙΑ ΒΑΡΔΥΑΣ…..
  ΒΑΛΤΕ ΤΑ ΣΤΟΝ Κ…Ο ΣΑΣ.

  1. Ξύπνα μανιώδη μ@λάκα!!!
   Εμείς οι πατριώτες περιμένουμε να χρυσοξημερώσει γιά να εξαφανιστούν όλες οι συστημικές σκιές τού κλεπτοκρατικού τόξου.

 17. χαχαχα
  ξεραμε τους απογονους των χρυσαυγιτων , καθε μερα τα λεμε οτι ειναι απογονοι γερμανοτσολιαδων
  τωρα τα μαρτυρανε και οι ιδιοι οταν στριμωχτουν

 18. Ανθέλληνες ναζιστές στα τρυπάκια σας τώρα

 19. βρε χρυσαύγουλα …ξέρουμε πολύ καλά τι κάνανε οι παππούδες σας εκείνα τα χρόνια….πατριωτάρες μου!!!!

 20. Για τον ΠΑΠΠΟΥ του κάνει λόγο το άρθρο όχι για τον πατέρα του!

 21. …όσοι αριστεροδεξιοί κρατικοδίαιτοι “σύντροφοι” ρίχνουν χολή σε βάρος της Χ.Α. του μόνου κινήματος που παλεύει ενάντια στην Κατοχή της Ελλάδας και γι΄αυτό βρίσκεται στη φυλακή…καταλογίζουν πράγματα λές και η Χ.Α, πριν δυο χρόνια δεν ήταν το 0,0002% δλδ. μια ομάδα Πατριωτών στην οποία ναί μπορεί να είχαν μπεί και κάποιοι καιροσκόποι…καταλογίζουν πράγματα λες΄και η Χ.Α είχε 30%..!!!!..επειδή η ΑΞΙΑ του ανθρώπου δεν μετράται με λόγια αλλά με ΕΡΓΑ και ΠΡΑΞΕΙΣ..ο Ελληνικός Λαός κρίνει τόσο την ΑΥΤΑΠΑΡΝΗΣΗ της Χ.Α. για μια Ελεύθερη Ελλάδα όσο και τις πράξεις προδοσίας καποιων…τώρα δεν θα ήθελαν να κάνω συγκρίσεις με τους υπόλοιπους άθλιους ανθέλληνες πολιτικάντηδες που είναι έτοιμοι να φυλακίσουν εισαγγελείς γιατί τόλμησαν να εφαρμοσουν τον νόμο ή τον Μπάγκς Μπάννυ και τον αρχηγό του που ακόμα ενώ έχουν γίνει παγκοσμίως ΡΟΜΠΕΣ κρύβονται πίσω απο τα καρότα τους…

 22. Γιατί η ΧΑ προσελκύει τέτοια υποκείμενα? Και πόσοι αλλοι τέτοιοι υπάρχουν στις τάξεις της αλλά επειδή δεν ‘αποστατούνε’ ποτέ ο στόχος δεν γράφει τίποτα εναντίον τους??? Ακόμα και οι ΧΑ-ΟΥΓΚ μας ταΐζετε χόρτο ετσι για να καταλάβουμε ποσο χαζοί είναι οι Έλληνες γενικώς

  1. “.. Γιατί η ΧΑ προσελκύει τέτοια υποκείμενα..”

   Αυτην την ςερωτηση ειναι πιο εντιμο να την κανεις σε αποκομματα που ειναι στην πολιτικη και κοινωνικη ζωη της Ελλαδος πανω απο 40 χρονια.

   Πρωτα κοιτα την σαπιλα που εχουν συσσωρεσει ΟΛΑ τα αποκομματα του δημ(ι)οκρατικου σας κουβα/ντενεκε/κιλοτα και μετα να μιλησεις για τα δυο με τρια σαπια μηλα που βρρεθηκαν οπως βρησκωνται σε καθε κοινωνικο και πολιτικο οργανισμο…….
   ΥΠΟΚΡΙΤΗ, κοιτα στον καθρεφτη πριν μιλησεις!!

 23. Αν και οι πράξεις του γονιού δεν επιβαρύνουν το παιδί, τώρα τα βγάζει στη φόρα η Χρυσή Αυγή; Όσο ήταν βουλευτής τους δεν είχαν ψάξει το παρελθόν του;

  ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΑ ΓΕΡΟ ΜΠΑΝΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΦΟΡΕΣΕΙΣ ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ ΔΙΑΤΗΡΩΝΤΑΣ ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΣΟΥ.

 24. Τα γονίδια πάνε κληρονομικό “χάρισμα”…
  Λογικό λογικό και ο εγγονός να προβαίνει σε αποστασίες και ρουφιανέματα…

 25. λολ τετοια πραγματα εκανε ο πατηρ του? Και το βγαλατε τωρα που εφυγε απο τη χρυσαυγη? Ποσων αλλων χρυσαυγιτων οι πατεραδες κανανε τα ιδια?
  Σοι παει το βασιλειο:lol: Φαινοταν βεβαια το πραγμα. ΧΑ=Τραμπουκοι ΑΕ.

  1. Η διαφορά με τους κομμουνιστές είναι ότι στον ΕΑΣΑΔ τιμωρούσαν όσους βίαζαν γυναίκες και δολοφονούσαν άνδρες ενώ στον ΕΛΑΣ αυτές τις ενέργειες τις επικροτούσαν…
   Και όχι μόνο αυτό…το ΚΚΕ είναι τόσο αμετανόητο που δεν έχει ζητήσει ποτέ συγγνώμη για τους βιασμούς γυναικών και τις σφαγές αμάχου πληθυσμού από τους συμμορίτες κομμουνιστές της περιόδου εκείνης που στην κυριολεξία αιματοκύλησαν τον τόπο…

   1. @DexMax Όχι μόνο στον ΕΑΣΑΔ.. ήταν πάγια πρακτική του γερμανικού στρατού για ανάλογες περιπτώσεις. Και Γερμανός να ήσουνα, άμα μάθαιναν ότι βίασες σε έστελναν στο εκτελεστικό, χωρίς “μα”, “μου”, και λοιπές δικαιολογίες.

  2. “Anonymous 21/06/2014 at 11:54 am Reply
   λολ τετοια πραγματα εκανε ο πατηρ του? Και το βγαλατε τωρα που εφυγε απο τη χρυσαυγη? Ποσων αλλων χρυσαυγιτων οι πατεραδες κανανε τα ιδια?
   Σοι παει το βασιλειο:lol: Φαινοταν βεβαια το πραγμα. ΧΑ=Τραμπουκοι ΑΕ.”

   Εμένα ο πατέρας μου ηλίθιε, πολέμησε στόν Γράμμο εναντίον τών συμμοριτών, γιά νά μπορείς εσύ σήμερα νά είσαι ελεύθερος καί νά λές μαλακίες….
   ΤΟΝ ΣΚΑΣΜΟ ΛΟΙΠΟΝ!!!!!

   1. μπήκε όλη η αριστερή μπόχα για να γράψεις τις μα…ες. Βρωμιάριδες Πάρτε το χαμπάρι ότι οι μοναδικοί που αγωνίζονται και διώκονται είναι οι χρυσαυγίτες και οι αναρχικοί. Όλοι οι υπόλοιποι κοκκινοφασίστες, καροτάκιδες, αδελφοδεξιούλιδες και πασοκάκιδες είστε στα σκατά της ελληνικής ιστορίας.

 26. Τι λεει ο σοφος Λαος μας;;

  “Κατα μανα κατα κυρι κατα γιο και θυγατερα”.

  Αυτη ειναι η αξια του γερμανο δουλου, εε;;

Comments are closed.