Άστραψε και Βρόντηξε ο Ντόναλντ Τραμπ: “Νοιάζονται για τους λαθρομετανάστες και όχι για τον στρατό μας”

Κοινοποίηση:
τραμπ

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ κατηγόρησε σήμερα τους Δημοκρατικούς ότι ευθύνονται για τη μερική αναστολή λειτουργίας των ομοσπονδιακών υπηρεσιών επειδή νοιάζονται περισσότερο για τους παράνομους μετανάστες παρά για τον στρατό ή την ασφάλεια των συνόρων.

«Οι Δημοκρατικοί ανησυχούν πολύ περισσότερο για τους παράνομους μετανάστες παρά για τον μεγάλο Στρατό μας ή για την Ασφάλεια στα επικίνδυνα Νότια σύνορα» ήταν το μήνυμα που ανάρτησε στο Twitter ο Αμερικανός πρόεδρος τις πρώτες πρωινές ώρες. «Θα μπορούσαν εύκολα να καταλήξουν σε μια συμφωνία αλλά προτίμησαν να παίξουν το χαρτί του κλεισίματος αντί για αυτό», πρόσθεσε.

Η Γερουσία αναμένεται να ξεκινήσει ξανά τις συζητήσεις για το σχέδιο χρηματοδότησης της κυβέρνησης το μεσημέρι, τοπική ώρα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

    1. ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ Ε ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΖΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

  1. Αυτό είναι αλήθεια. Από εκεί ξεκινούν τα “κέντρα” εξουσίας του Soros, ο οποίος είναι θανάσιμος εχθρός του Trump. Όπως και στην Ελλάδα, έτσι αντίστοιχα και στην Αμερική ο Soros ελέγχει όλους σχεδόν τους Δημοκρατικούς. Ευτυχώς και για την Ελλάδα (αλλά και όλες τις χώρες του κόσμου) που υπάρχει ο Trump. Αν δεν υπήρχε σαν ανάχωμα εναντίων του Soros και των αρωστημένων σχεδίων του για τα έθνη του κόσμου, όλα αυτά που μας επιβάλλουν με το έτσι θέλω οι φασίστες του Soros (κυβερνώντες και παρακρατικά σκυλιά του-τους), θα προχωρούσαν με πολύ γρηγορότερους ρυθμούς από ότι σήμερα.

Leave a Response