Άρχισε η καταιγίδα των Βολών στο ΠΒΚ…Από αλάργα οι Τούρκοι!

Κοινοποίηση:
6969

Με το καλημέρα ξεκίνησαν οι Τακτικές βολές στο Πεδίο Βολής της Κρήτης με τους Τούρκους να μένουν προς παρόν αλάργα για το φόβο του Αλλάχ!

Οι Τακτικές βολές των MLRS   που θ ξεκίνησαν  σήμερα στο ΠΒΚ περιλαμβάνουν βολές με εκπαιδευτικά βλήματα ενώ θα συνεχιστούν και αύριο με Πραγματικά βλήματα πρώτης γραμμής !

Την Παρασκευή θα γίνει το μεγάλο πανηγύρι  με καταιγίδα βολών από τους πολλαπλούς εκτοξευτές και τα επιθετικά ελικόπτερα Απάτσι !

Η Καταιγίδα των βολών στο Κρητικό Πέλαγος θα έχει στόχο  αποβατικό του Πολεμικού Ναυτικού παροπλισμένο !

Το μήνυμα που θα στείλουν οι Πυροβολητές  και οι  Φονιάδες των Απάτσι προς άπαντες του ενδιαφερόμενους θα είναι απλό …Δείτε τι ακριβώς θα πάθετε αν κάτι αποτολμήσετε !

Τα εεπιθετικά ελικόπτερα Απάτσι θα ρίξουν αντιαρματικά και «αντιαβακικά  κατευθυνόμενα βλήματα ¨και βρίσκονται ήδη στο Πεδίο Βολής της Κρήτης !

Την βολή θα παρακολουθήσει ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωσταράκος (πυροβολητής κάποτε ) και ο Α/ΓΕΣ   Αντιστράτηγος Χρίστος Μανωλάς !

 

5000

Οι Τούρκοι που έψαχναν τις προηγούμενες ημέρες το αρματωγό που μετέφερε τους Πολλαπλούς εκτοξευτές είναι στο Αιγαίο με τα γνωστά CN-235 αλλά από Αλάργα γιατί ο διάβολος έχει πολλά και στραβά ποδάρια !

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Μα είμαστε για να μας κλαίνε οι ρέγγες. Δείτε τι θα πάθετε αν μας κυβερνούσαν Έλληνες και αν οι Τούρκοι δεν ήταν 70 εκατομμύρια. Δεν βαρεθήκατε να μας δείχνετε τα παιχνίδια των ενόπλων δυνάμεων εκ του ασφαλούς? Χωρίς συμμάχους είμαστε τελειωμένοι.

Leave a Response