Ω ρε κατάντια! Τι γίνεται στους δρόμους πίσω από το συντριβάνι της Ομόνοιας (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
200514194033_Omonoia-1024x642

Αθήνα η πρωτεύουσα του…Λαθριστάν.

Η Ομόνοια έχει γίνει πολυπολιτισμική…να την χαίρεστε κύριε Μπακογιάννη.

Δείτε το βίντεο:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

25 Σχόλια

  1. ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΟΤΑΝ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΝΑ ΠΟΥΝΕ ΟΤΙ ΕΦΤΕΓΕ ΑΥΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΑΞΕ ΡΕ ΟΥΣΤ

  2. Γιατι πρωτη φορα τα βλεπετε;;; το κεντρο εγινε σιγα σιγα γκετο απο τους πρωτους αλβανους που ηρθαν στην χωρα και ακομα δεν εχετε δει τιποτα δεν πειραζει ψηφισατε μπακογιαννη και οταν θα μπουν σπιτια σας να κανετε οτι κοιμαστε οπως ειχε πει ο αλλος ο μουλος

  3. ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΣΤΕΙΛΕ ΤΟΥΣ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΠΟΥ ΑΝ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΡΑΤΗΤΗΡΙΑ.

  4. Οι εθνομηδενιστες του Τσιπρα, που το αποκομμα του το εφερε ο υπνοτισμενος αυτος λαος, στην εξουσια εχει τεραστια ευθυνη για την καταντια αυτης της χωρας που με τον τροπο τους εδοσαν σημα σε ολα αυτα τα λεφουσια των ΛαθροΑσιατωνΑφρικανων ισλαμιστων να μπουκαρουν στην χωρα απο παντου ανενοχλητοι και μια συμμορια απο αλητες ΜΚΟ να εκμεταλευεται την αθλια αυτη κατασταση και να θησαυριζουν εις βαρος των κοροιδων!!!!!!!! Τωρα αξιοι συνεχιστες η παρεα του Μητσοτακη- Μπακογιαννη!!!!!!!!!! Ξυπνιστε ρε, κατι πρεπει να γινει να φυγουν ολοι αυτοι στις πατριδες τους, δεν παει αλλο!!!!!!!!

    1. Μόνο ο Κασιδιάρης θα μας σώσει και να πάρει μαζί του και την Κωνσταντοπούλου να έχουμε ολική ΣΩΤΗΡΙΑ από τους λαθροπιθηκους ! Να καθαρίσει η Ελλάδα και να υπάρχουν μόνο ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ!

  5. κράτος εν κράτη με την ανοχή όλων των αστικών κυβερνήσεων 44 χρόνια τώρα

  6. παρατηρησατε ότι σε ολο το βιντεο δεν υπαρχει ουτε μια γυναικα πουθενα?? είναι στο σπιτι αλυσοδεμένες??(που ειστε ρε φεμινιστριες του κολου τωρα?)
    Επισης, ολοι αυτοι οι παγκοι εχουν αδεια από το μπακογιαννη φανταζομαι και εχουν περασει ολοι υγειονομικο ελεγχο.
    Α ρε μπουρδελα… Κασιδιαρη που θελετε!!!

  7. Ξυδακι κρετινοι, τι φοβαστε ρε; μην χαθει η ρατσα μας;; σιγα την σκατοφαρα!

    1. Πάντως η Ντόρα έχει αδυναμία στον Δήμαρχο. Τον Κούλη φαίνεται να μην τον χωνεύει και πολύ. Παρόλο που ο Κυριάκος είναι χρυσό παιδί.

      1. Δεν την ακουει πλεον. Μεγαλωσε. Γιαυτο δεν τον χωνευει.

  8. Γιατί φωνάζετε και διαμαρτύρεστε οι μεγαλύτεροι εγκληματίες είναι αυτοί που νοικιάζουν τα μαγαζιά τους σε αυτούς και τα σπίτια τους τι σόι Έλληνες είναι και ακολουθούν και οι πολιτικοί μας

  9. Αττίλας
    Κάπου φταίμε και εμείς…Δεν κάνουμε τίποτα και όλο λόγια..Βαρέθηκα να ακούω ότι χάθηκε η ομόνοια και οι γύρω περιοχές..πάρτε φίλους και αφιερώσετε ένα μισάωρο να πηγαινοερχεστε σε εκείνες τις περιοχές..Να βλέπουν οι δήθεν επενδυτές ότι δεν είναι μόνοι τους.Εδω να σας δω ..

  10. ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΟΝ/ΤΗΝ ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ.ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ.ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.

  11. …φανταζεστε αυτη την εικονα στο κεντρο της Ρωμης του Παρισιου του Λονδινου….εμεις ξεφραγο αμπελι …δεν υπαρχει ενας δημαρχος με στοιχειώδη ευθυξια…ολοι μπεσεμπεζεδες της πολιτικης…

  12. Μπακογιάννη έχεις κάνει …..μεγάλο περιπατο …. στη Γερανίου και τους γύρω δρομους ;;;;;

  13. ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 20 ΧΡΟΝΙΑ!!! ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ-ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ ΤΩΡΑ ΠΗΡΑΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΑ ΛΑΘΡΟΜΟΥΣΛΙΜΙΑ…ΑΥΡΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΑΦΡΙΚΑΝΟΙ…ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ…ΨΗΦΙΣΑΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΟΥΝ ΤΩΡΑ ΘΑ ΦΑΝΕ ΤΑ ΣΚΑΤΑ

  14. Τι ωραία που είναι η πρωτεύουσα !!! Αν μένεις Κηφισιά ή Γλυφάδα……..

  15. …ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΑ ΦΥΛΑΝΕ 5-6 ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ….ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΛΑΟ ΜΕ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟΥΣ ΤΣΙΠΡΟΚΟΥΛΗΔΕΣ….ΞΥΠΝΑ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΗΣΕΣ ΚΑΙ ΕΧΥΣΕΣ ΤΟ ΑΙΜΑ ΣΟΥ, ΤΟΥΣ ΦΕΡΑΝΕ ΠΙΣΩ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΤΟΥΦΕΚΙΑ!!!

    1. Θέλω να μου απαντήσεις. Σε ποια πόλη ζεις;
      Όχι μόνο εσύ αλλά και όλοι όσοι δηλώνετε ότι δεν αντέχετε άλλο και ότι σας κατέστρεψαν Επειδή στην Αθήνα ο κόσμος είναι έξω και διασκεδάζει όλη μέρα και όλη μέρα χασκογελάνε. Έχω κάτι φίλους εκτός Αθηνών και μου είχαν πει ότι στα χρόνια της κρίσης εκείνοι δεν γνώρισαν τι σημαίνει ποτέ τους κρίση .

      1. Γέρακας εδώ …μακάρι να μουν μόνο εδώ πάνω ρε ψηλέ !
        Γιατί είμαι 30 και κάποτε έβλεπα χαρούμενους Έλληνες και στην καλοπέραση αλλά και θαύμαζαν την αρχαία ιστορία και τις θυσίες των πολεμιστών ηρώων του 21 , πήγαιναν σε μουσεία , θέατρα , όλα ήταν πολύ όμορφα σε πόλους τομείς και ενώ μεγάλωνα κάθε Πάσχα και Χριστούγεννα στο χωριό ένιωθα ακόμα περισσότερο την αγάπη για την πατρίδα μου και την ιστορία μας.. Τώρα σ’ αρέσει εσένα που γίναμε χαβούζα ρε ψηλέ όχι ειλικρινά πες μου: συγκρίνεις το 2004 με το τώρα το 74 με το 2008 τον ελληνικό λαό για την αγάπη του προς την πατρίδα και την αφοσίωση του σε αυτήν με την σημερινή κατάντια , γαμώ την κρίση μου γαμώ !

  16. ΝΑ ΦΑΝΕ ΣΚ@ΤΑ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΄΄ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ΄΄ ΤΟΞΟΥ, ΓΑΜΩ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΕΙΣ ΛΑΘΡΟΧΙΜΠΑΤΖ ΕΠΙΒΗΤΟΡΕΣ ΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΤΡΩΜΕ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ…..

    1. Εσύ ειδικά γράφεις τα ίδια και τα ίδια σε όλα τα θέματα. Copy paste το κάνεις το κειμενάκι;

  17. Κούλη Τσίπρα εύχομαι μέσα απ’ την καρδιά μου να σε βρούνε σύντομα κρεμασμένο και νεκρό ρε γαμώ την οικογένεια σου παλιό κάθαρμα του κερατά

    1. ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ ΑΔΕΡΦΕ!ΘΑ ΓΕΜΙΣΕΙ Η ΚΟΛΑΣΗ ΑΠΑΥΤΑ ΤΑ ΙΣΛΑΜΟΚΟΥΜΟΥΝΑΖΙΣΤΙΚΑ ΥΠΑΝΘΡΩΠΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΤΥΠΟΥ ΤΣΙΠΡΟΚΟΥΛΗΔΕΣ ΠΑΣΟΚΟΝΔΟΥΛΟΥΣ ΣΥΡΙΖΟΚΚΚΕΧΑΦΙΕΔΕΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΥΣ ΒΡΕΦΟΚΤΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΝΕ ΚΑΙ ΔΝ ΜΕΤΑΝΟΗΣΑΝΕ!

Comments are closed.