Ψήφισμα της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδας για την απελευθέρωση Μπελέρη!

Κοινοποίηση:
ΜΠΕΛΕΡΗΣ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδας στην τακτική του συνεδρίαση της 31ης Μαΐου 2023, συζήτησε την κατάσταση που δημιουργήθηκε στην Ελληνική Εθνική Μειονότητα στην Αλβανία με την απαράδεκτη σύλληψη του κ. Φρέντι Μπελέρη, υποψηφίου και πλέον εκλεγμένου δημάρχου Χειμάρρας.

Ομόφωνα, καλεί την αλβανική κυβέρνηση και τις αρμόδιες αρχές να προχωρήσουν άμεσα στην απελευθέρωσή του και να σταματήσουν κάθε ενέργεια που εμποδίζει τη δραστηριότητα της ελληνικής μειονότητας στην άσκηση των δικαιωμάτων της. Να αναλάβει ο εκλεγμένος δήμαρχος τα καθήκοντα του άμεσα.
 Επίσης το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανηπειρωτικής καταδικάζει την προφυλάκιση του Παντελή Κοκαβέση που κρατείται ασθενής και απαιτεί την αποφυλάκιση του.
 Για το Διοικητικό Συμβούλιο
 Ο Πρόεδρος Χρυσόστομος (Μάκης) Χήτος
 Ο Γεν. Γραμματέας  Κιάμος Σωτήρης Κολιούσης
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Κύριοι,μην εκνευρίζεστε.Τα πράγματα είναι απλά και θα τα λύσουμε χωρίς ύβρεις και νεύρα.Πρώτον θα πρέπει να γνωρίζουμε τι σημαίνει ελληνική μειονότητα σε μια χώρα.Αυτή η μειονότητα-μειοψηφία έναντι του συνολικού πληθυσμού μιας χώρας,είναι αναγνωρισμένη απο το επίσημο αλβανικό κράτος-κυβέρνηση;Αυτή η ελληνική μειονότητα τι υπηκοότητα έχει;Αλβανική ή ελληνική;Διότι μπορεί να π.χ. να είναι κάποιος έλληνας αλλά με αλβανική υπηκοότητα και έτσι ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ να υπακούει στο αλβανικό έθνος.Και τέλος θα πρέπει να γνωρίζετε πως,το καλύτερο μπεγλέρι είναι ο Φώτης ο Μπεγλέρης.(Παρακαλώ εις την ανάρτησιν του σχολίου μου κ.Χίο).

  2. Σπαρτιάτη να πας να γαμηθεις απλητε

  3. Σπαρτιάτης ρε ανθελληνικό σκατο , Σπαρτιάτης ρε μαλακισμενο άπλυτο κουράδι που θα πεις τα σκλαβωμένα αδέλφια μας , άπλυτους της Ευρώπης ρε Μαλακα .
    Το πρόβλημα των Ελλήνων είστε όλοι εσείς τα κομματικά κουραδια ρε αληταράδες όλων των συμμοριών που εδράζονται στο ανθελληνικό κυνοβουλιο .

    1. Μεγαλουργησες παλι!!!!! Με φιλικα χαιρετισματα!!!!

  4. γεια σου Ελληνα…. ελυσες τα προβληματα σου…. και τωρα ασχολησε και με τους @πλυτους της Ευρωπης….

Comments are closed.