Χωρίς τους οπαδούς των φιλοξενούμενων τα δύο παιχνίδια του Europa Conference League ΠΑΟΚ-Λέφσκι Σόφιας

Κοινοποίηση:
paok

Ο ΠΑΟΚ θα βρεθεί αντιμέτωπος με τη Λέφσκι Σόφιας στον 2ο προκριματικό γύρο του Europa Conference League και τα δύο ματς θα διεξαχθούν, εν τέλει χωρίς παρουσία οπαδών των φιλοξενούμενων, έπειτα και από τις εισηγήσεις τόσο της ελληνικής αστυνομίας όσο και αυτής της Σόφιας προς αποφυγή επεισοδίων.

Από την πρώτη στιγμή, μετά την κλήρωση, οι Αρχές των δύο χωρών δεν έκρυψαν τον προβληματισμό τους αφού υπήρχε κίνδυνος επεισοδίων και τελικά για να αποκλειστεί αυτό το ενδεχόμενο αποφασίστηκε στους δύο αγώνες να υπάρχουν οπαδοί μόνο των γηπεδούχων.

Απόφαση που πάρθηκε και επειδή τα πέταλα των οργανωμένων οπαδών των δύο γηπέδων θα είναι κλειστά λόγω τιμωριών από την UEFA, οπότε υπήρχε πρόβλημα και με το πώς θα χωρούσαν στις υπόλοιπες θύρες οι οπαδοί και των δύο ομάδων.

Η σχετική ανακοίνωση του ΠΑΟΚ αναφέρει τα εξής:

«Μετά από αλλεπάλληλες επικοινωνίες με την UEFA, συσκέψεις μεταξύ των ομάδων και μετά τις αυστηρές εισηγήσεις των αστυνομικών αρχών και των αρμόδιων Υπουργείων, οι αγώνες μεταξύ ΠΑΟΚ και Λέφσκι Σόφιας θα γίνουν χωρίς μετακίνηση φιλοξενούμενων οπαδών.

Σημαντικό ρόλο παίζει και η επιπλέον δυσκολία εξυπηρέτησης των γηπεδούχων φιλάθλων εκατέρωθεν εξαιτίας της τιμωρίας που έχει επιβληθεί στις δυο ομάδες, που θα αναγκαστούν να έχουν κλειστά τα πέταλα των οργανωμένων οπαδών ενώ ειδικά για την ΠΑΕ ΠΑΟΚ η ποινή- όσον αφορά την παρουσία φιλάθλων στο εκτός έδρας ματς- έχει ανασταλτικό χαρακτήρα.
Ως αποτέλεσμα των παραπάνω, τα 19.000 διαθέσιμα εισιτήρια για τον επαναληπτικό της Τούμπας, θα διατεθούν αποκλειστικά σε φιλάθλους του ΠΑΟΚ.
Ελπίζουμε ότι αυτή θα είναι η τελευταία φορά που η ομάδα μας θα αναγκαστεί να αγωνιστεί εκτός έδρας χωρίς την παρουσία των φιλάθλων της στο νέο -ελπίζουμε μακρύ-ευρωπαϊκό ταξίδι που ξεκινάει».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: