“Χτύπησε” και πάλι ο Κύπριος καλλιτέχνης CRS, στέλνοντας μήνυμα στον Νίκο Αναστασιάδη! Το έκανε “σημαία” η Yeni Safak (Εικόνα)

Κοινοποίηση:
anastasiadis-crs

Ο Κύπριος καλλιτέχνης που κάνει γκράφιτι σε τοίχους στους δρόμους προκειμένου να σχολιάσει την επικαιρότητα “χτύπησε” και πάλι! Αυτή τη φορά στο… στόχαστρό του βρέθηκε ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης. Το γκράφιτι δείχνει τον κ. Αναστασιάδη να κάνει θερμομέτρηση και στην οθόνη να εμφανίζεται η λέξη “ηλίθιος”.

Τη φωτογραφία ανέβασε στην προσωπική του σελίδα ο καλλιτέχνης, την οποία και η Yeni Safak “εκμεταλλεύτηκε” και την έκανε πρωτοσέλιδο.

Η ανάρτηση του CRS: «Δεν είσαι ψεύτης κύριε Πρόεδρε, απλά είσαι ηλιθιος. Κανείς την χειρότερη διαχείριση πανδημίας που έγινε ποτέ. Τα μέτρα δεν εξυπηρετούν τίποτα και σε κανένα. Πραγματικά αγνοεισαι. Έχεις κάνει τον φτωχό φτωχότερο και τον πλούσιο πλουσιότερο με τις πράξεις σου. Αντί να περνεις παραδείγματα από άλλες χώρες εσύ εκεί το βιολι σου.

Τι πραγματικά σε νοιάζει αναρωτιέμαι. Το χρήμα ή το καλό του λαού σου. Στο κυπριακό είσαι γεμάτος υποσχέσεις για λύσεις αλλά μιλάς ξεκάθαρα για λύση δύο κρατών. Προσοχή στα θερμόμετρα Κύριε Πρόεδρε γιατί εκτός από την αληθινή θερμοκρασία μας δείχνουν και τι πραγματικά είμαστε.

Αλήθεια Κυπριακε λαέ σου αξίζει αυτός ο πρόεδρος? Πως τον αντέχεις άκομα? Ξύπνα, έχεις τον ηλιθιοτερο πρόεδρο όλων των εποχών. Ο βασιλιάς είναι γυμνός. Ο χειρότερος εφιάλτης σας επέστρεψε, και καλά θα κάνετε όλοι βολεμένοι  να ξεβολευτειτε. Ο CRS είναι εδώ και θα σας κατατροπώσει μεσα απο την τέχνη του. Καποιοι με αγαπούν, κάποιοι με μισούν και κάποιοι πραγματικά αδιαφορούν. Και είπαμε προσοχή στα θερμόμετρα.»

Το “χτύπημα” στο εξώφυλλο της Yeni Safak:

yenisafak-gazetesi

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. θα παμε εμεις να τους σωσουμε; α χα χα ωραιο ανεκδοτο… οπως το 74; Με ποιον τωρα με τον φραγκα ή τον φλωρο; Και κουλα πρωθυπουργο;

  2. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΑΣ…ΜΙΛΑΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΒΛΑΚΕΙΕΣ…ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΧΑΨΙΑ…ΣΕ ΜΙΑ ΔΥΟ ΩΡΕΣ ΤΟ ΠΟΛΥ ΤΗ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΩΣΟΥΜΕ

Leave a Response