Χτύπημα για τους καλλιτέχνες! Η δραματική έκκληση του κορυφαίου μουσικοσυνθέτη Χρήστου Νικολόπουλου για το επίδομα των 800 ευρώ…

Κοινοποίηση:
1

Ο Χρήστος Νικολόπουλος σπανίως δίνει συνεντεύξεις. Αυτή τη φορά έκανε την εξαίρεση και μέσα από τηλεοπτική εκπομπή ζήτησε από την πολιτεία να μεριμνήσει για τραγουδιστές και μουσικούς προκειμένου να τους δοθούν τα 800 ευρώ. Κάνοντας έκκληση ο δημοφιλής μουσικοσυνθέτης αναφέρθηκε στο επίδομα των 800 ευρώ από το οποίο απουσιάζουν, προς ώρας, αρκετοί καλλιτέχνες.

Δείτε εδώ την συνέχεια


ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. ΜΩΡΕ ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΣ ΚΥΡΙΕ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΕ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΛΙΓΟ????ΒΟΗΘΗΜΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΛΙΓΑ ΕΥΡΩ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΑ ΣΤΕΡΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΟΧΙ ΟΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΟΥ ΤΡΩΝΕ ΤΟΝ ΠΕΡΙΔΡΟΜΟ ΟΤΑΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΑ ΜΥΡΙΑ ΝΑ ΤΑ ΦΥΛΑΝΕ ΟΧΙ ΝΑ ΤΑ ΤΡΩΝΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΒΓΗΚΕΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΜΕΓΑΛΟΣΥΝΘΕΤΗ ΕΣΥ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΜΠΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΝΑ ΖΗΤΑΣ ΤΑ 800 ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ!!!!!

  2. δεν εχουν ντροπή αυτοι λέμε. δικαιώματα απο χιλιάδες τραγούδια παίρνουν και λιγουρε΄θονται και τα 800 τωρα, εδω κανανε συναυλιες για φιλανθρωπικουσ σκοπους και τρωγανε τα λεφτα στα 800 θα κολλησουνε,Σ Ι Χ Α Μ Α .

  3. ΕΠΙΔΟΜΑ 800 ευρώ σε κάθε πικραμένο. Στους νοσηλευτές το bonus είναι ΤΟ ΜΙΣΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΚΟΥ ΜΙΣΘΟΥ. ΔΗΛΑΔΗ ….400-500ΕΥΡΩ. Περαστικά στους νοσηλευτές!!!!! Με υγεία και δύναμη να μας φροντίζουν!!!!

Leave a Response