“Χτύπημα” από την Αθηνά Λινού: «Καμία απόδειξη ότι οι εμβολιασμένοι δεν μεταδίδουν»

Κοινοποίηση:
Αθηνά Λινού

Απάτη αποδείχθηκε η «ελευθερία» που έταζαν κυβέρνηση και «ειδικοί» στους εμβολιασμένους, καθώς πλέον σχεδόν όλοι οι «ειδικοί» παραδέχονται ότι οι εμβολιασμένοι και νοσούν και μεταδίδουν.
Η Καθηγήτρια Επιδημιολογίας Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ και Πρόεδρος του Ινστιτούτου Προληπτικής, Περιβαλλοντολογικής και Εργασιακής Ιατρικής Prolepsis, Αθηνά Λινού, υποστήριξε ότι θα πρέπει να επανεξεταστούν οι «ελευθερίες» που έχει δώσει η κυβέρνηση στους εμβολιασμένους, καθώς δεν υπάρχει καμία απόδειξη ότι δεν μεταδίδουν τον ιό. Παράλληλα υποστήριξε ότι πρέπει να επιστρέψουν οπωσδήποτε οι μάσκες στους εξωτερικούς χώρους.

«Δεν υπάρχει καμία απόδειξη ότι σε έναν εσωτερικό χώρο με μόνο εμβολιασμένους δεν μεταδίδεται ο ιός, ο ιός μεταδίδεται και εκεί. Το τεράστιο πλεονέκτημα του εμβολιασμού είναι ότι οι ίδιοι οι εμβολιασμένοι κινδυνεύουν ελάχιστα. Όμως αυτοί οι ίδιοι άνθρωποι, αν υπάρχει στο σπίτι τους κάποιος ευάλωτος ή κάποιο παιδί που και να θέλουν δεν μπορούν να το εμβολιάσουν, εκεί θα το μεταδώσουν. Και για αυτούς τους ανθρώπους ο κίνδυνος είναι πολύ υψηλότερος. Και μπορεί να το μεταδώσουν σε κάποιον καρκινοπαθή, σε ανοσοκατεσταλμένο, που δεν χρειάζεται να είναι στο ίδιο σπίτι. Μπορεί να το μεταδώσουν στο παιδί τους και αυτό να τον διασπείρει σε άλλο σπίτι, που έχει ανθρώπους που ανήκουν σε ευπαθή ομάδα. Επομένως το να μην τηρούμε τα μέτρα επειδή το θεωρούμε αυτό ελευθερία, νομίζω ότι είναι επιπόλαιο».

Όπως εξήγησε η κ. Λινού, η μετάλλαξη Δέλτα+ είναι πολύ πιο μεταδοτική και έχει έρθει ήδη στην Ελλάδα. «Δεν ξέρουμε πόσα ακριβώς είναι τα κρούσματα, θα δούμε εν τοις πράγματι τι θα συμβεί». Πάντως επεσήμανε πως υπάρχουν μελέτες που μένει να δημοσιευτούν και λένε ότι οι εμβολιασμένοι μπορεί να μεταδίδουν εξίσου με τους ανεμβολίαστους.

Σε σχέση με την αναγκαιότητα του εμβολιασμού με την τρίτη δόση στον μέσο όρο του γενικού πληθυσμού κάποιος που δεν έχει κάνει την τρίτη δόση μετά την παρέλευση εξαμήνου από την δεύτερη, έχει μικρότερο βαθμό ανοσίας από κάποιον που την έχει κάνει και μεγαλύτερο ποσοστό ανοσίας από κάποιον ανεμβολίαστο.

Πάντως, σημείωσε, πως όποιος έχει κάνει το Johnson&Johnson πρέπει να κάνει την επαναληπτική δόση μετά από δύο μήνες, με οποιοδήποτε εμβόλιο. «Μάλιστα φαίνεται ότι η ανάμειξη δύο εμβολίων μπορεί να είναι ακόμα πιο αποτελεσματική».
Τέλος έκανε μια σύγκριση μεταξύ του ασπασμού των θρησκευτικών εικόνων στην εκκλησία του Αγ. Δημητρίου, από πιστούς με κατεβασμένη την μάσκα και των κλειστών χώρων διασκέδασης.

«Η στιγμιαία επαφή με τον ιό, την στιγμή που θα ασπαστούμε την εικόνα, ο κίνδυνος είναι ελάχιστος. Ο ιός μεταδίδεται με την αναπνοή. Ο κίνδυνος, επομένως, βρίσκεται εάν στον χώρο που αναπνέουμε είμαστε χωρίς μάσκα και υπάρχει μεγάλη συγκέντρωση του ιού στον αέρα. Αυτό συμβαίνει σε κλειστούς χώρους που δεν αερίζονται με φυσικό αερισμό και υπάρχουν πολλοί άνθρωποι για αρκετή ώρα. Ιδανικό θα ήταν να φορούμε την μάσκα μας και όταν δείχνουμε τον σεβασμό μας στην εικόνα, αλλά ο κίνδυνος είναι χειρότερος όταν είμαστε ο ένας δίπλα στον άλλο σε κλειστούς χώρους».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Εμένα το έκανε η μάνα μου, κι ακόμα τρέχουμε και φως δεν βλέπουμε από θρόμβωση. Το ότι οι εμβολιασμένοι το μεταδίδουν είναι γνωστό

  2. Ρε αντε κοφτε το παραμυθι με το γενετικο εμβολιο που ξυπναει αλλες γενετικα κληρονομικες καταστασεις και πεθαινει ο κοσμακης! Ο συγχρονος καιαδας των εβραιων και της παγκοσμιοποιησης! Τα υπολοιπα οτι και να πειτε ευτυχως σας εχουνε παρει χαμπαρι και εμβολιασμενοι και ανεμβολιαστοι κυριοι και κυριες “ακαταδιωκτοι”. Αν ειχατε το θαρρος της επιστημονικης σας γνωσης και γνωμης ουδεποτε θα δεχοσασταν το “ακαταδιωκτοι”.

  3. ΟΤΑΝ ΤΗΣ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ…ΜΕΤΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΣΚΑΙ-MEGA-ANT1 ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΒΟΛΙΟ

  4. ΑΝ καποιος εμβολιασμενος ΚΟΛΛΙΣΕΙ ΤΟΝ ΙΟ πυθανοτατα ΔΕΝ θα τα ΤΙΝΑΞΕΙ ,αλλα ως μολυσμενος ΜΠΟΡΕΙ να κολλισει καποιον τριτο ειτε αυτος ειναι εμβολιασμενος ειτε οχι.

    1. Πρέπει να κατανοήσει επιτέλους ο κόσμος των εμβολιασμένων ότι εμβόλιο για οποιαδήποτε νόσο κάνει κάποιος μία και μοναδική φορά. Δαμαλισμός, πολιομυελίτιδα, φυματίωση, ηπατίτιδα κλπ είναι όλα μονο-δοσικά και μελετημένα! Τα εμβόλια της μιας δόσης που ξαφνικά χρειάζονται δεύτερη ή τρίτη ή τέταρτη δόση δεν ονομάζονται εμβόλια αλλά ενέσιμη θεραπεία. Πρέπει να σκεφτούμε όλοι επιτέλους τι θεραπεία προσπαθούν να μας επιβάλουν να κάνουμε και για ποιον λόγο.

Leave a Response