Χρυσή Μπαχαρίδου: Οι βουλευτές Έβρου της ΝΔ να θέσουν ζήτημα παραίτησης του Υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου Νότη Μηταράκη

Κοινοποίηση:
1560933245-dacfad0ca86ac0ec30befe55e3430fde-586x330_c

Δηλώνω αντίθετη και δεν με εκφράζει η ανακοίνωση του γραφείου τύπου της ΝΔ.

Υπερασπίζομαι από πάντα και για πάντα τον τόπο μου και τους κατοίκους του. Κύριοι των Αθηνών και τοπικοί Βουλευτές σας θυμίζω ότι η πολιτική δεν παράγεται στο κέντρο!!!

Στην κεντρική πλατεία της Ορεστιάδας ήμασταν όλοι εμείς που κάνουμε καθημερινό αγώνα να κρατήσουμε την περιοχή μας. Όλοι εμείς μαζί με τις ένοπλες δυνάμεις ήμασταν πέρσι στην πρώτη γραμμή για να κρατήσουμε τα σύνορα μας.

Η αδιάλλακτη στάση του κ. Μηταράκη και οι ανεπαρκείς χειρισμοί δημιούργησαν αρνητικό κλίμα και θα πρέπει οι βουλευτές του Έβρου να ζητήσουν την παραίτηση του.

Χρυσή Μπαχαρίδου

Πολιτευτής ΝΔ Έβρου



ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Τι μαλακ@ες όλη την ώρα, πόσοι ηλίθιοι πρέπει να επιβιώνουν ακόμα για να βγαίνει το κάθε απολειφάδι και να τους δουλεύει. Ότι και καλά αποφασίζει ο Μηταράκης από μόνος του και αν παραιτηθεί ο επόμενος θα πάρει και του Έβρου τη δομή και κάθε άλλη και θα πάει να τις τρίψει στα μούτρα του Κυριάκου. Σώσε μας από τη βλακεία, Θεέ μου, δεν αντέχουμε άλλο.

  2. μανταμιτσα, αν δεν σε εκφραζει το κομμα σου, τοτε να παραιτηθεις!
    Οι Ορεστιαδιτες ειναι παλληκαρια βρε!
    Τι δουλεια εχετε εσεις με τους προδοτες της δεξιας?
    (για να μην μιλησω για τους απατριδες, διεθνιστες της αριστερας!!!)

  3. Ναι Χρύσα μου, ότι πεις, και μόνο που δηλώνεις πολιτευτής αυτού του κόμματος μας έπεισες. Σας έχουμε μάθει πλέον και ελπίζω ο κόσμος να έβαλε μυαλό και να στείλει και εσάς όπως και τους προηγούμενους στην αφάνεια.

Comments are closed.