Χριστίνα Λαμπίρη: Παντρεύτηκε η μοναχοκόρη της και δεν πήγε στον γάμο – Τι απαντά η ίδια

Κοινοποίηση:
1

«Το κορίτσι παντρεύτηκε μόνο του με το αγόρι, ήταν μια εμπειρία κι αυτή. Σε καμία περίπτωση δεν το είχα φανταστεί έτσι. Στεναχωρήθηκαν και τα δύο παιδιά πάρα πολύ», είπε η δημοσιογράφος


Ο κορωνοϊός έχει αλλάξει τα πάντα και τα πράγματα που θεωρούσαμε δεδομένα έχουν ανατραπεί. Η Χριστίνα Λαμπίρη δεν παρευρέθηκε στον πολιτικό γάμο της κόρης της ενώ, όπως όλα δείχνουν, θα αργήσει να δει και το εγγονάκι της. Η παρουσιάστρια μίλησε για τις αλλαγές που έχει φέρει και στη δική της ζωή η πανδημία.

«Είναι πολύ περίεργο όλο, το ζήσαμε από τον πολιτικό γάμο. Τον οργανώναμε και τελικά μας είπαν από το δημαρχείο μόνο το ζευγάρι και δύο μάρτυρες, απαγορεύεται ο υπόλοιπος κόσμος να βρίσκεται εκεί. Το κορίτσι παντρεύτηκε μόνο του με το αγόρι, ήταν μια εμπειρία κι αυτή. Σε καμία περίπτωση δεν το είχα φανταστεί έτσι. Στεναχωρήθηκαν και τα δύο παιδιά πάρα πολύ», είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε αναφερόμενη στα μελλοντικά της σχέδια: «Δεν ξέρει κανένας τι θα φέρει το αύριο. Προφανώς μου λείπει η δουλειά, γιατί όλη μου τη ζωή έχω μάθει να εργάζομαι».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Ωραίο μιλφάκι το Χριστινάκι

Comments are closed.