Χρήστος Φερεντίνος: Συγκλονίζει ο παρουσιαστής! «Ερχόντουσαν στο Deal για να μην τους κόψουν το ρεύμα»

Κοινοποίηση:
ferentinfoto9-682x384

Η αποκάλυψη για μεγάλο νικητή του παιχνιδιού…

Ο Χρήστος Φερεντίνος έδωσε συνέντευξη σε κυριακάτικη εφημερίδα, όπου μίλησε μεταξύ άλλων και για τους παίκτες του Deal.

«Μέσα σε τρία χρόνια το Deal μοίρασε 3.000.000 ευρώ, πέρα από τα δώρα. Να, τώρα, είδες συμπτωματικά τι έγινε με τον Γιώργο που πετύχαμε από τον Βόλο; Μπροστά ήσουν. Ο άνθρωπος μας κέρασε τους καφέδες και μου έδειξε την αγάπη του. Το παιδί αυτό κέρδισε απ’ ότι θυμάμαι 60.000 ευρώ στο Deal, έκανε μια φοβερή επένδυση και άλλαξε η ζωή του προς το καλύτερο. Τι μας είπε; Είδα ένα καινούργιο σύμπαν.

Εμένα αυτό μου φτάνει και μου περισσεύει. Αλλά και ο Γιώργος ήταν συνετό αγόρι. Δεν τα έφαγε τα λεφτά, δεν τα σπατάλησε, μπράβο του, έκανε μια επιχείρηση. Ξέρω ότι από τη στιγμή που έπαιξε το τρέιλερ του “Πάνω Κάτω” στον Alpha και βγήκε στον αέρα έγινε χαμός. Οι αιτήσεις συμμετοχής είναι χιλιάδες και αναμένονται ακόμη περισσότερες όταν θα βγει το παιχνίδι στη μικρή οθόνη», είπε αρχικά ο Χρήστος Φερεντίνος.

Τι τα κάνουν, Χρήστο, τα λεφτά οι παίκτες; Πιάνουν τόπο τα χρήματα που κερδίζουν;

Οι περισσότεροι αλλάζουν τη ζωή τους, άνοιξαν ένα μαγαζί. Άλλοι τα κέρδισαν και τα έβαλαν στην τράπεζα. Άλλοι τα σπατάλησαν έως το τελευταίο ευρώ και άλλοι τα “έκαψαν” στα μπουζούκια, τις καλές εποχές της ευμάρειας, που η επίδειξη πήγαινε σύννεφο.

Δεν μπορώ να πιστέψω ότι τα 10 χρόνια της οικονομικής κρίσης και των μνημονίων οι παίκτες έφαγαν τα κέρδη τους σε ταξίδια στο Μπαλί.

Λοιπόν, αυτό που σκέφτηκες μου είχε κινήσει το ενδιαφέρον. Έτσι, άρχισα να τους ρωτάω στα γυρίσματα τι θα κάνουν τα λεφτά, αν κερδίσουν. Από τις 10 απαντήσεις που έπαιρνα οι επτά ήταν ίδιες: «θα καλύψουμε τρύπες». Οι Έλληνες έχουν γονατίσει. Μου έλεγαν «ήρθαμε στο παιχνίδι για να πληρώσουμε την εφορία και τον ΕΝΦΙΑ», ενώ οι περισσότεροι μου ανέφεραν τη ΔΕΗ. Ότι ήρθαν για να μην τους κόψουν το ρεύμα. Το τηλέφωνο όλοι το πληρώνουν, γιατί αυτό το κόβουν αμέσως. Στα πολύ σκληρά χρόνια του μνημονίου τα χρέη έγιναν βουνά, μαζεύτηκαν και τράβηξαν την ανηφόρα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: