Χιλιάδες βιογραφικά για εργασία στο Ελληνικό υπεραυτοκίνητο

Κοινοποίηση:
200415124217_Chaos-8

Πριν από λίγες ημέρες ο Σπύρος Πανόπουλος, ο δημιουργός του Chaos, ανήρτησε στο διαδίκτυο μια αγγελία για την πρόσληψη συνεργατών. Η ανταπόκριση ήταν πολύ μεγαλύτερη του αναμενόμενου, όπως γνωστοποίησε ο ίδιος.

Η πληροφόρηση για το Chaos, το πρώτο ελληνικό hypercar, είναι ελάχιστη και ό,τι μαθαίνουμε προέρχεται από τον ίδιο τον δημιουργό του, τον ιδρυτή της Panopoulos Automotive.

O Σπύρος Πανόπουλος ανακοινώνει δημοσίως στοιχεία για το αυτοκίνητο μόνο όταν έχει να παρουσιάσει κάτι νέο.

Ωστόσο, πριν από λίγες ημέρες ανήρτησε στον λογαριασμό του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης την επιθυμία του να προσλάβει προσωπικό το οποίο να τον βοηθήσει στο επόμενο στάδιο παραγωγής του οχήματος.

Μία εβδομάδα μετά επανήλθε και μας ενημερώνει ότι σε αυτό το χρονικό διάστημα έχει λάβει 5.500 e-mails από ενδιαφερόμενους οι οποίοι έχουν εκδηλώσει την επιθυμία τους να αποτελέσουν μέλος της ομάδας SPgroup, όπως την ονομάζει.

 Όπως αναφέρει ο ίδιος, οι προϋποθέσεις για τους υποψήφιους είναι απλές και κατά σειρά προτεραιότητας οι εξής:

1- Κάλος και έντιμος χαρακτήρας.

2- Ανεξάρτητου φύλου και ηλικίας, αλλά με όρεξη για δουλειά.

3- Διαμονή Αθήνα.

4- Υπομονή και επιμονή και έμφαση στην λεπτομέρεια.

5- Προϋπηρεσία στα σύνθετα υλικά.

6- Με η χωρίς πτυχίο.

Παρακάτω μπορούμε να δούμε την σχετική ανάρτηση του Σπύρου Πανόπουλου.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Κοίτα να στηρίξεις Έλληνες και δε θα χάσεις. Βρες φιλότιμα εργατικά παιδια με την σπιρτάδα που χαρακτηρίζει το έθνος μας. Μη κάνεις το λάθος να πάρεις φθηνά χέρια αλλοδαπών. Οι Έλληνες του εξωτερικού πρώτοι θα στηρίξουν την προσπάθεια σου. Είμαστε υπερήφανοι με το επίτευγμα σου!

Comments are closed.