Χειρόγραφα που κρύβει το Βατικανό αποκαλύπτουν: «Το ανθρώπινο ον έχει υπερφυσική δύναμη»

Κοινοποίηση:
1

Σήμερα, πολλοί ζουν στο έλεος των πνευματικών δυνάμεων των θρησκειών της μόδας, των κινήσεων της Νέας Εποχής, παραδίδοντας τη δύναμη του δικού τους πεπρωμένου στα χέρια οποιουδήποτε άλλου όντος.
Ζούμε σε ένα κόσμο γεμάτο δονήσεις και το σώμα μας αποτελείται από αυτές τις δονήσεις ενέργειας που εκπέμπουμε συνεχώς.
Eπιστημονικά πειράματα έχουν δείξει ότι το DNA μας αλλάζει με τη συχνότητα που παράγεται από τα συναισθήματα και τα συναισθήματά μας, δηλαδή τις δονήσεις. Αυτό μας δείχνει έναν νέο τρόπο να βλέπουμε τα πράγματα, έχουμε τη δύναμη να συνδέουμε με όλη τη δημιουργία μέσω του DNA που δημιουργεί μικρά πεδία στρέψης, τα οποία με τη σειρά του δημιουργούν μικρές διαστατικές πύλες που ονομάζονται RingHoles. Από αυτές τις πύλες προέρχεται μια ισχυρή ενέργεια που είναι μέρος μας.

Αυτή η ισχυρή ενέργεια φαίνεται να είναι ένα πυκνό δίκτυο που συνδέει όλη την ύλη, ενώ βασικά επηρεάζουμε αυτό το δίκτυο μέσω των δονήσεων μας. Τα πειράματα έχουν ανακαλύψει ότι οι υψηλότερες συχνότητες ενέργειας είναι αυτές της Αγάπης και ότι έχουν αντίκτυπο στο περιβάλλον, κάνουν τις υλικές αλλαγές που συμβαίνουν στο DNA μας και στο άμεσο περιβάλλον μας.

Αυτό έχει βαθύ νόημα και έχουμε πολύ περισσότερη δύναμη από ό, τι μπορούμε να φανταστούμε.

Ο Gregg Braden αναφέρεται σε μια τεχνογνωσία που χρησιμοποιείται ευρέως από την αρχαιότητα. Ο συγκεκριμένος επιστήμονας και ερευνητής μιλάει για έναν πολύ απλό τρόπο, παγκοσμίως γνωστό ως “προσευχή”.
Αυτή η προσευχή, σωστά εφαρμοσμένη, μας δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσουμε εξαιρετικά πράγματα που ξεπερνούν την ανθρώπινη φαντασία.

Ο Gregg Braden τονίζει ότι σιγά-σιγά αποδεχόμαστε τη δυνατότητα ενός ολοένα και προσιτού ενεργειακού πεδίου και ότι χάρη στο DNA μας είναι δυνατόν να επικοινωνούμε με φωτόνια μέσω αυτού του πεδίου. Το κλειδί για την επίτευξη ενός αποτελέσματος, μεταξύ των πολλών υφιστάμενων δυνατοτήτων, έγκειται στην ικανότητά μας να αισθανόμαστε ότι η επιλογή μας έχει ήδη δημιουργηθεί και συμβαίνει τώρα.
Τα χειρόγραφα του Κουμράν ή της Νεκράς Θάλασσας πάνω σε όλο αυτό έχουν μεγάλη σημασία για την ανθρωπότητα, αλλά είναι ανενεργά και κοιμούνται.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: