Χαστούκι στην κυβέρνηση από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου: “Στο Νοσοκομείο μας ούτε στη ΜΕΘ ούτε στη ΜΑΚ ΔΕΝ νοσηλεύεται κανένας ασθενής – Η Υγεία του λαού μας, δεν αποτελεί πεδίο μικροπολιτικής ή κινήσεων εντυπωσιασμού”

Κοινοποίηση:
pagni

“Η υγειονομική αυτή κρίση αντιμετωπίζεται εδώ και 9 μήνες με μεγάλη επιτυχία από το Νοσοκομείο” τονίζει σε ανακοίνωσή της!

Διευκρινίσεις σχετικά με την λειτουργία του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου στην διάρκεια της πανδημίας δίνει η διοίκηση του Νοσοκομείου, προκειμένου – όπως τονίζει- να αποφευχθεί “τρομοκράτησης του κοινού”

Αναλυτικά στην ανακοίνωση από το γραφείο του Διοικητή  του ΠΑΓΝΗ τονίζεται:
– Η ιχνηλάτηση και ανίχνευση ύποπτου κρούσματος ή άλλου περιστατικού εντός του Νοσοκομείου, γίνεται με ευθύνη της Επιτροπής Νοσοκομειακών Λοιμώξεων όπως προβλέπεται από το Πρωτόκολλο του Επιχειρησιακού μας πλάνου. Σημειώνουμε, για μια ακόμα φορά, ότι το Πρωτόκολλο μας, αποτέλεσε και αποτελεί το πρότυπο για όλη την Ελλάδα και είμαστε υπερήφανοι γι’ αυτό.
– Στο Νοσοκομείο μας ούτε στη ΜΕΘ ούτε στη ΜΑΚ ΔΕΝ νοσηλεύεται κανένας ασθενής. Οι υγειονομικοί που έχουν ελεγχθεί αυτές τις ημέρες είναι περίπου 200 άτομα και είναι όλοι αρνητικοί. Ακολουθούμε πιστά τις οδηγίες του ΕΟΔΥ και πρώτο μέλημα μας συνεχίζει να αποτελεί η προστασία των εργαζομένων μας.

– Για μια ακόμα φορά επισημαίνουμε ότι: στο Νοσοκομείο μας προσέρχονται μόνο τα προγραμματισμένα ραντεβού, για χειρουργεία και εξωτερικά ιατρεία και τα επείγοντα περιστατικά. Τα ραντεβού γίνονται ΜΟΝΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ και δεν υπάρχει κανένας λόγος προσέλευσης φυσικά για επισκέπτες ή συνοδούς. Οι συνοδοί εισέρχονται μόνο με ειδική άδεια που δίνεται από τη Διοίκηση του Νοσοκομείου.

Η υγειονομική αυτή κρίση αντιμετωπίζεται εδώ και 9 μήνες με μεγάλη επιτυχία από το Νοσοκομείο μας που πρωτοπορεί για μια ακόμα φορά.

Η εμπιστοσύνη στους Γιατρούς, Νοσηλευτές αλλά και όλους τους εργαζόμενους για την πιστή τήρηση των κανόνων υγιεινής, δεν μπορεί να επηρεαστεί από κακόβουλες προθέσεις ορισμένων.

Η Υγεία του λαού μας, δεν αποτελεί πεδίο μικροπολιτικής ή κινήσεων εντυπωσιασμού”.

cretalive.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Ναί κύριοι αλλά δεν μπορεί να παρατείνεται μια ζωή η ομηρεία εκατοντάδων, χιλιάδων ατόμων με άλλες παθήσεις και μάλιστα σοβαρές, που δεν έχουν βέβαια καμμιά σχέση με τον νέο αυτόν…γριπποιό με τη …μάσκα της κορώνας, και να αναβάλλονται και να καθυστερούν τα χειρουργεία τους και οι εξετάσεις τους και οι θεραπείες τους και τα ραντεβού τους, με το πρόσχημα να γίνουν όλα τέλεια(όπως το αναφέρετε και εσείς) για την…μούφα πανδημία του κορωνοιού, στην ουσία την …πανδημία των PCR τεστ, που ούτως ή άλλως είναι σε μεγάλο βαθμό αναξιόπιστα και βγάζουν και πολλά ψευδώς+ αποτελέσματα, και θετικοποιούνται και σε άλλες ιογενείς λοιμώξεις!!!!!!!!! Και για να λέει το νοσοκομείο αυτό οτι κανένας δεν νοσηλεύεται με κορωνοιό σημαίνει οτι δεν είναι τα πράγματα τόσο σοβαρά όσο θέλουν να περάσει οτι είναι, δηλαδή και τότε πού είναι τα κρούσματα και μάλιστα τα σοβαρά της …φοβερής αυτής πανδημίας?????!!!!!!!!!!!!

  2. Να μιλησουν και τα υπολοιπα νοσοκομεια! Πολλοι ξερουν αλλα φοβουνται να μιλησουν για να μην χασουν τις δουλειες τους, εκει μας καταντησε ο κουλης κ οι ομοιοι του…

Leave a Response