Χαροπαλεύει ο Άγγελος – Η οικογένειά του ζητά πληροφορίες για το τροχαίο

Κοινοποίηση:
ΣΔΩΣΔΩΣΩΔΣΔΩΣΔΣΩΔΣΩ

Την πιο μεγάλη μάχη του δίνει ο Άγγελος Μάργαρης, ο νεαρός που έπεσε θύμα τροχαίου στον περιφερειακό Δραπετσώνας την περασμένη εβδομάδα.

Ο νεαρός μοτοσικλετιστής νοσηλεύεται βαριά τραυματισμένος στο Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας, με την οικογένειά του να απευθύνει έκκληση σε όποιον είδε ή γνωρίζει κάτι για το τροχαίο που σημειώθηκε το Σάββατο 20 Μαΐου στις 17.30 στον περιφερειακό Δραπετσώνας.

«Σας παρακαλούμε πολύ, όποιος ήταν την στιγμή του τροχαίου που είχε ο αδελφός μου εκεί, να επικοινωνήσει μαζί μας. Κάθε πληροφορία είναι σημαντική και θα βοηθήσει την τροχαία και εμάς την οικογένεια να μάθουμε τι πραγματικά έγινε και ο αδελφός μου με τον συνάδελφό του είναι σε κρίσιμη κατάσταση!» γράφει σε ανάρτησή της η αδερφή του και προσθέτει: «Το τροχαίο έγινε το Σάββατο 20 Μαΐου στις 17.30 στον περιφερειακό Δραπετσώνας! Σας παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσετε μαζί μας».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Κάμερες στο κράνος στη μηχανή στα οχήματα body cam και γενικά σε όλα ! από εδώ και πέρα μόνο με αυτές θα πρέπει να κυκλοφορούμε, μην περιμένουμε από κανένα να έρθει για μάρτυρας και να μπλέξει για πάρτη μας, μακάρι τα παιδιά να γίνουν καλά και να βρεθούν και τα αίτια του ατυχήματος !

    1. ΜΕΧΡΙ ΑΥΤΕΣ ΝΑ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΓΛΕΝΤΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΕΣ

      1. Αυτά να πας να τα πεις στους γονείς των παιδιών που αυτή τη στιγμή υποφέρουν, εάν έχεις να προτείνεις κάποια καλύτερη λύση εδώ είμαστε να την ακούσουμε.

Leave a Response