Χαρακτηρίζει τις φοιτήτριες… αχάριστες! «Φοβόντουσαν μη τις πουν γλειφτράκια» απαντάει ο καθηγητής του ΑΠΘ στη «βροχή» καταγγελιών (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
111

Τη στιγμή που, τις τελευταίες ώρες οι καταγγελίες φοιτητριών για σεξουαλική παρενόχληση από τον καθηγητή Γεωλογίας του ΑΠΘ πέφτουν βροχή, ο ίδιος αρνείται τα πάντα.
Μιλώντας στην εκπομπή Live News, καθηγητής υποστηρίζει πως οι προθέσεις του παρερμηνεύτηκαν, ενώ για εκείνες που έτρεμαν να μπουν στο γραφείο του, απάντησε ότι φοβόντουσαν μην τις χαρακτηρίσουν «γλειφτράκια»:

«Παρερμήνευσαν την επιθυμία μου να βοηθήσω. Φοβόντουσαν κάποιες κοπέλες να μην τις δουν να μπαίνουν στο γραφείο μου και τις πουν γλειφτράκια. Από στόμα σε στόμα κάποιες είχαν κόμπιασμα μέχρι που κατάλαβαν ότι δεν είναι έτσι τα πράγματα».

Μάλιστα, ο καθηγητής κάνει λόγια αχαριστία: «Σε άλλες περιπτώσεις θα έλεγα νιώθω αγανάκτηση αλλά για ένα παιδί που το νιώθεις σαν δικό σου παιδί νιώθεις πικρία. Νιώθεις ότι είναι αχαριστία αυτό το πράγμα που κάνουν» δήλωσε για την φοιτήτρια που τον κατήγγειλλε πρώτη: «Ας παρουσιαστεί μπροστά μου-αν μπορεί- να μου πει τι της είπα γιατί τι της έκανα δεν υπάρχει περίπτωση να αποδείξει ή να πει ότι την ακούμπησα ούτε στο χέρι δεν ακούμπησα» απάντησε και συμπλήρωσε ότι θα κινηθεί νομικά.

 

 

facebook sharing button

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Βοήθησες κανένα φοιτητή – άνδρα ρε παλιόσκυλο;;; Μόνο γυναίκες φώναζες να τις βοηθήσεις..

  2. Γιατί η προφορά του καθηγητή είναι αλβανική , και μιλώντας ….κάνει και πολλά συντακτικά λάθη….. ;;;;;;;;;;

Leave a Response