Χανιά: Προφυλακιστέος ο 35χρονος κτηνοτρόφος για τον βιασμό 14χρονης

Κοινοποίηση:
xania_viasmos

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 35χρονος κτηνοτρόφος, που κατηγορείται για τον βιασμό 14χρονης στην Κίσσαμο. Σήμερα το πρωί ο 35χρονος μεταφέρθηκε στο γραφείο της ανακρίτριας προκειμένου να απολογηθεί, με την απολογία να διαρκεί περισσότερο από δύο ώρες.

Οι κατηγορίες που βαραίνουν τον άνδρα είναι μεταξύ άλλων βιασμός κατ’ εξακολούθηση και αποπλάνηση ανηλίκου, παραγωγή και κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας.

Υπενθυμίζεται ότι ο 35χρονος κατηγορείται ότι μέσω facebook και instagram προσπαθούσε να προσεγγίσει κορίτσια και με επιμονή, μηνύματα και υποσχόμενος διάφορα, προσπαθούσε να τις πείσει να συναντηθούν ώστε στη συνέχεια να συνευρεθούν.

Ο άνδρας την Παρασκευή συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Χανίων, ωστόσο ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί σήμερα.

Σημειώνεται ότι η δράση του 35χρονου φαίνεται να επεκτεινόταν σε κορίτσια από όλη την Κρήτη.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Δεν φταίει ο άντρακλας !! Νόμιζε ήταν η κατσίκα του !! Ξέρετε, η μόνιμη σχέση του… Ελλάδα του 2021 ακόμα είσαι μια μεγάλη στάνη.

  2. κοιτάξτε κάτι φάτσες, γ@μημένε ανώμαλε να σε κάνουν σουρωτήρι στις φυλακές οι συγκρατούμενοί σου, ξευτίλες!!να σε βιάζουν από το πρωι μέχρι το βράδυ μωρή ξευτίλα….
    κωλο κρατος κι εσεις, θανατική ποινή στους βιαστές και κόψιμο στα @@ να πεθαίνουν από αιμορραγία τα κτήνη

Comments are closed.