Χανιά: Θερμό «επεισόδιο» με μεθυσμένο τουρίστα! Αποπειράθηκε να…

Κοινοποίηση:
peripoiko

Απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν την Παρασκευή το απόγευμα στα ΚΤΕΛ Χανίων όταν ένας επιβάτης υπό την επήρεια μέθης αποπειράθηκε να επιτεθεί σε οδηγό λεωφορείου επειδή δεν του επέτρεψε την επιβίβαση.

Σύμφωνα με το eparxies.gr, το περιστατικό σημειώθηκε στον σταθμό ΚΤΕΛ Χανίων-Ρεθύμνου με πρωταγωνιστή έναν Βέλγο τουρίστα ο οποίος θέλησε να επιβιβαστεί σε λεωφορείο με προορισμό το αεροδρόμιο «Ι.Δασκαλογιάννης» προκειμένου να «πετάξει» για την πατρίδα του.

Ωστόσο ο τουρίστας, οποίος ταξίδευε με την σύντροφό του, ήταν μεθυσμένος και σε κακή κατάσταση με αποτέλεσμα ο οδηγός να μην επιτρέψει την επιβίβασή του στο λεωφορείο.

Η άρνηση του οδηγού εξαγρίωσε τον Βέλγο ο οποίος σε κατάσταση αμόκ αποπειράθηκε να επιτεθεί στον οδηγό ενώ τον πήρε και στο κυνήγι!

Στα ΚΤΕΛ επικράτησε μεγάλη αναστάτωση αφού το περιστατικό σημειώθηκε μπροστά στα έκπληκτα μάτια πολλών επιβατών και περαστικών με την κατάσταση να εκτονώνεται με την συνδρομή κάποιων επιβατών και άλλων οδηγών.

Το κλου του απίστευτου αυτού σκηνικού σημειώθηκε μόλις ηρέμησε λίγος ο Βέλγος.

Το περιστατικό εξαγρίωσε την σύντροφο του, η οποία τα έβαλε με τον μεθυσμένο άνδρα της τον οποίο δεν δίστασε μάλιστα να χαστουκίσει αρκετές φορές αλλά και να τον περιλούσει με πολλά «γαλλικά».

Λίγο αργότερα στο σημείο έφτασε και αστυνομική δύναμη με τους άνδρες της ΕΛΑΣ να συλλαμβάνουν το ζευγάρι και να το οδηγούν, παρά τις έντονες αντιρρήσεις του, στο Τμήμα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: